ICE-T Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 1:22 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Πλάκα σας κάνω, τα παιδιά το γνωρίζουν. Απλώς από σας παίζει να έχω τα λιγότερα προβλήματα, πχ τα μόνο κρας ήταν όταν με ματιασε ο ice πχ τη προηγούμενη βδομάδα μετά τπτ. Δεν έχω ιδέα τι pcια έχετε. για πες ρε αδερφέ που είναι η επιλογή να απενεργ.τα μηνύματα στο παιχνίδι, υπάρχει τέτοια επιλογή?
kinitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Και εμένα με τούς τελευταίους drivers παίζει καμπάνα. Εκτός τα κλασικά multi-player που για λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή σερνεταιμαλλον κατεβάζει shaders αλλά από την άλλη σκέφτομαι σε invasion γιατί δεν έχει κανένα θέμα?
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, ICE-T είπε για πες ρε αδερφέ που είναι η επιλογή να απενεργ.τα μηνύματα στο παιχνίδι, υπάρχει τέτοια επιλογή? Τα μηνύματα του chat? Ναι έχει επιλογή να μην εμφανίζεται το chat. Και γω που έχω το chat δεν εμφανίζεται κάτι ποτέ 😛 Τώρα δε θυμάμαι που είναι.
hitman 21 original Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από hitman 21 original
ICE-T Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Τα μηνύματα του chat? Ναι έχει επιλογή να μην εμφανίζεται το chat. Και γω που έχω το chat δεν εμφανίζεται κάτι ποτέ 😛 Τώρα δε θυμάμαι που είναι. ούτε εγώ θυμάμαι απλά βλέπω κενά sms στα notifications, πρέπει να πέφτουν μπινελικια μάλλον από τίποτα κακομαθημένα ανήλικα, ευτυχώς που έχω κλειστό το chat και δεν ακούω τίποτα,τέτοια τοξικότητα έχω να δω από εποχή black ops 2, modern warfare 3.
7nisiotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Στο single player που έπαιξα για 3 ώρες μια χαρά πάει στο mp μετά το 1ο-2ο ματς αρχίζει η περιπέτεια με το ένα lag spike/stutter κάθε 2-3 λεπτά. Τι ωραία αυτές τις μέρες δεν ασχολήθηκα με τη multiplayer μπούρδα, γλύτωσα τα νεύρα μου από έκρηξη και το ντεπον λόγω του άθλιου αυτού μενού είναι στο ράφι.
kinitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Στο single player που έπαιξα για 3 ώρες μια χαρά πάει στο mp μετά το 1ο-2ο ματς αρχίζει η περιπέτεια με το ένα lag spike/stutter κάθε 2-3 λεπτά. Τι ωραία αυτές τις μέρες δεν ασχολήθηκα με τη multiplayer μπούρδα, γλύτωσα τα νεύρα μου από έκρηξη και το ντεπον λόγω του άθλιου αυτού μενού είναι στο ράφι. το πρωτο κομματι δειχνει την 3070 καλυτερη απο 3080? ??
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Κυκλοφόρησε το υλικό της s1! Κάπως μεγάλο: INTRODUCING A NEW BATTLE PASS SYSTEM IN CALL OF DUTY®: MODERN WARFARE® II AND CALL OF DUTY®: WARZONE™ 2.0 SEASON 01, PLUS BUNDLE HIGHLIGHTS αυτά εδώ δηλαδή
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kinitos είπε το πρωτο κομματι δειχνει την 3070 καλυτερη απο 3080? ?? Που; την 6700ΧΤ βλέπω στο κατόπι της 3080. Κάπου κάπου έχουν και τα ίδια καρε Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis
kinitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Που; την 6700ΧΤ βλέπω στο κατόπι της 3080. Κάπου κάπου έχουν και τα ίδια καρε δες το βιντεο στο 2:30 δειχνει rtx 3070 καλυτερη απο 6700 και 3080 που ειναι μετα εκτος αν εγραψε λαθος τις καρτες
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Είδε φως ο κόσμος και μπήκε σήμερα με το f2w, άντε να μπεις να παίξεις tdm εσυ
Manoleros95 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τα χειρότερα cod που έχουν πιάσει τα χέρια μου. Τι να πρωτοπεί κανείς. Άθλιος ήχος χωρίς λογική. Την μια ακουώ κάποιον να έρχεται από τα 40 χιλιόμετρα μακριά και στο επόμενο λεπτό δεν μπορώ να ακούσω κάποιον που τρέχει μπροστά στην μάπα μου. Αnimations αργά, 30 ώρες για να καλέσω ένα κλανιάρικο uav. ΤΤΚ για τα μπαζα, random παιδάκια με double deagles κάνουν outgun scar h σε medium to long range, sniping χωρίς flinch και 100% ακρίβεια, bunny hopping το ίδιο χωρίς κανένα penalty στην ακρίβεια του όπλου, camping παντού και συνέχεια, perks system ανύπαρκτο, attachments 8/10 άχρηστα. Απουσία βασικού content, ούτε τα stats μας δεν μπορούσαμε να δούμε γ@μώ την τρέλα μου, το λέω και με πιάνουν γέλια! UI που θυμίζει κινέζικο mobile game. Bugs από δω, bugs από κει, crashes κλπ σκατά. 3000 κόσμος δούλεψαν πάνω σε αυτό το πράγμα, μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από Manoleros95 1
kinitos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Manoleros95 είπε 3000 κόσμος δούλεψαν πάνω σε αυτό το πράγμα με τοσο κοσμο αντε να συνεοννοηθεις οποτε εκανε ο καθεναας τα δικα του τα ενωσαν και εγινε η μαπα .... σαν παιχνιδι εμενα μου αρεσει το ui και τα αλλα περιεργα να μην ειχε θα ηταν τελειο αλλα αυτο δεν το θελουν, οποτε παντα θα ειναι ημιτελες για να ελπιζουμε στο επομενο καλο. επαιξα ενα φιφα 22 μετα απο χρονια που ειχα το 2015 εκτος γραφικα δεν προσεξα αλλαγες . γιατι ρε παιδια δεν κανατε το ιδιο κρατηστε το mw1 σε ui και λοιπα κακα που κανατε
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι δοκιμές συνεχίζονται Drivers 526.98 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα