Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

crashes δεν εχω κανενα , πολλα visual bugs ομως

Ποσα textures δεν κανουν streaming

Βάλε τους 522.xx drivers, οι τελευταίοι έχουν θέματα. Πάντως το performance του παιχνιδιού για όλα Low και με βάση το πως δείχνει, δεν το λες καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει benchmark tool το game 

Maxed/High Settings με 

Shadow map resolution " High " ( μετά έχει τα extra, ultra )

Depth of Field - OFF

World Motion Blur - OFF

Weapon Motion Blur - OFF 

Film Grain - 0.00

Default RenderWorkerCountimage.png.2af30fc55e9e3569d62fef545b5ba544.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

Στις 23/10/2022 στις 2:02 ΜΜ, outlaw star είπε

ωραίο το campaign, μικρό ως συνήθως, ζόρικο βέβαια στα μεγαλύτερα επλιπεδα δυσκολίας.

Καλά τα γραφικά, αλλά αυτό το πράγμα, που το 2022 πυροβολείς τα λάστιχα στα οχήματα και ακόμη δεν σκάνε, εξακολουθεί να μου ξενίζει... α ρε crysis 1 :P 

UPDATE περι αυτού, ενώ στη beta έσκαγαν κανονικά, στο παιχνίδι τώρα ΔΕΝ σκάνε. Τουλάχιστον σε 2-3 χάρτες που δοκίμασα +Ground war. Ρε δε πάμε καλά αφαιρούν και πράγματα που υπήρχαν στο Demo

• Like 1

7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εχει benchmark tool το game 

Maxed/High Settings με 

Shadow map resolution " High " ( μετά έχει τα extra, ultra )

Depth of Field - OFF

World Motion Blur - OFF

Weapon Motion Blur - OFF 

Film Grain - 0.00

Default RenderWorkerCountimage.png.2af30fc55e9e3569d62fef545b5ba544.png

Και έλεγα ότι μόνο εμένα έχει πρόβλημα..τραγικά χαμηλά fps..δοκίμασε με dlss on

Το παιχνίδι έχει χάλια optimization στα pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

UPDATE περι αυτού, ενώ στη beta έσκαγαν κανονικά, στο παιχνίδι τώρα ΔΕΝ σκάνε. Τουλάχιστον σε 2-3 χάρτες που δοκίμασα +Ground war. Ρε δε πάμε καλά αφαιρούν και πράγματα που υπήρχαν στο Demo

Ναι ρε γμτ, ελπίζω σε κάποιο επερχόμενο update να το διορθώσουν... επίσης και άλλα πραγματάκια πρέπει να φτα φτιάξουν.. πχ στην πρώτη coop την νύχτα είναι δυνατόν να πυροβολείς τους προβολείς και να μην σπάνε τα φώτα; τι διάολο νυχτερινή αποστολή είναι αυτή;;

Γενικά το multi έχει θέματα... επίσης ελπίζω σε περισσότερες coop και με περισσότερα άτομα... στο προηγούμενο αυτές είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.. αν και προβλέπω να προσθέτουν στα επερχομένα battepass με το αζημίωτο φυσικά...

Επεξ/σία από outlaw star
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Georgram είπε

Και έλεγα ότι μόνο εμένα έχει πρόβλημα..τραγικά χαμηλά fps..δοκίμασε με dlss on

Το παιχνίδι έχει χάλια optimization στα pc

110-160fps έχω όλα ultra 1080p. Κάνω δοκιμές με RenderWorkerCount και ποσταρω αργότερα.

Το παιχνίδι δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου μέχρι στιγμής όσων αφορά το multiplayer. Το είπα στο περίπου πριν ένα μήνα στο "demo". Είναι ένα καλό παιχνίδι  και θα το διασκεδάσετε σαν ένα CoD του σωρού αλλά δεν πιστεύω ότι έβαλαν πολλή αγάπη και μεράκι δημιουργίας σε αυτό, όπως είχε το MW '19 που εξ αρχής φαινόταν διαφορετικό. Φαινόταν παίζοντας και βλέποντας το. 

Είναι σαν να ανέλαβε κάποιο AI game design algorithm τη δημιουργία αυτού. Ακριβώς αυτή την αίσθηση μου δίνει σχεδιαστικά παρά από πραγματικό σχεδιαστή. Δε ξέρω ίσως η εμπλοκή τόσων πολλών ατόμων να μην βγήκε σε καλό. Σίγουρα και τα 50€ τα σκέφτομαι. Τα 32€ του Mw19 ήταν f*cking well spend κι όχι επειδή έδωσα λιγότερα€.

Θα ξεκινήσω το Campaign/Story τουλάχιστον αυτό είναι καλό λένε.

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί επαναπαύθηκαν στη καλή εικόνα και πορεία του προηγούμενου MW εδώ και 3 χρόνια, πάνω στο βουνό χρημάτων από τα microtransactions.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

110-160fps έχω όλα ultra 1080p. Κάνω δοκιμές με RenderWorkerCount και ποσταρω αργότερα.

Το παιχνίδι δεν με έχει εντυπωσιάσει καθόλου μέχρι στιγμής όσων αφορά το multiplayer. Το είπα στο περίπου πριν ένα μήνα στο "demo". Είναι ένα καλό παιχνίδι  και θα το διασκεδάσετε σαν ένα CoD του σωρού αλλά δεν πιστεύω ότι έβαλαν πολλή αγάπη και μεράκι δημιουργίας σε αυτό, όπως είχε το MW '19 που εξ αρχής φαινόταν διαφορετικό. Φαινόταν παίζοντας και βλέποντας το. 

Είναι σαν να ανέλαβε κάποιο AI game design algorithm τη δημιουργία αυτού. Ακριβώς αυτή την αίσθηση μου δίνει σχεδιαστικά παρά από πραγματικό σχεδιαστή. Δε ξέρω ίσως η εμπλοκή τόσων πολλών ατόμων να μην βγήκε σε καλό. Σίγουρα και τα 50€ τα σκέφτομαι. Τα 32€ του Mw19 ήταν f*cking well spend κι όχι επειδή έδωσα λιγότερα€.

Θα ξεκινήσω το Campaign/Story τουλάχιστον αυτό είναι καλό λένε.

Φαίνεται ότι οι δημιουργοί επαναπαύθηκαν στη καλή εικόνα και πορεία του προηγούμενου MW εδώ και 3 χρόνια, πάνω στο βουνό χρημάτων από τα microtransactions.

Δεν ξέρω τι γίνετε αλλά ότι και να πειράξω στα settings τα fps έχουν μικρή διαφορά! Είτε low είτε high,είτε 1080 είτε 1440!

Περιμενω απλά κάποιο update από τους drivers γιατί το έχω αφήσει στο 516.94 μήπως διορθώσει το πρόβλημα 

Έχει και οπτικά πρόβλημα το παιχνίδι, το MW 2019 και με όλα τα settings κατεβασμένα δείχνει πολύ καλό ενώ εδώ είναι χάλι.

Επιβεβαιωνω και γω ειτε τα βαλω ολα low ειτε ολα ultra οι διαφορες στα fps ειναι ελαχιστες. 

To ιδιο λιγο πολυ και μετα επιπεδα του dlss. 

Tα textures δεν κανουν streaming ,  ειναι γεματο με low resolutions. Εφαγα και 2 κρασαρισματα 

Πολυ χαλια launch

• Like 1

1 crash έφαγα όταν πήγα να κάνω join party από κάτι φίλους (το ίδιο έπαθε και άλλος ένας). Έκτοτε δεν το έκανε ξανά. 3 ώρες έπαιξα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...