xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, mar013 είπε ρε παιδιά αλήθεια τώρα , χρειάζομαι ps plus συνδρομή για να παίξω online? δηλαδή για να καταλάβω : έδωσα 79.90 μόνο για 6μισι ώρες campaign ? πρόκειται να το αλλάξουν και να γίνει σαν το 1 , δηλαδή free to play without plus ??? Αν δεν ξέρεις τί αγοράζεις, να μην το αγοράζεις καλύτερα. Είναι γνωστό πως λειτουργεί το online στις κονσόλες. Και κάνεις λάθος το mw1 χρειάζεται το psn+ για να παίξεις online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα μπερδεύει με το Warzone προφανώς που είναι f2p και δεν θέλει PS Plus σε αντίθεση με το Xbox που ήθελε Gold νομίζω(Δεν ξέρω αν το άλλαξαν τώρα). Εντωμεταξύ κάτι άλλο, δεν έλεγαν ότι το MW2 θα έχει wound system ; Που πήγαν αυτά τα σούπερ-ντούπερ που ακούγαμε πριν 2 χρόνια ; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα γραφικά στο multi αν λίγο πας να τα ρίξεις θυμίζουν παιχνίδι 10ετιας και βάλε πίσω. Δε λέω low, αλλά ένα κλικ. Textures θολά, γρασίδι 2D, ψεύτικο νερό, ψεύτικο σαν να αγοράστηκε από κατάστημα παιχνιδιών όπλο, καμία σχέση με το mw19. Ακόμη και στα MAXED γραφικά τα όπλα μοιάζουν ψεύτικα. Η κίνηση του παίχτη νιώθεις ότι σέρνει μια μπάλα φυλακόβιου από πίσω. Στο ground war καααπως "βελτιώνονται" εμφανισιακά αλλά και πάλι. Τουλάχιστον έχει καλό ήχο όταν πυροβολείς. Γκρινιάζοντας στη ΒΕΤΑ κάποιοι ότι " α ακούγονται όλα τα βήματα μας καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα φτιάξτε το " καταλήξαμε ΠΑΛΙ αδιαμφισβήτητα στο λανσάρισμα του MW19 που ΔΕΝ ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Day Off 2-3 μέρες να ηρεμήσει το κεφάλι μου από τη ζαλάδα αυτού του τραγικά άθλιου UI/MENU, από τα γραφικά που παράλογες απαιτήσεις έχει για το παράλογα άθλιο αποτέλεσμα που βλέπω, και αν βγει κάποιο patch αυτές τις μέρες τα λέγαμε. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Τα γραφικά στο MP φάνηκαν από την BETA ότι δεν λένε τίποτα, δεν περίμενα θαύματα από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι θα το βγάλουν και για PS4/X1. Αλλά γι' αυτό που δείχνει όντως δεν τρέχει καλά, θέλει νέα engine το παιχνίδι. Αυτή δεν σηκώνει άλλο push και αρχίζουν τα diminishing returns. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Έχουν πειράξει και τους φωτισμούς ή την παλέτα χρωμάτων ελαφρώς παρατήρησα (Farm 18) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα γραφικά στο MP φάνηκαν από την BETA ότι δεν λένε τίποτα, δεν περίμενα θαύματα από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι θα το βγάλουν και για PS4/X1. Αλλά γι' αυτό που δείχνει όντως δεν τρέχει καλά, θέλει νέα engine το παιχνίδι. Αυτή δεν σηκώνει άλλο push και αρχίζουν τα diminishing returns. Να πάρεις 4090 και να παίξεις Multiplayer money well spent. Campaign έχει θέματα; Κάτι κρασαρισματα διαβάζω από τον xtrmsnpr και δε θέλω να νευριάσω πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Έχω φάει 3 crashes στο campaign μέχρι στιγμής και όλα τα έφαγα στο loading screen του next mission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δεν μπορούμε να κλείσουμε το cross play στο pc.... Αν είναι δυνατόν! https://www.eurogamer.net/mw2-crossplay-turn-off-disable-modern-warfare-2-9045 Can you disable crossplay on PC? Currently, there is no way to disable crossplay if you are playing Modern Warfare 2 on PC. This is due to the option being missing in the game at launch. Activision has yet to comment on this on launch day. We'll update when we hear more on whether the ability will be added into the game in future. 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έχω φάει 3 crashes στο campaign μέχρι στιγμής και όλα τα έφαγα στο loading screen του next mission. εμένα όταν με σκότωναν και πήγαινε να κάνει loading το last checkpoint γινόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Για να πούμε και τα θετικά πάντως..Το gunplay είναι πολύ καλό όπως και τα animations στα όπλα κτλπ! Το TTK είναι τόσο όσο ΟΤΑΝ δεν μαμιεται το netcode! Οι ήχοι πολύ καλοί,απλά παρά μείωσαν τα footsteps αλλά πιστεύω θα το φιξαρουν αργότερα! Το movement προσωπικά μαρεσει πολύ περισσότερο μιας και δεν βλέπω πλέον slide canceling,πηδήματα και όλα αυτά τα χαζά! Επίσης το ξεκλείδωμα όπλων,attachments κτλπ ήταν κάτι πολύ έξυπνο γιατί βγάζει πολλούς από το comfort zone τους και σε αναγκάζει να παίζεις με όλα τα όπλα και όχι μόνο με τα meta! Απλά το χαντακώνει το άθλιο UI! Και γενικά υπάρχει ένα καλό balance σε όλα τα όπλα και δεν φαίνεται κάποιο να ξεφεύγει τρέλα! Τα maps ευτυχώς τα περισσότερα είναι άνω του μετρίου! Ελπίζω στα επόμενα patches να το φέρουν εκεί που πρέπει αν και βλέπω πολύ ήσυχη την activision μέχρι στιγμής και ανησυχω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, mar013 είπε ρε παιδιά αλήθεια τώρα , χρειάζομαι ps plus συνδρομή για να παίξω online? δηλαδή για να καταλάβω : έδωσα 79.90 μόνο για 6μισι ώρες campaign ? πρόκειται να το αλλάξουν και να γίνει σαν το 1 , δηλαδή free to play without plus ??? Το συγκεκριμένο νήμα είναι για pc games , εσυ που έχεις κονσόλα θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι για να παίζεις online σε κονσόλα θα πρέπει να πληρώνεις συνδρομή .Εγω που δεν έχω κονσόλα το γνωρίζω ! Είναι που κάποιοι λένε οτι η κονσόλα είναι φθηνή και ο υπολογιστής πανάκριβος , με 600€ φτιαχνεις υπολογιστή που πάιζεις τα πάντα και κάνεις και τα πάντα. επίσης τα παιχνίδια είναι πιο φθηνά. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από panoskatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Ίσως χάσει άλλο εναν χάρτη το παιχνίδι, μετά το φιάσκο με τα δικαιώματα από τον χάρτη στο μουσείο της Ισπανίας, έρχεται και το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ. Modern Warfare 2 could lose another map following third report of licensing issues Καλά έχει παει αυτό. ---- Γενικά το παιχνίδι θυμίζει early access τίτλο. Με demo που τα ονομάζουν τάχα beta 1 και 1μιση πριν δουλειά δε γίνεται. Βέβαια αυτούς εδώ δεν τους φοβάμαι, δεν είναι dice να λούσουν όπως έκαναν με το bf2042 που εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Είναι τόσο δύσχρηστο το μενού, που πιο πολύ σύγχυση προκαλεί παρά βοηθάει. Στο metacritic δεν υπάρχουν official βαθμολογίες και των χρηστών παρά είναι λίγες για να βγάλει κανείς που δε το χει συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι μέχρι να βγει το season 1, θα έχουν προχωρήσει σε αλλαγές. Δύο άλλα που (με) ενοχλουν είναι ότι ορισμένες πίστες είναι αρκετά μεγάλες για 6v6 και ανοιχτές πολύ. Και το skill based matchmaking, δε παίζω ranked, παίζω public να ουμε! Σαν mp είναι κλασικό cod Η πίστα στα σύνορα είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε πίστα ποτέ σε παιχνίδι πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Βλεπω πολυ ωραια βιντεακια με cronus κλπ ακομα ποιο δυνατο!!οχι απλα no recoil αλλα και No spread οσο για aimbot esp κλπ εχει παρει φωτια!!!!ευγε τελεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, panakos_thess είπε Βλεπω πολυ ωραια βιντεακια με cronus κλπ ακομα ποιο δυνατο!!οχι απλα no recoil αλλα και No spread οσο για aimbot esp κλπ εχει παρει φωτια!!!!ευγε τελεια αφου αφηνει το youtube αυτες τις εταιριες κανονικα και με το νομο με βιντεακια να τα παρουσιαζουν κιολας ,απο γιανκηδες μην περιμενεις πολλα να κανουν ,γιατι οι youtube streamers δεν θα μπορουν να κανουν καλο promotion στα παιχνιδια . 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Τα γραφικά στο multi αν λίγο πας να τα ρίξεις θυμίζουν παιχνίδι 10ετιας και βάλε πίσω. Δε λέω low, αλλά ένα κλικ. Textures θολά, γρασίδι 2D, ψεύτικο νερό, ψεύτικο σαν να αγοράστηκε από κατάστημα παιχνιδιών όπλο, καμία σχέση με το mw19. Ακόμη και στα MAXED γραφικά τα όπλα μοιάζουν ψεύτικα. Η κίνηση του παίχτη νιώθεις ότι σέρνει μια μπάλα φυλακόβιου από πίσω. Στο ground war καααπως "βελτιώνονται" εμφανισιακά αλλά και πάλι. Τουλάχιστον έχει καλό ήχο όταν πυροβολείς. Γκρινιάζοντας στη ΒΕΤΑ κάποιοι ότι " α ακούγονται όλα τα βήματα μας καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα φτιάξτε το " καταλήξαμε ΠΑΛΙ αδιαμφισβήτητα στο λανσάρισμα του MW19 που ΔΕΝ ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Day Off 2-3 μέρες να ηρεμήσει το κεφάλι μου από τη ζαλάδα αυτού του τραγικά άθλιου UI/MENU, από τα γραφικά που παράλογες απαιτήσεις έχει για το παράλογα άθλιο αποτέλεσμα που βλέπω, και αν βγει κάποιο patch αυτές τις μέρες τα λέγαμε. παντα θα κλαιγονται ετσι ζει το καναλι τους . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ίσως χάσει άλλο εναν χάρτη το παιχνίδι, μετά το φιάσκο με τα δικαιώματα από τον χάρτη στο μουσείο της Ισπανίας, έρχεται και το ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ. Modern Warfare 2 could lose another map following third report of licensing issues Καλά έχει παει αυτό. ---- Γενικά το παιχνίδι θυμίζει early access τίτλο. Με demo που τα ονομάζουν τάχα beta 1 και 1μιση πριν δουλειά δε γίνεται. Βέβαια αυτούς εδώ δεν τους φοβάμαι, δεν είναι dice να λούσουν όπως έκαναν με το bf2042 που εξαφανίστηκε από τον χάρτη. Είναι τόσο δύσχρηστο το μενού, που πιο πολύ σύγχυση προκαλεί παρά βοηθάει. Στο metacritic δεν υπάρχουν official βαθμολογίες και των χρηστών παρά είναι λίγες για να βγάλει κανείς που δε το χει συμπέρασμα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι μέχρι να βγει το season 1, θα έχουν προχωρήσει σε αλλαγές. Δύο άλλα που (με) ενοχλουν είναι ότι ορισμένες πίστες είναι αρκετά μεγάλες για 6v6 και ανοιχτές πολύ. Και το skill based matchmaking, δε παίζω ranked, παίζω public να ουμε! Σαν mp είναι κλασικό cod Η πίστα στα σύνορα είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε πίστα ποτέ σε παιχνίδι πιστεύω! Μιλάμε για φτώχια ρε εδώ κάτι λαχμαν αντί για G3 υπάρχουν τι να λέμε 4 ώρες πριν, Georgram είπε Για να πούμε και τα θετικά πάντως..Το gunplay είναι πολύ καλό όπως και τα animations στα όπλα κτλπ! Το TTK είναι τόσο όσο ΟΤΑΝ δεν μαμιεται το netcode! Οι ήχοι πολύ καλοί,απλά παρά μείωσαν τα footsteps αλλά πιστεύω θα το φιξαρουν αργότερα! Το movement προσωπικά μαρεσει πολύ περισσότερο μιας και δεν βλέπω πλέον slide canceling,πηδήματα και όλα αυτά τα χαζά! Επίσης το ξεκλείδωμα όπλων,attachments κτλπ ήταν κάτι πολύ έξυπνο γιατί βγάζει πολλούς από το comfort zone τους και σε αναγκάζει να παίζεις με όλα τα όπλα και όχι μόνο με τα meta! Απλά το χαντακώνει το άθλιο UI! Και γενικά υπάρχει ένα καλό balance σε όλα τα όπλα και δεν φαίνεται κάποιο να ξεφεύγει τρέλα! Τα maps ευτυχώς τα περισσότερα είναι άνω του μετρίου! Ελπίζω στα επόμενα patches να το φέρουν εκεί που πρέπει αν και βλέπω πολύ ήσυχη την activision μέχρι στιγμής και ανησυχω! Στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω με τα περισσότερα. Έρχεται και το δικό μου overview σύντομα να ηρεμήσει το κεφάλι μου από το διαολεμενο UI. Ειλικρινά πήρα ντεπον χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μιλάμε για φτώχια ρε εδώ κάτι λαχμαν αντί για G3 υπάρχουν τι να λέμε Στο πρώτο σκέλος θα συμφωνήσω με τα περισσότερα. Έρχεται και το δικό μου overview σύντομα να ηρεμήσει το κεφάλι μου από το διαολεμενο UI. Ειλικρινά πήρα ντεπον χθες. Εντάξει παίζει αυτό εδώ Call of Duty developers explain why they don’t use weapon names in patch notes Αλλά ρε συ, μη γκρινιάζεις τόσο νταξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 ΛΑΧΜΑΝ λέμε. Σίγουρα από random name generator τα βγάζουν δεν εξηγείται. Ναι ξέρω μωρε και δε μπορούν ούτε τα Humvee να χρησιμοποιήσουν πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα