ICE-T Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2022 στις 4:00 ΠΜ, 7nisiotis είπε Οι δοκιμές συνεχίζονται Drivers 526.98 είδες καμία διαφορά με αυτόν τον driver? Εχω μείνει με τον hotfix 526.86 και δεν μου έχει δημιουργηθεί ξανά κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό . Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 15/11/2022 στις 1:30 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Να πω κάπου εδώ ότι αυτό το πρόσεξα χθες. Τα εφάρμοσα και το παιχνίδι είναι κρυστάλλινο σα το δικό του. Να ναι ο άνθρωπας, βλέπω πιο καθαρά. Να ναι καλά και ο Μήτσος που το ποσταρε. Δοκιμάζω και το ADS σε independent, αυτό που λέει το visual recoil είναι έντονο, αλλά τα κεφάλια των οχθρών είναι πάντα στον στόχο μου (τσουτσούριασα). Άντε φτάνει με το benchmarking, παίξε το παιχνίδι πια @7nisiotis. @ICE-T πέρασε τον νέο driver, μην μείνεις με τον beta. Άκου τον σοφό γκασμά! Και έλα να παίξουμε κάνα game παρέα.
ICE-T Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Να πω κάπου εδώ ότι αυτό το πρόσεξα χθες. Τα εφάρμοσα και το παιχνίδι είναι κρυστάλλινο σα το δικό του. Να ναι ο άνθρωπας, βλέπω πιο καθαρά. Να ναι καλά και ο Μήτσος που το ποσταρε. Δοκιμάζω και το ADS σε independent, αυτό που λέει το visual recoil είναι έντονο, αλλά τα κεφάλια των οχθρών είναι πάντα στον στόχο μου (τσουτσούριασα). Άντε φτάνει με το benchmarking, παίξε το παιχνίδι πια @7nisiotis. @ICE-T πέρασε τον νέο driver, μην μείνεις με τον beta. Άκου τον σοφό γκασμά! Και έλα να παίξουμε κάνα game παρέα. αδερφέ θα παίξουμε,δεν τον πέρασα ακόμη γιατί περιμένω καινούργια κάρτα αύριο η μεθαύριο και είπα μια και καλή να τον περάσω, στείλε μου το tag name σε μήνυμα.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ICE-T είπε αδερφέ θα παίξουμε,δεν τον πέρασα ακόμη γιατί περιμένω καινούργια κάρτα αύριο η μεθαύριο και είπα μια και καλή να τον περάσω, στείλε μου το tag name σε μήνυμα.. xtrmsnpr#2869 να μωρε, ας κάνει και όποιος θέλει άλλος add στο battlenet 1
ICE-T Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε xtrmsnpr#2869 να μωρε, ας κάνει και όποιος θέλει άλλος add στο battlenet αύριο θα σου στείλω τώρα είμαι εκτός έδρας. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ICE-T είπε αύριο θα σου στείλω τώρα είμαι εκτός έδρας. μη σκας. 1
kinitos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 εγω περασα στον νεο μου nvme δισκο το παιχνιδι και πλεον αυτο που ειχα το εντονο λαγκαρισμα στην αρχη .
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Modern Warfare 2 is the best Call of Duty multiplayer in years – and a great indication of things to come Εγώ λέω πως ναι!
7nisiotis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τώρα ξέρουμε γιατί είναι έτσι σχεδιασμένο αυτό το αηδιαστικοοοο μενού! (+ μικρότερο κόστος$). Κοινή σιχαμαρα
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Καλά εντάξει, τελευταία φορά που έδωσα λεφτά για CoD..
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εντάξει, τελευταία φορά που έδωσα λεφτά για CoD.. Τι έγινε ωρε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ίδιο UI με το mobile σημαίνει ότι το έφτιαξαν για mobile και πέρασε και στο PC/consoles. Το παιχνίδι έχει μπει στο πάγο μέχρι να το αλλάξουν. 1
noFEARgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Το modern warfare 2 μπηκε ηδη στον παγο , για να αρμεξουν το warzone. 2 map σε αυτο το season , τα οποια υπαρχουν απο τα προηγουμενα παιχνιδια . Με battlefield 1/v με βλεπω να την βγαζω και το 2023.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Και 'γω με 2042, τώρα που έγινε καλό και μπήκε στο GP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα