7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δε χρειάζεται να το διαγράψεις τελείως. Πάρε το back up όπως είναι. Απεγκατάσταση με Revo Unistaller. Δε θα αλλάξει τίποτα όμως κατά πάσα πιθανότητα Δοκίμασε να αλλάξεις RendererWorkerCount:0.0 = "4" ( λογικά θα σου λέει 8 ή κατι τέτοιο ) από εδώ C:\Users\<username>\Documents\Call of Duty\players [ αρχείο options.3.cod22.cst open με notepad, τελευταίες γραμμές κάτω-κάτω ] Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Και σε οποιον μια παιζει μια οχι καντε το ρξης αν ξεκινήσει και παίζει και θελετε να φύγετε μην το κλείσετε ποτέ.... Μονο σε εκτακτη ανάγκη 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, ICE-T είπε το παιχνίδι έγινε χειρότερο με το update,αμφιβάλλω πολύ για αυτά που λέει εδώ μέσα κάποιος ότι παίζει smooth zero issues εκτος αν παίζει το campaign ακόμη . Μπορείς να αμφιβάλεις όσο θες, μάντεψε ποιος χαίρεται το παιχνίδι και ποιος όχι. Πιο σμουθ και από βούτυρο παίζω, μη φοβάσαι να με κάνεις tag, δε δαγκάνω! Να μην είχατε μπρίκια για pc να παίζατε σμουθ και σεις, mic drop! #μηζηλεύεις Ρε @7nisiotis δαγκάνω; Πέρα από το τζίζι, 3 φίλοι παίζουμε παρέα και οι 3 από battlenet, το παιχνίδι μας τρέχει χωρίς θέματα. (τα μόνο που έκανε ήταν στο sp και στο coop) εκτός και αν με πληρώνει η acti να σας κάνω promo, θα πρέπει να παω να τσεκάρω τράπεζα, τελευταία δεν είναι παράπανω καταθέσεις Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Μπορείς να αμφιβάλεις όσο θες, μάντεψε ποιος χαίρεται το παιχνίδι και ποιος όχι. Πιο σμουθ και από βούτυρο παίζω, μη φοβάσαι να με κάνεις tag, δε δαγκάνω! Να μην είχατε μπρίκια για pc να παίζατε σμουθ και σεις, mic drop! #μηζηλεύεις Ρε @7nisiotis δαγκάνω; Πέρα από το τζίζι, 3 φίλοι παίζουμε παρέα και οι 3 από battlenet, το παιχνίδι μας τρέχει χωρίς θέματα. (τα μόνο που έκανε ήταν στο sp και στο coop) εκτός και αν με πληρώνει η acti να σας κάνω promo, θα πρέπει να παω να τσεκάρω τράπεζα, τελευταία δεν είναι παράπανω καταθέσεις γκασμα λες να εχω μαπα υπολογιστη?Ξεκαβαλα το καλαμι . Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ICE-T είπε γκασμα λες να εχω πρικι υπολογιστη?Ξεκαβαλα το καλαμι . Άντε να το μάτιασες και έφαγα και γω μόλις τώρα το 1ο κρας στο online. Έχω πλέον και γω μπρίκι πισι σα το δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Άντε να το μάτιασες και έφαγα και γω μόλις τώρα το 1ο κρας στο online. Έχω πλέον και γω μπρίκι πισι σα το δικό σου invasion το τρωω σε συγκεκριμενο χαρτη συνηθως, 6 με 6 δεν εχω προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, ICE-T είπε invasion το τρωω σε συγκεκριμενο χαρτη συνηθως, 6 με 6 δεν εχω προβλημα. με έχεις ματιάσει ρε μπρο! Μόλις έφαγα και το 2ο. Σε tdm που παίζω τα τρώω! ΔΕ ΞΑΝΑΜΙΛΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε με έχεις ματιάσει ρε μπρο! Μόλις έφαγα και το 2ο. Σε tdm που παίζω τα τρώω! ΔΕ ΞΑΝΑΜΙΛΩ! γιατί να το κάνω αδερφέ, μία μικρή διαφωνία είχαμε στο κάτω κάτω, μακάρι να σου παίξει smooth όπως πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε γιατί να το κάνω αδερφέ, μία μικρή διαφωνία είχαμε στο κάτω κάτω, μακάρι να σου παίξει smooth όπως πριν. ρε συ σίγουρα δεν ήρθες δω να κάνεις μπρίκι το pc μου; 5 κρας μόνο σήμερα, από κει που δεν είχα κανένα μια βδομάδα τώρα. ή το πείραξες ή το μάτιασες btw η πίστα με τις φόρμουλες είναι ένα αίσχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ρε συ σίγουρα δεν ήρθες δω να κάνεις μπρίκι το pc μου; 5 κρας μόνο σήμερα, από κει που δεν είχα κανένα μια βδομάδα τώρα. ή το πείραξες ή το μάτιασες btw η πίστα με τις φόρμουλες είναι ένα αίσχος! μία φορά την έπαιξα και δεν τρελάθηκα ,invasion παίζω συνήθως για να ξεκλειδώσω όλα τα attachments από τα όπλα τώρα πρίν τα σκαλίσουν αργότερα γιατί θα πέσει πολύ Nerf στα περισσότερα και θα μείνουν 2,3 χρήσιμα στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ρε επειδή ΔΕΝ πιστεύετε θα κατεβάσω το μαμημενο το GFE να κάνω εγγραφή να δείτε σε βιντεακι αυτό το σπαστικό stutter του ενός δευτερολέπτου που κάνει κάθε μερικά λεπτά. Κατά τα άλλα μια ερώτηση. Αυτές είναι οι ρυθμίσεις γραφικών μου. Παρατήρησα όμως το συγκεκριμένο visual bug? χαλάνε τα γραφικά πάνω στο όπλο Για να έχεις πιο sharp εικόνα οπτικά καλύτερα είναι χωρίς το Filmic αλλά αν τον αφήσω στην πρώτη επιλογή κάνει αυτά τα κουκιδακια πάνω στο όπλο Επίσης δοκίμασα διάφορα και "καλά tweaks" για να παίξει καλύτερα το παιχνίδι - το μόνο που αξίζει είναι να προσθέσεις/ενεργοποιήσεις manually το ReBar μέσω του Nvidia Inspector. Τα υπόλοιπα "σπάνε" το παιχνίδι προς το παρόν και μη τα πειράξετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 παίδες παίζει πουθενά σε λογική τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, The__Blade είπε παίδες παίζει πουθενά σε λογική τιμή; Δεν νομίζω. Το πιο χαμηλό που έχω δει είναι 65 ευρά σε κλειδάδικα της πλάκας κιόλας. Αλλά και να το βρεις σε "λογική" τιμή θα έλεγα να μην το πάρεις γιατί από ότι βλέπω θα σου τρέχει χάλια. Και εγώ θέλω να το αγοράσω αλλά με το PC που έχω ( i7-8700, 32 GB 3600, RTX 2060 12 GB) φοβάμαι μη μου τρέχει σκατά. Και δεν μπορώ να βρω και κάνα benchmark της προκοπής. edit: Βρήκα αυτό. Μέχρι να τρέχει φυσιολογικά, "Χ" από εμένα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από _Theo_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα είπαμε?🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, εγώ πάντως με το σύστημα της υπογραφής δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα σε multi, μια φορά crashάρε σε SP Campaign και αυτό ήταν όλο! Τρέχω σταθερά στα 77fps recommended settings (quality). Το απόγευμα έχει καψιμοοοοο! Ένα έχω να πω, ωραίο story και προσεγμένο! Τώρα να δούμε αν θα βρούμε κανέναν Έλληνα να παίζουμε μαζί multiplayer και είμαστε κομπλέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα