Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Τουλάχιστον η NVIDIA μάλλον διόρθωσε το πρόβλημα τους. https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5407 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι Flashιες ναι δεν τις κάνει σε αυτούς (τους πέρασα), το stutter lag spike το κάνει σε όλους ακόμη To αντίστοιχο Rebirth/Fortunes Keep Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 --------------------------- οντως κάποιοι έχουν φάει false ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε --------------------------- οντως κάποιοι έχουν φάει false ban Golden moments of gaming era! Ρε συ κυρ Σπύρο internet explorer, γω δεν έχω στατερινκ στο μπρίκι μου. Τι το χεις κάνει το πιτσί σου? Να περάσω τους νέους drivers ή να περάσω τους επόμενους όποτε βγουν? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Οι Flashιες ναι δεν τις κάνει σε αυτούς (τους πέρασα), το stutter lag spike το κάνει σε όλους ακόμη To αντίστοιχο Rebirth/Fortunes Keep Για το το stutter lag spike δοκίμασε αυτό. Την ίδια ρύθμιση όπως και κάτι άλλες τις κάναμε από την εποχή που πρωτοβγήκε το warzone. Τότε το είχα κάνει με Ι7 4770Κ και πήγαινε τρένο ... τώρα με 12700Κ δεν μπήκα στο κόπο να το ψάξω γιατί ήταν πρώτα θέμα στο driver. Τώρα αν μετά το hot-fix driver μου το κάνει θα πάω με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως αυτή. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από CODEC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Αγορα πρωτη του μηνα απο στιμ (100 ευρο)Εχθες κ σημερα ατελειωτα κρας κ με παλιους κ σημερα με νεους ντραηβερς.Εγινε κ η διαδικασια με DDU κ παλι τα ιδια.Καρτα gtx 970 g1.Εχω ολη την σειρα στο battlenet κ δεν ειχα θεματα με τα προηγουμενα,ειπα φετος να το παρω στο στιμ κ μαλλον εκανα μεγαλο λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Τα FPS multiplayer πάνε για βρόντο πάντως, μία με τα θέματα του BF 2042, μία τώρα με τα προβλήματα στο νέο Call of Duty..Τι σκατά θα μείνει να παίξουμε ήθελα να 'ξερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, CODEC είπε Για το το stutter lag spike δοκίμασε αυτό. Την ίδια ρύθμιση όπως και κάτι άλλες τις κάναμε από την εποχή που πρωτοβγήκε το warzone. Τότε το είχα κάνει με Ι7 4770Κ και πήγαινε τρένο ... τώρα με 12700Κ δεν μπήκα στο κόπο να το ψάξω γιατί ήταν πρώτα θέμα στο driver. Τώρα αν μετά το hot-fix driver μου το κάνει θα πάω με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως αυτή. Το έχω δοκιμάσει. Δε κάνει τίποτα. Μάλιστα συνάντησα χθες παιδί ραντομ με 3090 και 12900Κ και καθόμασταν να κάνουμε troubleshooting να δούμε αν φταίει κάτι. Είναι του παιχνιδιού ή θέμα των οδηγών πόσες φορές θα το πούμε; Επίσης φαίνεται αν τρέξετε CapFrameX / Msi afterburner και δείτε το γράφημα μετά. Τρέχει smooth αλλά σε περίπου 10λ. θα κάνει 3-4 stutterακια ενός δευτερολέπτου εντελώς τυχαία. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται καν.. Εγώ κυνηγάω το stuttering από το 2011 οπότε εχω αναπτύξει ιδιαίτερη ευαισθησία (6η αίσθηση) και το αντιλαμβάνομαι. Bonus: έφαγα 2 crash πριν ξεκινήσω το Campaign (ζήτησε game restart) ενώ όσο το έτρεχε κανένα.🤷 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Golden moments of gaming era! Ρε συ κυρ Σπύρο internet explorer, γω δεν έχω στατερινκ στο μπρίκι μου. Τι το χεις κάνει το πιτσί σου? Να περάσω τους νέους drivers ή να περάσω τους επόμενους όποτε βγουν? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα FPS multiplayer πάνε για βρόντο πάντως, μία με τα θέματα του BF 2042, μία τώρα με τα προβλήματα στο νέο Call of Duty..Τι σκατά θα μείνει να παίξουμε ήθελα να 'ξερα.. Deep Rock Galactic; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον κατάφερα με τόσες δοκιμές και βρήκα κατά 90% αξιοπρεπέστατες ρυθμίσεις γραφικών. Το AMD FIDELITYFX CAS είναι MUST και προτείνω να ενεργοποιηθεί! Το σνομπαρα.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Η αλήθεια είναι πως με ξενερώνει το γεγονός πως δεν έχουν τα official names των guns, αλλά ακόμα χειρότερο είναι πως τα fake names είναι άκυρα και σαν να μην προσπάθησαν καν να σκεφτούν κάτι ελκυστικό. Lachmann και TAQ και Kastov. Γελάει ο κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το έχω δοκιμάσει. Δε κάνει τίποτα. Μάλιστα συνάντησα χθες παιδί ραντομ με 3090 και 12900Κ και καθόμασταν να κάνουμε troubleshooting να δούμε αν φταίει κάτι. Είναι του παιχνιδιού ή θέμα των οδηγών πόσες φορές θα το πούμε; Επίσης φαίνεται αν τρέξετε CapFrameX / Msi afterburner και δείτε το γράφημα μετά. Τρέχει smooth αλλά σε περίπου 10λ. θα κάνει 3-4 stutterακια ενός δευτερολέπτου εντελώς τυχαία. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται καν.. Εγώ κυνηγάω το stuttering από το 2011 οπότε εχω αναπτύξει ιδιαίτερη ευαισθησία (6η αίσθηση) και το αντιλαμβάνομαι. Bonus: έφαγα 2 crash πριν ξεκινήσω το Campaign (ζήτησε game restart) ενώ όσο το έτρεχε κανένα.🤷 Όλα τα χεις χαλάσει πχια! Όλα! Btw χθες κει που έπαιζα online μόλις πήγα lobby μου ζήτησε game restart για update xD 17 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Deep Rock Galactic; Μέσα! Αν και δεν έχω θέμα να παίζω cod 😛 . btw μέχρι να βγάλει κάποιον άλλον driver δε περνάω το hotfix του πέτσινου, θα μείνω με τους προηγούμενους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 6:38 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Ίσως χάσει άλλο εναν χάρτη το παιχνίδι, μετά το φιάσκο με τα δικαιώματα από τον χάρτη στο μουσείο της Ισπανίας, έρχεται και το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ. Modern Warfare 2 could lose another map following third report of licensing issues Καλά έχει παει αυτό. Προσωπικα εμαθα με το 2042 για τα pre orders. No thank you για το mw2. Περιμενω warzone να δω και εκει τι θα παιχτει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προσωπικα εμαθα με το 2042 για τα pre orders. No thank you για το mw2. Περιμενω warzone να δω και εκει τι θα παιχτει. Το warzone δε με απασχολεί ιδιαίτερα, δε θα έχω δώσει χρήματα 😝, και δε το παίζω και τόσο πολύ όσο τα tdm ή kc. Αλλά τώρα ήταν do or die η κίνηση αγοράς του προϊόντος από πολύ πριν με φτηνό κλειδί Intel. Αλλιώς δεν αγοράζω day one. Αλλά τώρα δε μιλάμε για την σάπια ea με την ανίκανη dice, η acti με την IW μας έχουν συνηθίσει σε ποιότητα, στηρίζομαι εκεί. Όσο για την πίστα είναι μια από τις χειρότερες που έχει, οπότε και να φύγει θα χαρώ! Γενικά από τις 11 πίστες παίζει μόνο 5 να μου αρέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Αλλά τώρα δε μιλάμε για την σάπια ea με την ανίκανη dice, η acti με την IW μας έχουν συνηθίσει σε ποιότητα, στηρίζομαι εκεί. Οκ, προσωπικα μονο με το 2042 εμεινα τελειως απογοητευμενος. Και δυστυχως με το παρα πολυ καλο firestorm οπου απλα σταματησαν την υποστηριξη. Αλλα με τα bugs που ειχε το warzone, με τα meta οπλα (αντιστοιχο θεμα με το ttk στο bf), με τα τωρινα bugs και ελλειψεις που εχει το mw2 (πχ save custom gunsmith) κτλ, και οι 2 εταιρειες πλεον το ιδιο κακες για εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα