ICE-T Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Τίποτα, και crash έφαγε και stutter παραμένει. @ICE-T update το παιχνίδι έγινε χειρότερο με το update,αμφιβάλλω πολύ για αυτά που λέει εδώ μέσα κάποιος ότι παίζει smooth zero issues εκτος αν παίζει το campaign ακόμη . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Εμένα πάντως ούτε χειρότερο έγινε ούτε καλύτερο! Το ίδιο παρέμεινε και κρασαρει που και που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Εμενα από τις 28/10 ένα κρασαρισμα μόνο και παίζω μονο multi Παιζει smooth εκτος την πρώτη φορά που παιζψ κανει μαλλον download shaders και μετα απο λίγο τελος ολα κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, kinitos είπε Κανατε ? Αν θυμάμαι καλά δεξι κλικ και εκει το λεει. Κάνει check τα αρχεία 4η φορα σημερα κ που κανει verify files τα ιδια σκ@τ@ γινεται.... μπαινεις λιγο να χαλαρωσεις κ σου γαμ...μπιπ την ψυχολογια!!!Ρε ακτιβισιον ημαρτων οπως λεει κ ο Γεωργιου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε 4η φορα σημερα κ που κανει verify files τα ιδια σκ@τ@ γινεται.... μπαινεις λιγο να χαλαρωσεις κ σου γαμ...μπιπ την ψυχολογια!!!Ρε ακτιβισιον ημαρτων οπως λεει κ ο Γεωργιου!!! Πραγματικά εχεις δικιο οταν θες να παίξεις λιγο και να μην δουλεύει το ρημάδι και να ζητάει 70 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 Tεχνικά θέματάκια με το παιχνίδι με 3090 , τελευταίους οδηγούς , θερμοκρασία κάτω απο 80, στο άκυρο μερικά frame είναι ασπρα. και εκεί που παίζω ασπρη οθόνη για 1/150 του δευτερολέπτου. έχω φάει τα λυσακά μου δεν μπορώ να το λύσω Από όταν έφτασα 55 lvl, δεν μου εμφανίζει την πρόοδο των όπλων μετά το τέλος ενός ματς. τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, kinitos είπε Πραγματικά εχεις δικιο οταν θες να παίξεις λιγο και να μην δουλεύει το ρημάδι και να ζητάει 70 ευρώ Εγω φετος εδωσα 100.Ειπα να παρω το φουλ πακετο αλλα τελικα μου βγηκε ξινο.δεν βαριεσαι καλα να μαστε να γινομαστε χαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Εγω φετος εδωσα 100.Ειπα να παρω το φουλ πακετο αλλα τελικα μου βγηκε ξινο.δεν βαριεσαι καλα να μαστε να γινομαστε χαλια. Ηρεμησε θα στρώσει. Να πω την αλήθεια αν δεν ειχα να οαρω το battlepass ισως το σκεφτόμουν αλλα αφου ειχα δεν εδωσα παραπάνω. Τι μηχάνημα εχες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kinitos είπε Ηρεμησε θα στρώσει. Να πω την αλήθεια αν δεν ειχα να οαρω το battlepass ισως το σκεφτόμουν αλλα αφου ειχα δεν εδωσα παραπάνω. Τι μηχάνημα εχες; Αρχαιο.Ηθελα να φτιαξω απ το 20 νεο πισι αλλα μ αυτα που γιναν πηγε πισω το ολο σκηνικο.Ελπιζω σε κανα μηνα να χουν στρωσει τα πραγματα στις τιμες κ να φτιαξω ενα σοβαρο για την εποχη εργαλειο .Το συγκεκριμενο μου το χε προτεινει παιδι απο εδω μεσα Adakhs νομιζω λεγοταν καπως ετσι. Συγγνωμη για το οφ τοπικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Ενταξει το σύστημα ειναι οριακό πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, headbanger είπε Από όταν έφτασα 55 lvl, δεν μου εμφανίζει την πρόοδο των όπλων μετά το τέλος ενός ματς. τι φάση; Μόλις πήγα 55 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο! Λογικά ένα από τα πολλά bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Πως διορθωνεται το προβλημα? NAPALM στα γραφεία της Activision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 εγώ μια χαρά έπαιξα σήμερα 4 παιχνίδια αύριο βλέπουμε 😂 3 ώρες πριν, hitman 21 original είπε 4η φορα σημερα κ που κανει verify files τα ιδια σκ@τ@ γινεται.... μπαινεις λιγο να χαλαρωσεις κ σου γαμ...μπιπ την ψυχολογια!!!Ρε ακτιβισιον ημαρτων οπως λεει κ ο Γεωργιου!!! γιατί δεν το σβήνεις τελείως και να το ξανακάνεις install να τελειώνεις με αυτή την ταλαιπωρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, ICE-T είπε εγώ μια χαρά έπαιξα σήμερα 4 παιχνίδια αύριο βλέπουμε 😂 γιατί δεν το σβήνεις τελείως και να το ξανακάνεις install να τελειώνεις με αυτή την ταλαιπωρία. Ναι κατι τετοιο θα γινει τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα