xtrmsnpr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, kinitos είπε τωρα μπορει να ειναι μπρικι αλλα σιγουρα ειναι ολα default ουτε πανω ουτε κατω ουτε τιποτα. μεχρι το πρωι επαιζα χωρις κανενα προβλημα (1 βασικα κρας μια φορα ) μετα την αναβαθμιση drivers πεταει αυτα τα ασπρα σε ολη την οθονη . δεν εκανα βεβαια ddu αλλα απο πανω περασαν. Πλάκα σας κάνω, τα παιδιά το γνωρίζουν. Απλώς από σας παίζει να έχω τα λιγότερα προβλήματα, πχ τα μόνο κρας ήταν όταν με ματιασε ο ice πχ τη προηγούμενη βδομάδα μετά τπτ. Δεν έχω ιδέα τι pcια έχετε. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Πλάκα σας κάνω, τα παιδιά το γνωρίζουν. Απλώς από σας παίζει να έχω τα λιγότερα προβλήματα, πχ τα μόνο κρας ήταν όταν με ματιασε ο ice πχ τη προηγούμενη βδομάδα μετά τπτ. Δεν έχω ιδέα τι pcια έχετε. Μην αγχώνεσαι το ξέρω απλά είπα ότι είναι όλα default εκεί εστιάζω τα άλλα χαβαλέ κάνουμε . Εμένα με χαλάει να βλέπω αυτά τα περίεργα καρέ ανάμεσα στο παιχνίδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Πλάκα σας κάνω, τα παιδιά το γνωρίζουν. Απλώς από σας παίζει να έχω τα λιγότερα προβλήματα, πχ τα μόνο κρας ήταν όταν με ματιασε ο ice πχ τη προηγούμενη βδομάδα μετά τπτ. Δεν έχω ιδέα τι pcια έχετε. Εγω οντως εχω μπρικι fx 8350,gtx g1 970.Ισως επειδη ειναι παλιο το πισι μου τα κανει αυτα.Εσεις το εχετε αγορασει απο στιμ η bnet?Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο απλα μου φαινεται περιεργο διοτι οπως εχω αναφερει εχω ολη την σειρα στο Bnet κ δεν ειχα ποτε τοσα θεματα με κρας σε αντιθεση μ αυτο που αγορασα απο στιμ κ εχει Γαμπιπ στα κρας καθε 2 ωρες σχεδον.Η επομενη λυση νομιζω θα ηταν να του κανω φορματ μπας κ στρωσει αλλα δεν ξερω λεω εγω τωρα σεναρια.Παντως οταν κολλαει κ πεταει το μηνυμα του σφαλματος η καρτα αρχιζει κ δινει στροφες σαν να ειναι ετοιμη για απογειωση με αποτελεσμα να σταματαει το πισω φανακι εξαγωγης αερα του pc να μαυριζει η οθονη κ αυτο για περιπου 10-15 δευτερα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από hitman 21 original Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το στιμ η το βνετ. Ας ελπίζεις σε μελλοντική αναβάθμιση το καλό είναι ότι θα γίνουν συνέχεια αναβαθμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Εγω οντως εχω μπρικι fx 8350,gtx g1 970.Ισως επειδη ειναι παλιο το πισι μου τα κανει αυτα.Εσεις το εχετε αγορασει απο στιμ η bnet?Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο απλα μου φαινεται περιεργο διοτι οπως εχω αναφερει εχω ολη την σειρα στο Bnet κ δεν ειχα ποτε τοσα θεματα με κρας σε αντιθεση μ αυτο που αγορασα απο στιμ κ εχει Γαμπιπ στα κρας καθε 2 ωρες σχεδον.Η επομενη λυση νομιζω θα ηταν να του κανω φορματ μπας κ στρωσει αλλα δεν ξερω λεω εγω τωρα σεναρια.Παντως οταν κολλαει κ πεταει το μηνυμα του σφαλματος η καρτα αρχιζει κ δινει στροφες σαν να ειναι ετοιμη για απογειωση με αποτελεσμα να σταματαει το πισω φανακι εξαγωγης αερα του pc να μαυριζει η οθονη κ αυτο για περιπου 10-15 δευτερα. Όπως διαβάζω αυτά που γράφεις, μου έρχεται στο μυαλό πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Τι να πω δεν ξέρω, κάνε και ένα φορμάτ να αποκλίσεις και αυτό το σενάριο. Πάντως το μεγάλο πρόβλημα είναι η CPU σου, είναι ό,τι χειρότερο. Αν είχες κάνα i7-2600k και τα έβαζες όλα low μια χαρά θα ήσουν. Θα έλεγα, αν σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, μάζεψε χρήματα και άλλαξε πλατφόρμα. Πλέον βρίσκεις αξιοπρεπείς επεξεργαστές σε χαμηλές τιμές σχετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όντως βοηθάει ο επεξεργαστής και η κάρτα αλλά αν ξαφνικά δεν δουλεύει σωστά είναι άλλο θέμα. Εμένα άλλαξα κάρτα γραφικών σε ένα πισί από 970 σε 2060 παίζουν όλα καλύτερα αλλά το fortnite είναι χάλια τρώει φρειμ ντροπή από 120 σε 20 όλη την ώρα.οποτε δεν φταίει το σύστημα ίσως βέβαια με φορματ και εμενα στρώσει αλλά οκ Άσε που με χαλάει όταν τελειώνεις το γύρο δεν σε αφήνει να γράψεις. Και δεν μπορώ να κράξω Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kinitos είπε Όντως βοηθάει ο επεξεργαστής και η κάρτα αλλά αν ξαφνικά δεν δουλεύει σωστά είναι άλλο θέμα. Εμένα άλλαξα κάρτα γραφικών σε ένα πισίνα από 970 σε 2060 παίζουν όλα καλύτερα αλλά το fortnite είναι χάλια τρώει φρειμ ντροπή από 120 σε 20 όλη την ώρα.οποτε δεν φταίει το σύστημα ίσως βέβαια με φορματ και εμενα στρώσει αλλά οκ Ο υπολογιστής σου έχει τρομερό πρόβλημα τότε, αν στο Fortnite από τα 120 πας στα 20. Το παιχνίδι παίζει smooth και είναι φτιαγμένο να παίζει και σε mid/low range pc. Χθες format, όχι τώρα, χθες! (Τι σύστημα είναι?) 14 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Εγω οντως εχω μπρικι fx 8350,gtx g1 970.Ισως επειδη ειναι παλιο το πισι μου τα κανει αυτα.Εσεις το εχετε αγορασει απο στιμ η bnet?Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο απλα μου φαινεται περιεργο διοτι οπως εχω αναφερει εχω ολη την σειρα στο Bnet κ δεν ειχα ποτε τοσα θεματα με κρας σε αντιθεση μ αυτο που αγορασα απο στιμ κ εχει Γαμπιπ στα κρας καθε 2 ωρες σχεδον.Η επομενη λυση νομιζω θα ηταν να του κανω φορματ μπας κ στρωσει αλλα δεν ξερω λεω εγω τωρα σεναρια.Παντως οταν κολλαει κ πεταει το μηνυμα του σφαλματος η καρτα αρχιζει κ δινει στροφες σαν να ειναι ετοιμη για απογειωση με αποτελεσμα να σταματαει το πισω φανακι εξαγωγης αερα του pc να μαυριζει η οθονη κ αυτο για περιπου 10-15 δευτερα. https://www.callofduty.com/blog/2022/10/call-of-duty-modern-warfare-II-specs-preloading-pc-trailer Δεν πιάνεις τα min πάντως στον επεξεργαστή. Πες μας όλο το σύστημα σου. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Αυτό είναι δεύτερο πισί.οχο αυτό που παίζω cod αλλιώς θα ειχα κάνει φόρματ όχι χθες αλλά με το πρώτο φρειμ ντροπ λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, kinitos είπε Αυτό είναι δεύτερο πισί.οχο αυτό που παίζω cod αλλιώς θα ειχα κάνει φόρματ όχι χθες αλλά με το πρώτο φρειμ ντροπ λολ Υπερβολικός. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ο υπολογιστής σου έχει τρομερό πρόβλημα τότε, αν στο Fortnite από τα 120 πας στα 20. Το παιχνίδι παίζει smooth και είναι φτιαγμένο να παίζει και σε mid/low range pc. Χθες format, όχι τώρα, χθες! (Τι σύστημα είναι?) https://www.callofduty.com/blog/2022/10/call-of-duty-modern-warfare-II-specs-preloading-pc-trailer Δεν πιάνεις τα min πάντως στον επεξεργαστή. Πες μας όλο το σύστημα σου. Το παιχνιδι το εχω σε ssd 1T Επισης βλεπω πως βγαινει κ σε αλλους το ιδιο μηνυμα-σφαλμα με καλυτερα συστηματα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από hitman 21 original Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Λίγο οφ τόπικ αλλά νομίζω αξίζει Μου ήρθε μειλ μόλις από ίντελ για δωρω ένα παιχνίδι propnite προφανώς σε εμάς που είχαμε πάρει το mwii με ίντελ για δείτε το και εσείς @7nisiotis και δεν ξέρω ποιος άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Roger that Captain! 3η σεζόν ΤΩΡΑ. Η πρώτη σεζόν πάααρα πολύ καλή με δυνατές ερμηνείες και σπουδαίο καστ με άψογη μεταξύ τους χημεία! Αν σας αρέσει η θεματολογία τσεκάρετε το. Παίζει ο Price ( Barry Sloane ) & ένας εκπληκτικός υποκριτικά Walton Goggins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Έπαιξα 2 match, νομίζω παίζει αισθητά καλύτερα με το τελευταίο update + τους τελευταίους NVIDIA drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έπαιξα 2 match, νομίζω παίζει αισθητά καλύτερα με το τελευταίο update + τους τελευταίους NVIDIA drivers. Αρα κάνουμε update άφοβα; Γιατί ακόμα έχω μείνει στους 516 και τα crash ειναι υποφερτά μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Georgram είπε Αρα κάνουμε update άφοβα; Γιατί ακόμα έχω μείνει στους 516 και τα crash ειναι υποφερτά μέχρι στιγμής Ναι βάλτε τους 526.86. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα