Georgram Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Δεν ειναι καλο το performance και το ui παραμενει κακιστο . Ουτε ποσο απομενει στα exp boost μπορεις να δεις. Όταν λες δεν είναι καλό το performance μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Για το ui συμφωνώ,τουλάχιστον είναι λίγο καλύτερο από την μπετα! Παρολα αυτά 0 crashes όπως αναφέρουν πολλοί και γενικά πάει πολύ σμουθ! Μόνο τα γραφικά με παραξενεύουν λίγο..κάπως θολά; Κάπως λες και τα έχω low ενώ είναι όλα στα high,δεν ξέρω..κάτι με ξινίζει…
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Οι τελευταίοι NVIDIA drivers έχουν θέμα πάντως, μείνετε με τους προηγούμενους μέχρι να το φτιάξουν. Τραγική η NVIDIA να μην έχει Game-Ready οδηγούς για το MW2.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, kinitos είπε το ριξαμε .... Καλά τους κάναμε! Μας τα πρηξανε! Πέφτει τρελό κράξιμο στο reddit από τον κόσμο που προσπαθεί να πάρει το bundle.
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Πω τελικά καλά έκανα και έμεινα με το ένα μάτι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί.... #intel #μπάχαλο - Τα βήματα είναι να πατήσετε πρώτα πάνω στο click HERE - log in στον battlenet λογαριασμό σας εάν έχετε ( ή δημιουργία νέου) - σας επιστρέφει στο ίδιο σημείο με πριν αλλά τώρα προς τα κάτω θα αναγράφεται " redeem " - κλικ αυτό και τέλος. Μετά πρέπει να δείτε στο μειλ σας αν ήρθε ενημερωτικό σημείωμα
noFEARgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Georgram είπε Όταν λες δεν είναι καλό το performance μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Για το ui συμφωνώ,τουλάχιστον είναι λίγο καλύτερο από την μπετα! Παρολα αυτά 0 crashes όπως αναφέρουν πολλοί και γενικά πάει πολύ σμουθ! Μόνο τα γραφικά με παραξενεύουν λίγο..κάπως θολά; Κάπως λες και τα έχω low ενώ είναι όλα στα high,δεν ξέρω..κάτι με ξινίζει… Ούτε εγώ δεν είχα crashes Το frame rate στις nvidia είναι χαμηλότερο από το αναμενόμενο. Επίσης έχω microstutter που και που . Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ui . Ίσως είναι το χειρότερο που έχω συναντήσει σε παιχνίδι χωρίς υπερβολή
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πω τελικά καλά έκανα και έμεινα με το ένα μάτι ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί.... #intel #μπάχαλο - Τα βήματα είναι να πατήσετε πρώτα πάνω στο click HERE - log in στον battlenet λογαριασμό σας εάν έχετε ( ή δημιουργία νέου) - σας επιστρέφει στο ίδιο σημείο με πριν αλλά τώρα προς τα κάτω θα αναγράφεται " redeem " - κλικ αυτό και τέλος. Μετά πρέπει να δείτε στο μειλ σας αν ήρθε ενημερωτικό σημείωμα μέχρι το auth φτάσαμε τώρα, μετά error 502 ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΕΡΔΑΜΕ! ΧΑΛΕΛΟΥΤΖΑ Η ΡΟΥΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ui . Ίσως είναι το χειρότερο που έχω συναντήσει σε παιχνίδι χωρίς υπερβολή told ya 21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μέχρι το auth φτάσαμε τώρα, μετά error 502 ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΕΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΕΡΔΑΜΕ! ΧΑΛΕΛΟΥΤΖΑ Η ΡΟΥΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ( για Μάρτιο είναι το gif αλλά anywayχαχχαχα)
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε told ya ( για Μάρτιο είναι το gif αλλά anywayχαχχαχα) δε πειραζει, είπαμε σα σημερα το ΟΧΙ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! απααανωωω τοουυυςςς. Χαίρομαι που δε θα ξαναμπω ποτέ στο της intel, ουτε καν για να παρω cpu! Στον πατούλη τους τα 5nm και τα 7 και όσα βγάλουν! Οι άνθρωποι είναι άμπαλοι, άσχετοι σε όλα! ΜΟΝΟ amd! Χειρότερο support service δεν έχω τύχει πουθενά αλλού! Let the drama of COD begins! Βλέπω να κάνουν σβούρες οι αντίπαλοι στο mp και το hit reg πάει περίπατο! ΦΑΚ ΓΕΑ! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από xtrmsnpr 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε δε πειραζει, είπαμε σα σημερα το ΟΧΙ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Στους Ιταλούς το είπαμε το ΟΧΙ... 3 1
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Έχουν κόψει πολύ content η μου φαίνεται; δηλαδη?
Georgram Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kinitos είπε δηλαδη? Hardcore,λίγα maps,stats,challenges και κάποια όπλα νομίζω
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Στους Ιταλούς το είπαμε το ΟΧΙ... εννοεί το να το αγοράζαμε μέσω άλλων μεθόδων από τους γείτονες 1 ώρα πριν, Georgram είπε Έχουν κόψει πολύ content η μου φαίνεται; Θα μπουν πολλά σταδιακά. Ας πούμε το Gunfight, τον άλλο μήνα στο Season 1. 2 χάρτες ακυρώθηκαν λέει.. Ο πρώτος αυτός με το Grand Prix θέμα και ο άλλος με το Μουσείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα