Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έπαιξα κανένα τρίωρο,  δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι.  Έτρεχε νεράκι με i5 11ης γενιάς και rtx 2080 / 16gb ram. 

Δεν έβαλα τους τελευταίους drivers που μου έβγαλε μήνυμα να βάλω από nvidia 

Η κίνηση και όλο το feeling μου άρεσε όπως και το gun play του,  στην αρχή παθαινεις ένα σοκ με το visual recoil αλλά συνηθίζεται και ανάλογα το όπλο αλλάζει 

Οι χάρτες για cod είναι καλοί,  ούτε τεράστιοι ούτε μια σταλιά. 

Το μεγάλο μου πρόβλημα όμως είναι το οπτικό , τα χρώματα και η ευκρινεια στο περιβάλλον χώρο . Σαν μια θολούρα να το πω ή κάτι τέτοιο.  Οι εχθροί με τους συμμάχους έχουν τα ίδια χρώματα και αυτό μπερδεύει,  πολλές φορές πήγα να ρίξω σε δικό μου και πολλές φορές μου έριχναν οι δικοί μου,  δεν το πάθαινα μόνο εγώ απ ότι παρατήρησα.. 

Δεν ξέρω αν φταίει που δεν έβαλα τους τελευταίους drivers,  αν και δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό με τα χρώματα! 

Έπαιξα με τα settings που στην αρχή ήταν όλα high αλλά δεν κατάφερα να το στρώσω σε αυτόν τον τομέα. 

Μου είναι μεγάλο πρόβλημα να μην νιώθω άνετα με την εικόνα σε βαθμό που να με κουράζει.  Αυτό στους περισσότερους χάρτες , όχι σε όλους. 

Σε έναν που λέγεται Μουσείο αν δεν κάνω λάθος τα χρώματα ήταν μια χαρά. 

Για επίλογο θα πω ότι το mw 2019 μου άφησε πολύ καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με αυτό. 

Για 70€ ούτε για πλάκα από εμένα. 

Το μενού του πολύ άσχημο αλλά είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. 

Αν βρει κάποιος ρυθμίσεις για το πως μπορεί να στρώσουν τα χρώματα θα χαρώ πολύ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι υπέρ του game pass,  να πληρώνω δεκαευρα κάθε μήνα και στο τέλος να μην έχω ούτε ένα δικό μου παιχνίδι. 

Όσο αγοράζει ο κόσμος σε αυτές τις υψηλές τιμές αυτοί θα τις ανεβάζουν.  

Κανένα παιχνίδι δεν αξίζει ούτε 50 ούτε 70 ευρώ και βάλε. Έλεος πια με αυτές τις τιμές. 

Αν παίζει κάποιος λίγα παιχνίδια online σαν κ εμένα το game pass δεν αξίζει 

Αν παίζει λίγο απ όλα και δεν κολλάει με κάποιο μπορεί και να αξίζει. 

Για παράδειγμα το battlefield 1 το είχα πετύχει σε ειδική προσφορά όταν βγήκε και το είχα πάρει 21 ευρώ και  έπαιζα 2 χρόνια online μόνο αυτό. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συμφέρει καμία ενοικίαση. 

Όσο αφορά το mw2 ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο ήχος,  πολύ σύγχυση με το τι συμβαίνει γύρω σου.  Πολλά βήματα ρε φίλε! Και αν καμπερωθεις τρως κόσμο μόνο και μόνο από τα βήματα. 

Επεξ/σία από panoskatos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Σμουθίλα πάντως το παιχνίδι, 150άρια με όλα max, stutter-free και κανένα crash so far. Κάπου έχετε αστάθεια.

Ε κατόπιν εορτής όλα αυτά psycho. Έχει βγει patchακι από χθες νωρίς οπότε ΛΟΓΙΚΟ να μην κρασαρει. Το παρατήρησα και γω κανένα πρόβλημα πλέον. 2 ώρες Ground War που είναι και πιο βαρύ επίτηδες για να το στρεσσαρω περισσότερο. 

_______

Πάντως συνεχίζεται η παράδοση σε μένα να μου τυχαίνουν ραντομ αλάνια από Αγγλία και να παίζουμε εκπληκτικά matchακια σε ένα δυνατό κλίμα συνεργασίας μεταξύ μας (ειδικότερα στο S&D, Knock Out <- δοκιμάστε το), κάτι πολύ σπάνιο έως ακατόρθωτο για τα ελληνικά δεδομένα ( με εξαίρεση να έχεις δική σου παρέα ).

Χαίρεσαι το παιχνίδι όταν έχεις αξιόλογους random teammates που δεν συμπεριφέρονται με χαρακτηριστικά μπονομπο σε χαρακτήρα/συμπεριφορά άγνωστος προς άγνωστο. Ακόμα και τακτικές flank και κάλυψης ώστε να σηκώσω τον πεσμένο teammate. Δε ξέρω αλλά να ναι καλά τα παλικαρακια αυτά χθες που μαζευτηκαμε για περίπου 45λ και χάρηκα το παιχνίδι εκεί που η εντυπώσεις μου δεν ήταν και όσο θετικές θα ήθελα ( σε σχέση με το mw19 ). 

Το Ground War γ@μει. Θυμίζει Battlefield. Το είχα παρεξηγήσει στο MW19, του έδωσα μια ακόμη ευκαιρία Σεπτέμβριο 2020 και μαρεσε ομολογώ αλλά από τότε δεν ξανα έπαιξα. Χθες κόλλησα, μάλλον επειδή ο χάρτης που παίζαμε ήταν και ωραίος, καλοσχεδιασμενος, μέσα σε urban περιβάλλον.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Ας πω και εγω την γμωμη μου.

Ωραίο για beta αν αναλογιστεί κανεις τα vanguatd και bo4 σε bta ηταν τραγικά (ολο το περιβάλλον και λοιπα οχι για κρασαρισματα) αρα ελπιζω οτι θα ειναι καλύτερο οταν βγει.

Το μενου ειναι απλα βλαμμενο για πισι αλλα προφανως καλο για κονσόλες.

Εμενα μου φανηκε να πηγαίνει αργα ο παικτης στο τρέξιμο. Αλλα οκ ισως εχω συνηθίσει απο το vanguard.

Γραφικά καλα ηχος οκ

Τα μοντ που επαιξα invade και κλασικό multi-player δείχνει οκ με χαρτες προς το παρόν να βολεύουν σε καποια σημεια το καμπερομα.

Τα s&d modes απορω γιατι μπαίνουν να παιξουν αφου απλα ο ενας κυνηγάει τον αλλο και σχεδον ποτε δεν βαζεις την βόμβα.

Οσο για αυτα που ζητανε 60 ευρω ειναι απλα υπερβολικό. Για αρχη να ηταν 40 να πεσει στα 20 οκ αλλα εδω πουλανε το mw1 στα 20 οχι του 19 το αρχαίο.

Το b1 υο αγορασα 12 ευρω σε λιγοτερο απο εξι μηνες. Τα cod δεν πέφτουν τα ρημάδια

3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Χαίρεσαι το παιχνίδι όταν έχεις αξιόλογους random teammates που δεν συμπεριφέρονται με χαρακτηριστικά μπονομπο σε χαρακτήρα/συμπεριφορά άγνωστος προς άγνωστο. Ακόμα και τακτικές flank και κάλυψης ώστε να σηκώσω τον πεσμένο teammate.

Σύμφωνο σε αυτο και εχουμε παιξει και κανα παιχνίδι μαζι. Αλλα γενικά οντως δεν κοιτανε την ομαδα η περισσότεροι. Και βεβαια ελληνας να μην ρίχνει καντήλια ολη την ωρα (αν μιλαει) ειναι σπάνιο.

Η απορία μου ειναι μια.

Και ναι ξερω οτι ειναι αλλα στούντιο το καθε cod αλλα δεν συνεχίζουν τα οποιοα θετικά εχει ενας τιτλος και πανε μονο σε συνεχεια του δικου τους στούντιο. Και δεν μιλαω για δομικες αλλαγες αλλα ας πούμε στο bo4 το kill strike συνέχιζε και ας πέθαινες;. Η στο vabguard μπορείς να προσθέσεις παρα πανω απο 5 attachment στο όπλο.

Τα λεω  σαν παραδείγματα οτι ειναι σίγουρο οτι μπορει να το κάνουν.

• Like 1

• Moderators
11 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Εντωμεταξυ έχετε δει η operator kleo έχει ελληνική στολή ειδικές δυνάμεις; 😛

Δεν έχω παίξει ακόμα την beta, αλλά ισχύει. :D

• Like 2

22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Αυτο πρέπει να ειναι καπου να το κανω κοπι πειστ στο τσατ ουαν παιζω με τσιτερ και λενε δεν υπάρχουν τσιτερ. Μονο σκιλ παίκτες εκει ειναι να τον εχεις μπροστά σου και να του σκάσεις το πληκτρολόγιο στη μάπα.

• Like 1

Στις 25/9/2022 στις 1:44 ΜΜ, panoskatos είπε

Δεν είμαι υπέρ του game pass,  να πληρώνω δεκαευρα κάθε μήνα και στο τέλος να μην έχω ούτε ένα δικό μου παιχνίδι. 

Όσο αγοράζει ο κόσμος σε αυτές τις υψηλές τιμές αυτοί θα τις ανεβάζουν.  

Κανένα παιχνίδι δεν αξίζει ούτε 50 ούτε 70 ευρώ και βάλε. Έλεος πια με αυτές τις τιμές. 

Αν παίζει κάποιος λίγα παιχνίδια online σαν κ εμένα το game pass δεν αξίζει 

Αν παίζει λίγο απ όλα και δεν κολλάει με κάποιο μπορεί και να αξίζει. 

Για παράδειγμα το battlefield 1 το είχα πετύχει σε ειδική προσφορά όταν βγήκε και το είχα πάρει 21 ευρώ και  έπαιζα 2 χρόνια online μόνο αυτό. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συμφέρει καμία ενοικίαση. 

Όσο αφορά το mw2 ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μου αρέσει καθόλου ο ήχος,  πολύ σύγχυση με το τι συμβαίνει γύρω σου.  Πολλά βήματα ρε φίλε! Και αν καμπερωθεις τρως κόσμο μόνο και μόνο από τα βήματα. 

τιμες στα 60,70,100ε ειναι απαλευτες, αν θες ,60χ3 δηλαδη 180ευρω για 3 παιχνιδια καληνυχτα.

νομιζω στηριζονται στα multiplay αλλιως δεν εξηγειται.

battfield v, cyberpunk, ειναι στα 15 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...