7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι το lag spike/stutter προκαλείται περισσότερο σε Ιντελ 12 /13 γενιά Αυτός έχει 12900Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κι άλλος. Τις προάλλες κάτι μου έλεγες @Psycho_Warhead,όμως κι εσύ με 5900Χ βέβαια έφυγες και δεν το περιέγραψες πιο αναλυτικά. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Εμένα ξεκινάνε τα stutters μετά από 3-4 matches και δεν έχω τσεκάρει αν φταίνε τα ενδιάμεσα alt+tabs αλλά είναι κυριολεκτικά unplayable. Μόλις ρίξω τα settings στρώνει, άρα τερματίζει η μνήμη και αρχίζει τα παρατράγουδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να παιζω το παιχνιδι kai στο Battlenet?Eχω ολη την σειρα εκει αλλα φετος αυτο το αγορασα απ το στιμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Ξερει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να παιζω το παιχνιδι kai στο Battlenet?Eχω ολη την σειρα εκει αλλα φετος αυτο το αγορασα απ το στιμ! Όχι δεν γίνεται. Θα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poofklats Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, αν και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό, από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το παιχνίδι σε μειωμένη τιμή σε cyber Monday / black Friday? Διαφορετικά σε κάποιο eshop με κλειδιά πόσο σύντομα μπορεί να δούμε κάποια μείωση στην τιμή; Μου χτυπάει πολύ το 70άρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, poofklats είπε Καλησπέρα, αν και δεν το βρίσκω ιδιαίτερα πιθανό, από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί το παιχνίδι σε μειωμένη τιμή σε cyber Monday / black Friday? Διαφορετικά σε κάποιο eshop με κλειδιά πόσο σύντομα μπορεί να δούμε κάποια μείωση στην τιμή; Μου χτυπάει πολύ το 70άρι.. Καλησπέρα, λίγο δύσκολο νέο game με τόσα downloads και χαμό να βρεθεί σε έκπτωση τόσο σύντομα, παρακολούθα αγγελίες σε ebay μήπως βρεις κάποιο κλειδί από κανένα Intel Bundle σε χαμηλότερη τιμή (συνήθως στα 50€ παίζει). Μία σημείωση: Πρόσεχε να έχει πολλές θετικές αξιολογίσεις και δες τις τελευταίες του (στην περίπτωση που του χάκαραν τον λογαριασμό και τσεπώνουν χρήματα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poofklats Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Dev1l είπε Καλησπέρα, λίγο δύσκολο νέο game με τόσα downloads και χαμό να βρεθεί σε έκπτωση τόσο σύντομα, παρακολούθα αγγελίες σε ebay μήπως βρεις κάποιο κλειδί από κανένα Intel Bundle σε χαμηλότερη τιμή (συνήθως στα 50€ παίζει). Μία σημείωση: Πρόσεχε να έχει πολλές θετικές αξιολογίσεις και δες τις τελευταίες του (στην περίπτωση που του χάκαραν τον λογαριασμό και τσεπώνουν χρήματα). ενδιαφέρον το κλειδί μέσω ebay, ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Παντως το vamguard περσι σε black friday ειχε οεσει αρκετα απο 20-30% δεν θυμαμαι ακριβώς μάλιστα σκεφτομουν οτι εκανα βλακεια μιας και το πειρα λογες μερες πριν το bf επειδη σκεφτομουν το ιδιο σιγα μην πέσει. Περιμένετε λιγες μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε άρα τερματίζει η μνήμη και αρχίζει τα παρατράγουδα. βαλε κανα rivatuner να δεις τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kinitos είπε Παντως το vamguard περσι σε black friday ειχε οεσει αρκετα απο 20-30% δεν θυμαμαι ακριβώς μάλιστα σκεφτομουν οτι εκανα βλακεια μιας και το πειρα λογες μερες πριν το bf επειδη σκεφτομουν το ιδιο σιγα μην πέσει. Περιμένετε λιγες μερες Αμφιβάλλω για τον εδώ τίτλο. Το Vanguard έκανε τις χαμηλότερες πωλήσεις της τελευταίας 5ετίας, για το franchise. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Τα cod μεχρι τωρα στα κλειδαδικα δν πεφτουν μονο με εκπτωσεις στο battlenet. Δυσκολα να πεσει το MW2 ετσι τρενο που παει. Ηθελα κι εγω να το αγορασω αλλα 70 ευρω ειναι ακραιο ποσο προσπαθω να κανω υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Αμφιβάλλω για τον εδώ τίτλο. Το Vanguard έκανε τις χαμηλότερες πωλήσεις της τελευταίες 5ετίας, για το franchise. Εγω απλα ειπα μια γνώμη στο κατω κάτω λίγες μερες έμειναν. Οτι γλυτώσεις καλο ειναι. Αν βεβαια γουστάρεις ε το παίρνεις οπως καναμε εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 shhiiieeettt @Psycho_Warhead told ya CALL OF DUTY 2023 IS BEING DEVELOPED BY SLEDGEHAMMER GAMES, IT’S CLAIMED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, kinitos είπε Εγω απλα ειπα μια γνώμη στο κατω κάτω λίγες μερες έμειναν. Οτι γλυτώσεις καλο ειναι. Αν βεβαια γουστάρεις ε το παίρνεις οπως καναμε εμείς Ε ναι, και 50€ που έδωσα πολλά ήταν. 32ευρώ ειχα πάρει pre order τον τίτλο του 2019. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα