noFEARgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Ειναι που δεν εχουν προβληματα οι drivers της nvidia ...
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Από τους νέους drivers NVIDIA σήμερα, ffs.. [Call of Duty: Modern Warfare II] Flashing corruption can be seen randomly while playing the game. [3835099 shheeeeeeiitt Καλά ξεκινάμε Η beta ρολλαρε απίστευτα ομαλά, μου είχε κάνει εντύπωση (με εξαίρεση την πρώτη μέρα που κρασαρε σε όλους κάθε 45-50λ κάτι που έφτιαξαν με mini patchακι και έπαιζε άψογα μετά)
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εντάξει το intel CS support είναι ΓΤΠ καβάλα! Δεν θέλω να ακουμπήσω intel προϊόν ποτέ, ούτε promos, ούτε τίποτα. AMD μέχρι να λιώσουν τα sockets. Πάτε λέει στο chat support να σας βοηθήσουν. Η βοήθεια: η απάντηση τους, στο ερώτημα μου τί ώρα ξεκλειδώνει Ευρώπη-Ελλάδα το cdkey για το cod. Μαζί με κάτι άλλα που μου ανέβασαν την πίεση, τα οποία τα έκοψα. Ειλικρινά, είναι άθλιοι! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Τι ώρα θα εμφανίσει τα κλειδιά η Intel άραγε ;
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ούτε ξέρουμε, ούτε λέει κάπου. Να ναι 7 το πρωί που ανοίγει Ελλάδα; ναι είναι 12 το μεσημέρι με PST time? UPDATE Λίγο πριν ξαπλώσω, με τη νυστα, έκανα ένα τελευταίο κλικ μπας και πέταξε το κλειδί η Ιντελ... βλέπω ότι ενώ έγραφε 28/10 "Release Date" άλλαξε σε 27/10/ 2022 ... και τελικά δεν είναι κλειδί όπως νομίζαμε αλλά redeem γίνεται μέσω log in / give access και μπαίνει αυτόματα στον λογαριασμό. Προσοχή λοιπόν στο λογαριασμό που θα κάνετε log in! (ή είχατε αποθηκεύσει από άλλο bundle) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7πμ ανοίγουν οι σέρβερ για τα PC Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εμείς με ιντελ έχουμε κανα νεο? Σας άνοιξε να κάνετε κάτι κλειδί η κατι αλλο; Στις 25/10/2022 στις 1:18 ΜΜ, _Theo_ είπε 😁
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει πεσει το site της intel με το bundle 🙄 Και ήταν κάτι που περίμενα να γίνει! 43 λεπτά πριν, kinitos είπε Εμείς με ιντελ έχουμε κανα νεο? Σας άνοιξε να κάνετε κάτι κλειδί η κατι αλλο; Ακριβώς από πάνω ρε μπρο υπάρχει τι γίνεται 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Στις 7πμ ανοίγουν οι σέρβερ για τα PC το χαμε πει ντε αυτό, είναι το μόνο που ξέραμε μαζί με τα μεγέθη Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από xtrmsnpr
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Ακριβώς από πάνω ρε μπρο υπάρχει τι γίνεται ημουν απο το κινητο και μαλλον δεν ειχε κανει ανανεωση ...σορρυ βεβαια εμενα δεν κανει ακομα κατι ασε που το site της intel δεν λειτουργει σχεδον καθολου.ολοι κανουν claim????
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εμένα μπαίνει, γράφει ''Download your complimentary copy of Call of Duty®: Modern Warfare® II Standard Edition!'' Αλλά δεν βγάζει να πατήσω τίποτα.
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Εμένα μπαίνει, γράφει ''Download your complimentary copy of Call of Duty®: Modern Warfare® II Standard Edition!'' Αλλά δεν βγάζει να πατήσω τίποτα. το ιδιο ειδα σε ενα απο τα refresh απορω τι στο καλο παιζει
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Εμένα μπαίνει, γράφει ''Download your complimentary copy of Call of Duty®: Modern Warfare® II Standard Edition!'' Αλλά δεν βγάζει να πατήσω τίποτα. Ναι εχει πεσει, δε νιώθει το site αυτό. Εκεί απο κάτω έπρεπε να σου δείχνει τα παιχνίδια του bundle, μέχρι εκεί έχω καταφέρει να παω, όταν πατώ το cod τρωει κοκομπλόκο ή το τρώει πριν καν ανοίξει η σελίδα με This page isn’t working softwareoffer.intel.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 Μόλις τώρα, kinitos είπε το ιδιο ειδα σε ενα απο τα refresh απορω τι στο καλο παιζει έχεις φάει ban απλώς
kinitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε έχεις φάει ban απλώς ban γιατι και πως?και απο που?ibntel? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από kinitos
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kinitos είπε ban γιατι και πως? γιατί μάλλον είσαι από κινητό και δεν φόρτωσε και δεν είδες τί έχω γράψει πριν μια ώρα.🤡
noFEARgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δεν ειναι καλο το performance και το ui παραμενει κακιστο . Ουτε ποσο απομενει στα exp boost μπορεις να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα