Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι άλλος.Screenshot_2022-11-07-14-25-05-313_com.android.chrome.jpg.2a89957707312277aeb67d998173f94e.jpg

Τις προάλλες κάτι μου έλεγες @Psycho_Warhead,όμως κι εσύ με 5900Χ βέβαια έφυγες και δεν το περιέγραψες πιο αναλυτικά.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα ξεκινάνε τα stutters μετά από 3-4 matches και δεν έχω τσεκάρει αν φταίνε τα ενδιάμεσα alt+tabs αλλά είναι κυριολεκτικά unplayable. Μόλις ρίξω τα settings στρώνει, άρα τερματίζει η μνήμη και αρχίζει τα παρατράγουδα.

Ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να παιζω το παιχνιδι kai στο Battlenet?Eχω ολη την σειρα εκει αλλα φετος αυτο το αγορασα απ το στιμ!

7 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να παιζω το παιχνιδι kai στο Battlenet?Eχω ολη την σειρα εκει αλλα φετος αυτο το αγορασα απ το στιμ!

Όχι δεν γίνεται. Θα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά 

• Thanks 1

Καλησπέρα, αν και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό, από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το παιχνίδι σε μειωμένη τιμή σε cyber Monday / black Friday? Διαφορετικά σε κάποιο eshop με κλειδιά πόσο σύντομα μπορεί να δούμε κάποια μείωση στην τιμή; Μου χτυπάει πολύ το 70άρι.. 

37 λεπτά πριν, poofklats είπε

Καλησπέρα, αν και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό, από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το παιχνίδι σε μειωμένη τιμή σε cyber Monday / black Friday? Διαφορετικά σε κάποιο eshop με κλειδιά πόσο σύντομα μπορεί να δούμε κάποια μείωση στην τιμή; Μου χτυπάει πολύ το 70άρι.. 

Καλησπέρα, λίγο δύσκολο νέο game με τόσα downloads και χαμό να βρεθεί σε έκπτωση τόσο σύντομα, παρακολούθα αγγελίες σε ebay μήπως βρεις κάποιο κλειδί από κανένα Intel Bundle σε χαμηλότερη τιμή (συνήθως στα 50€ παίζει).

Μία σημείωση: Πρόσεχε να έχει πολλές θετικές αξιολογίσεις και δες τις τελευταίες του (στην περίπτωση που του χάκαραν τον λογαριασμό και τσεπώνουν χρήματα).

• Like 1

12 λεπτά πριν, Dev1l είπε

Καλησπέρα, λίγο δύσκολο νέο game με τόσα downloads και χαμό να βρεθεί σε έκπτωση τόσο σύντομα, παρακολούθα αγγελίες σε ebay μήπως βρεις κάποιο κλειδί από κανένα Intel Bundle σε χαμηλότερη τιμή (συνήθως στα 50€ παίζει).

Μία σημείωση: Πρόσεχε να έχει πολλές θετικές αξιολογίσεις και δες τις τελευταίες του (στην περίπτωση που του χάκαραν τον λογαριασμό και τσεπώνουν χρήματα).

ενδιαφέρον το κλειδί μέσω ebay, ευχαριστώ

• Like 1

Παντως το vamguard περσι σε black friday ειχε οεσει αρκετα απο 20-30% δεν θυμαμαι ακριβώς μάλιστα σκεφτομουν οτι εκανα βλακεια μιας και το πειρα λογες μερες πριν το bf επειδη σκεφτομουν το ιδιο σιγα μην πέσει. Περιμένετε λιγες μερες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kinitos είπε

Παντως το vamguard περσι σε black friday ειχε οεσει αρκετα απο 20-30% δεν θυμαμαι ακριβώς μάλιστα σκεφτομουν οτι εκανα βλακεια μιας και το πειρα λογες μερες πριν το bf επειδη σκεφτομουν το ιδιο σιγα μην πέσει. Περιμένετε λιγες μερες

Αμφιβάλλω για τον εδώ τίτλο. Το Vanguard έκανε τις χαμηλότερες πωλήσεις της τελευταίας 5ετίας, για το franchise. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

Τα cod μεχρι τωρα στα κλειδαδικα δν πεφτουν μονο με εκπτωσεις στο battlenet. Δυσκολα να πεσει το MW2 ετσι τρενο που παει. Ηθελα κι εγω να το αγορασω αλλα 70 ευρω ειναι ακραιο ποσο προσπαθω να κανω υπομονη

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Αμφιβάλλω για τον εδώ τίτλο. Το Vanguard έκανε τις χαμηλότερες πωλήσεις της τελευταίες 5ετίας, για το franchise. 

Εγω απλα ειπα μια γνώμη στο κατω κάτω λίγες μερες έμειναν. Οτι γλυτώσεις καλο ειναι.

Αν βεβαια γουστάρεις ε το παίρνεις οπως καναμε εμείς

4 ώρες πριν, kinitos είπε

Εγω απλα ειπα μια γνώμη στο κατω κάτω λίγες μερες έμειναν. Οτι γλυτώσεις καλο ειναι.

Αν βεβαια γουστάρεις ε το παίρνεις οπως καναμε εμείς

Ε ναι, και 50€ που έδωσα πολλά ήταν. 32ευρώ ειχα πάρει pre order τον τίτλο του 2019. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...