7nisiotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Οχι εμένα με ενδιαφέρει η εξέλιξη γιατί μπορεί να το πάθει ο καθένας δυστυχώς. Δεν είχες ενεργοποιήσει 2FA ? 4 ώρες πριν, Grouser είπε Χρόνια πολλά στην παρέα! Σήμερα μου κλάπηκε το account μου στην battle.net. Ο χάκερ άλλαξε email (έβαλε ένα disposable email) κ psw. Άνοιξα ticket στο support της Blizzard. Έχει κανένας σχετική εμπειρία; Απαντούν ή δεν δίνουν σημασία; Μόλις μια βδομάδα πριν είχα αγοράσει κ το MW2... Είμαι οριακά off-topic και ζητώ συγγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grouser Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν είχες ενεργοποιήσει 2FA ? Όχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grouser Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καμιά ιδέα τί παίζει με αυτήν την κατάσταση; Δίνουν σημασία οι GM 's ή μας "γράφουν"; Έχω στείλει αναλυτική περιγραφή του περιστατικού, έχω ανοίξει 3 tickets από χτες το μεσημέρι, δεν έχω καμία απόκριση. Σημειωτέον ότι ο λογαριασμός είχε και κρεμασμένα παιχνίδια, και credit κανένα 30ρικο............ , και βέβαια είναι κρίμα για το χτίσιμο του account εδώ και 2 χρόνια. Και λεφτά και χρόνο δεν έχω να ξαναδώσω γι' όλα αυτά. Τώρα κατανοώ, ως παθών, τί σημαίνει η χρήση του 2FA. Τί να πω, πόσο κατεστραμμένος πρέπει να είναι κάποιος για να χαλάει έτσι τη διασκέδαση του άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Σε καταλαβαίνω γιατί 2 φορές έχει γίνει προσπάθεια να μου κλέψει κάποιο σιχαμα το λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, 7nisiotis είπε μπορεί να το πάθει ο καθένας δυστυχώς. Αν έχεις 2factor είναι τρομερά δύσκολο, οπότε όχι δε μπορεί να το πάθει ο καθένας κυρ Σπύρο μου! Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά. @Grouserέχε λίγο υπομονή να το δει το support τους το ticket. Μέρες που είναι, το προσωπικό είναι μειωμένο. Με 3 tickets πιο πολύ τους μπλοκάρεις παρά τους βοηθάς..... Εννοείται ότι βοηθάνε, αυτοί είναι η δουλειά του support, εύχομαι μόνο να έχεις βάλει τα πραγματικά σου στοιχεία στον λογαριασμό, θα σου ζητηθούν να αποδείξεις την γνησιότητα του. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grouser Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Όλα καλά τελικά. Με επιμονή και με κυνήγι της υπόθεσης και αναλυτικά tickets τελικώς επανέκτησα και αποκατέστησα το λογαριασμό. Και ναι, με έσωσαν τα 3 tickets (που υποβλήθηκαν πρωί - βράδυ 1ης μέρας κ βράδυ 2ης μέρας) : Το πρώτο αγνοήθηκε εντελώς, το δεύτερο απαντήθηκε μετά από 2 μέρες από την υποβολή του κ βάσει αυτού έλυσα το πρόβλημα, και το τρίτο μετά από άλλες 2 μέρες, στο οποίο απλά ο GM διαπίστωνε ότι εν τω μεταξύ είχε λυθεί το πρόβλημα κ μου ευχόταν καλή χρονιά..... Επειδή ήρθα σε επικοινωνία κ με άλλους παθόντες (που πολλοί απ' αυτούς δεν εξυπηρετήθηκαν κ χάσανε το λογαριασμό τους) κ είδα ότι δεν ήμουν μόνος, μην το παρατάτε αν σας συμβεί. Πολύ κακή εντύπωση μου έκανε το παρακάτω σχόλιο του GM του 2ου ticket, το οποίο μου φάνηκε σαν χειριστική απάντηση - επίπληξη: "ATTENTION: The account owner is responsible for the security of this account. If the account is compromised again in the future, we will not restore in-game property. To avoid this, we ask that you attach a Battle.net Authenticator" Τί λε ρε μάστορα, αλήθεια;;; Αν είναι έτσι, κάνε τον Authenticator υποχρεωτικό και όχι προαιρετικό!! Δεν γίνεται να στα έχω σκάσει τόσο καιρό, να μην έχω κάνει κάποια "παρανομία" στο παιχνίδι, να έρχεται ένας χάκερ από το Κυργιστάν (ναι, αλήθεια αυτό!) να μου κλέβει το λογαριασμό κ να με απειλείς ότι αν ξανασυμβεί δεν θα ασχοληθείς και όλα μέσα στο λογαριασμό θα πάνε στην τσέπη σου!! Απαράδεκτο σχόλιο. Anyway, ενεργοποίησα τον authenticator, αν κ να σας πω την αλήθεια (άσχετος είμαι), δεν πολυκατάλαβα πού χρησιμεύει, αφού, πλην της πρώτης φοράς, ουδέποτε άλλοτε μου ζητήθηκε όποτε έκανα login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Grouser είπε (άσχετος είμαι), δεν πολυκατάλαβα πού χρησιμεύει, αφού, πλην της πρώτης φοράς, ουδέποτε άλλοτε μου ζητήθηκε όποτε έκανα login. Καλό θα ήταν και μόνο αυτής της πρότασης να μην υπήρχε όλο το από πάνω κατεβατό με υποδείξεις και γκρίνια δικού σου λάθος, εντελώς φιλικά στο λεω. Εδώ θα λυθούν όλες σου οι απορίες. Τέλος καλό όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 On 29/12/2022 at 17:28, Grouser said: Καμιά ιδέα τί παίζει με αυτήν την κατάσταση; Δίνουν σημασία οι GM 's ή μας "γράφουν"; Έχω στείλει αναλυτική περιγραφή του περιστατικού, έχω ανοίξει 3 tickets από χτες το μεσημέρι, δεν έχω καμία απόκριση. Σημειωτέον ότι ο λογαριασμός είχε και κρεμασμένα παιχνίδια, και credit κανένα 30ρικο............ , και βέβαια είναι κρίμα για το χτίσιμο του account εδώ και 2 χρόνια. Και λεφτά και χρόνο δεν έχω να ξαναδώσω γι' όλα αυτά. Τώρα κατανοώ, ως παθών, τί σημαίνει η χρήση του 2FA. Τί να πω, πόσο κατεστραμμένος πρέπει να είναι κάποιος για να χαλάει έτσι τη διασκέδαση του άλλου. Καλώς ήρθες στον πραγματικό κόσμο. Περαστικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grouser Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλό θα ήταν και μόνο αυτής της πρότασης να μην υπήρχε όλο το από πάνω κατεβατό με υποδείξεις και γκρίνια δικού σου λάθος, εντελώς φιλικά στο λεω. Εδώ θα λυθούν όλες σου οι απορίες. Τέλος καλό όλα καλά. Είσαι εντελώς λάθος στο θέμα αυτό. Δεν διαφημίζει η battlenet τα παιχνίδια της μόνο σε "σχετικούς", αλλά και σε "άσχετους". Δεν προϋποθέτει η αγορά του παιχνιδιού το να είσαι σχετικός με θέματα ασφαλείας. Και επίσης, όπως γράφω ξεκάθαρα παραπάνω, εάν ήταν προαπαιτούμενο, ας σε υποχρέωνε η battlenet να ενεργοποιείς το 2fa , διαφορετικά να μην μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια της! Όχι εκ των υστέρων, για λόγους για τους οποίους ευθύνεται ενδεχομένως αυτή ("τρύπιος" κώδικας;; διαρροή στοιχείων από τα υπολογιστικά της συστήματα; δεν ξέρω κ εγώ άλλο τι..), να σου ρίχνει εσένα την ευθύνη!! Γιατί εγώ και ισχυρό psw είχα, και δεν είχα δώσει σε κανέναν τα credentials μου ή την IP μου ή δεν ξέρω κ εγώ τί άλλο, και σε καμία περίπτωση δεν είχα πάρε δώσε με χάκερ από το Κυργιστάν στη ζωή μου! Πού τα βρήκε αυτός τα στοιχεία μου; Πάντως όχι από μένα. Είναι σαν να μου λες ότι σου χακάρουν το ebanking σου (μάλιστα χωρίς καμιά υπαιτιότητά σου) κ η Τράπεζα σου όχι μόνον σου λέει δεν με ενδιαφέρει δεν σε αποκαθιστώ ως νόμιμο χρήστη, αλλά ότι πλέον τα λεφτά σου θα στα πάρω κ δεν στα επιστρέφω (Το παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι ήπιο και να μην έχει την απόλυτη αναλογία, αλλά αυτό μου ήρθε 😉 😜) Αυτό δηλαδή που με εξόργισε είναι η ... επίπληξη και η κίτρινη κάρτα ότι θα μου κλείσουν το λογαριασμό κ θα χάσω όλο το περιεχόμενο, λες κ εγώ έκανα κάποιο violation. Θα μου αρκούσε το "λυπούμαστε για την αναστάτωση που υπέστητε. Από την έρευνα διαπιστώσαμε ότι είστε ο νόμιμος φορέας του λογαριασμού. Για την αποκατάστασή σας στο λογαριασμό παρακαλούμε κάντε αυτό κ αυτό... Στο μέλλον και για δική σας προστασία και αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων θα σας συνιστούσαμε να ενεργοποιήσετε το 2fa / να έχετε έναν σεκιουριτά πάνω από το pc σας ...κλπ" Thanks για τα ενημερωτικά, θα τα διαβάσω με προσοχή - ούτε εγώ θέλω να την ξαναπάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Συμφωνω η απαντηση ηταν εντελως informal και καθολου σωστη, αυτο που παρεθεσες ειναι η απαντηση που δινεις.. Μαλλον κανα 18χρονο θα την εγραψε κλασσικα απο το support.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2187 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μπας και υπάρχει κανείς να παίζει με rtx 3060 σε 1440p ανάλυση να μου πει πως πάει από επιδόσεις; Έχω ξεσηκωθεί με μια συγκεκριμένη προσφορά οθόνης, αλλά αν είναι να παίζω με ελεεινά fps, ας μείνω με το ξεσήκωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 μια ερωτηση ρε παιδια στο recent players σαν ιστορικο εχει κολλησει και βλεπω τελευται που ειχα παιξει πριν 34 μερες και δεν βλεπω τους τελευταιους παικτες που ειχαμε παιξει ξερει κανεις πως φτιαχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα, λιγο εκτος θεματος ερωτηση. Παρακολουθουσα εναν παικτη στο youtube, ο οποιος ηταν πολυ καλος. ηταν1-5 και κερδιζε το παιχνιδι. ειχε αρκετα βιντεο, σχεδον καθε μερα, και αγαπημενο του οπλο, ηταν δυο Uzi με διαμαντια. Γνωριζει καποιος για ποιον μιλαω; ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 On 06/01/2023 at 12:44, Grouser said: (...) Το "πάθημα" ευτυχώς ήταν ελαφρύ αφού ξεμπέρδεψες αυτή τη φορά. Το "μάθημα" (το οποίο το έμαθα και εγώ ευτυχώς με πλάγιο τρόπο χωρίς να είμαι άσχετος όπως αναφέρεις στην προκειμένη) είναι ότι σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική υπηρεσία εγγράφεσαι πλέον, το 1ο πράγμα που θα κοιτάς είναι αν υποστηρίζει οποιοδήποτε είδος 2FA authenticator (SMS, App Authenticator, etc. με το App Authenticator να είναι θεωρητικά το πιο ασφαλές). Και αυτό γιατί με τον τρόπο που διακινείται η πληροφορία πλέον στο ίντερνετ και ο τρόπος που "σκανάρεται" σε οποιοδήποτε σελίδα μπαίνεις κάνει πολύ εύκολη την αλίευση στοιχείων σου με οποιοδήποτε τρόπο. Eπίσης, επειδή τα πάντα σπάνε και οι καλύτερες ασφάλειες ηλεκτρονικών υπηρεσίων είτε λέγεται Microsoft, είτε Apple, είτε Google είτε οτιδήποτε μπορεί να υποστούν data breaching, αν είναι να βρεθούν τα στοιχεία σου και οι κωδικοί σου κάπου δε θα το καταλάβεις πιθανότατα. Στα παρουσιάζω ίσως λίγο πιο υπερβολικά από ότι είναι αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις όντας "΄άσχετος" (που δεν είναι κακό απαραίτητα, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι σχετικός) ποιοι είναι οι μέθοδοι που σου παρέχονται ώστε τουλάχιστον εσύ να πεις από τη μεριά σου "εγώ έκανα ότι μπορούσα". Και τότε κανένα support του κ@λου δε θα μπορεί να απαντήσει περίεργα αν συμβεί κάτι (που πιθανότατα δε θα συμβει, διότι για να σου σπάσουν 2FA Authentication πρέπει να γίνουν πολλά). Sorry για το σεντόνι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά ένας φίλος θα αγοράσει για ps5 την cross gen έκδοση. Θα μπορεί να παίξει μαζί μου multiplayer που είμαι από pc σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα