Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2022 στις 4:00 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Οι δοκιμές συνεχίζονται 

Drivers 526.98

Untitled.png 

είδες καμία διαφορά με αυτόν τον driver? Εχω μείνει με τον hotfix 526.86 και δεν μου έχει δημιουργηθεί ξανά κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 1:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Να πω κάπου εδώ ότι αυτό το πρόσεξα χθες. Τα εφάρμοσα και το παιχνίδι είναι κρυστάλλινο σα το δικό του. Να ναι ο άνθρωπας, βλέπω πιο καθαρά. Να ναι καλά και ο Μήτσος που το ποσταρε. Δοκιμάζω και το ADS σε independent, αυτό που λέει το visual recoil είναι έντονο, αλλά τα κεφάλια των οχθρών είναι πάντα στον στόχο μου (τσουτσούριασα).

Άντε φτάνει με το benchmarking, παίξε το παιχνίδι πια @7nisiotis.

@ICE-T πέρασε τον νέο driver, μην μείνεις με τον beta. Άκου τον σοφό γκασμά! Και έλα να παίξουμε κάνα game παρέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να πω κάπου εδώ ότι αυτό το πρόσεξα χθες. Τα εφάρμοσα και το παιχνίδι είναι κρυστάλλινο σα το δικό του. Να ναι ο άνθρωπας, βλέπω πιο καθαρά. Να ναι καλά και ο Μήτσος που το ποσταρε. Δοκιμάζω και το ADS σε independent, αυτό που λέει το visual recoil είναι έντονο, αλλά τα κεφάλια των οχθρών είναι πάντα στον στόχο μου (τσουτσούριασα).

Άντε φτάνει με το benchmarking, παίξε το παιχνίδι πια @7nisiotis.

@ICE-T πέρασε τον νέο driver, μην μείνεις με τον beta. Άκου τον σοφό γκασμά! Και έλα να παίξουμε κάνα game παρέα.

αδερφέ θα παίξουμε,δεν τον πέρασα ακόμη γιατί περιμένω καινούργια κάρτα αύριο η μεθαύριο και είπα μια και καλή να τον περάσω, στείλε μου το tag name σε μήνυμα..

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ICE-T είπε

αδερφέ θα παίξουμε,δεν τον πέρασα ακόμη γιατί περιμένω καινούργια κάρτα αύριο η μεθαύριο και είπα μια και καλή να τον περάσω, στείλε μου το tag name σε μήνυμα..

xtrmsnpr#2869

να μωρε, ας κάνει και όποιος θέλει άλλος add στο battlenet

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

xtrmsnpr#2869

να μωρε, ας κάνει και όποιος θέλει άλλος add στο battlenet

αύριο θα σου στείλω τώρα είμαι εκτός έδρας.

• Like 1
Δημοσ.

εγω περασα στον νεο μου nvme δισκο το παιχνιδι και πλεον αυτο που ειχα το εντονο λαγκαρισμα στην αρχη .

Δημοσ.

Τώρα ξέρουμε γιατί είναι έτσι σχεδιασμένο αυτό το αηδιαστικοοοο μενού! (+ μικρότερο κόστος$). Κοινή σιχαμαρα

Δημοσ.

Ίδιο UI με το mobile σημαίνει ότι το έφτιαξαν για mobile και πέρασε και στο PC/consoles. Το παιχνίδι έχει μπει στο πάγο μέχρι να το αλλάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το modern warfare 2 μπηκε ηδη στον παγο , για να αρμεξουν το warzone.

2 map σε αυτο το season , τα οποια υπαρχουν απο τα προηγουμενα παιχνιδια . 

Με battlefield 1/v με βλεπω να την βγαζω και το 2023. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...