Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες το Aim assist εγινε τρελα improve στο σουτ δεν βλεπεις που βαρας!!δεν μπορει να βαραω 70αρες συνεχως στο mw2019 και εδω λες και παιζω noob δεν μαρεσει καθολου πραγματικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποκτήστε το δωρεάν early access beta κλειδί για την πλατφόρμα της επιλογής σας (steam,battlenet,xbox κλπ) πατώντας πάνω στο ακόλουθο λινκ αφότου γίνει το απαραίτητο log.in/sign up με τον λογαριασμό σας. 

https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode/beta-ffa?

Παρεμπιπτόντως τι χάος είναι το UI / Menu. Εκεί στους Friends δε καταλαβαίνεις αν παίζεις ο άλλος, αν είναι στο λομπυ ή παίζει άλλο παιχνίδι, τεραστία πλακίδια και αν έχεις μεγάλη λίστα φίλων μπερδεύεσαι, χάνεσαι. 

Αποκλειστικά σχεδιασμένο με λογική/ αισθητική κονσόλας το UI/μενού λοιπόν.

Επεξ/σία από 7nisiotis

5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αποκτήστε το δωρεάν early access beta κλειδί για την πλατφόρμα της επιλογής σας (steam,battlenet,xbox κλπ) πατώντας πάνω στο ακόλουθο λινκ αφότου γίνει το απαραίτητο log.in/sign up με τον λογαριασμό σας. 

https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode/beta-ffa?

Δεν δουλεύει αυτό, πατάς Submit και δεν κάνει τίποτα..

31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν δουλεύει αυτό, πατάς Submit και δεν κάνει τίποτα..

Μάλλον τέλος. Χθες έτσι πήρε ο Πανος. Του έδωσα το δικό μου steam key 

@panakos_thess

• Like 1

Μόλις έφαγα το πρώτο crash image.png.d5261f216fea7bf617cd0f505c98bd97.png

Δε ξέρω αν φταίει βέβαια το discord στο background ή ότι έπαιζα fullscreen. Fulscreen Borderless πάντως στο βάζει default for some reasons

image.png.b76dd45dd90d6ff865f71f76afd5d49e.png

Κλειδάκι early access

Spoiler

LS18 )

κλικ στο σποιλ για το υπόλοιπο

How to Claim

Note: You will navigate away from this page to register for Call of Duty®: Modern Warfare® II Early Access Open Beta

1. Please go to www.callofduty.com/betaredeem to redeem your Call of Duty®: Modern Warfare® II code and reserve your spot in Early Access for the Call of Duty®: Modern Warfare® II Open Beta.
  2. You will be promoted to sign in with a Call of Duty Account. Create or log into a Call of Duty Account and link your Battle.net Account. If you do not have a Battle.net account, create a FREE account.
  3. Enter your code and select Battle.net as the platform and your country of residence. 
  4. After submitting, you will be provided a Battle.net code which you will need to redeem on the platform. If you do not have the Battle.net app, click here to download it. 
  5. To redeem your Battle.net code, click on your icon in the top right of the app, and select "Redeem a Code."
  6. After redeeming the code, download "Modern Warfare II Beta" in the game version dropdown under Call of Duty®: Modern Warfare® II and get ready to play on September 22nd.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να πω το έλιωσα 2 μέρες και τερμάτισα τα 30 λεβελ που σε αφήνει να πας και ξεκλείδωσα και τα όπλα και έπαιξα ότι game mode είχε διαθέσιμο.

Με μια ράντομ νυχτερινή παρέα έπαιζα χθες και τον @7nisiotis που δε τα συνηθίζω να παίζω με αγνώστους, ήταν όμως fun2play για 6 ώρες σερί.

ΑΛΛΑ

δεν έχει καμία σχέση με το mw 2019, φαίνεται πλαστικό, "παιδικό" σε σχέση με τι είχε παρουσιάσει η ομάδα το 2019, δε ξέρω πως θα είναι το SP κομμάτι του, αλλά καθαρά στο mp λεω μοιάζει σαν αυτά τα παιδικά cod που έβγαζε η treyarch και τα black ops της. Θέλω να πω πως δεν δείχνει έτσι πιο σοβαρό όπως θα περίμενα. Οι χρωματικές παλέτες ίσως των 5 πιστών που έχουν δώσει δε βοηθάνε.

Τα γραφικά δεν με τρέλάνανέ, και έπαιξα ήταν με ultra και dlss quality είτε σε ultra και 2K (είχα καρφί 144fps άντε 130 αλλά σπάνια, τρέχει καλά για την ώρα το παιχνίδι, εκτός από τα κρασαρίσματα που μας ανάγκαζε να κάνουν restart το παιχνίδι κάθε τόσο)

Ο ήχος που υπάρχει είναι έντονος, ακούς το τρέξιμο/βηματισμό όλων πολύ έντονα, σε σημείο που μπέρδευα αν ήταν γύρω μου ή στον πάνω όροφο (μπορεί να φταίει καμία ρύθμιση στο surround logitech g prox), ο ήχος από τις εκρήξεις γεμάτος, ο ήχος από τα όπλα όχι να τρελαίνεσαι αλλά ακούγεται ωραία.

Η κίνηση του παίχτη σα να έχει μειωθεί, είναι πιο δύσκολο να τον στρίψεις νομίζω σα να κολλάει κάτω, ίσως για να κόψουν το 360? Δε ξέρω.

Έχει άπειρο visual recoil στα όπλα, άπειρο όμως! Τί θέλουν να ρίξουν τον ρυθμό; Να γίνει λίγο πιο tactical; Υπάρχουν άλλα παιχνίδια γι'αυτό, αυτό βέβαια μέχρι να ξεκλειδώσει το "mp5" ή το "scar" όταν φτάσεις level 30. Σπέρνεις πανικό με αυτά μετά! Ειδικά το mp5 όταν πατάς να ζουμάρεις το φέρνει τόσο ωραιά μπροστά και δε κουνάει τόσο, που δεν χρειάζεσαι κάποια διόπτρα ξέρω γω, στα άλλα άντε γεια, κουνάνε τόσο πολύ τα όπλα που σπάνε μπάλες.

Δικαιώματα για τα όπλα δεν υπάρχουν (πλέον ; ), δεν έχουν τα ονόματα που ξέραμε, δε ξέρω αν δεν δίνουν πια στις εταιρίες ή όντως δεν υπάρχουν δικαιώματα, αλλά οι ονομασίες που διάλεξαν απλώς κλαις!

Από τις 5 πίστες που έχει, μόνο την μια βρήκα με layout cod, οι άλλες είναι μεγάλες, ειδικά μία σε ένα μουσείο, είναι τεράστια για 6v6.

Τα menu του παιχνιδιού είναι τραγικότατα, λες και είναι κανά mobile game, τεράστια πλακίδια που δίνουν ελάχιστες πληροφορίες, ( τα visual bugs οκ θα τα φτιάξουν), το δε μενού που είναι οι φίλοι σου δύσχρηστο και καρά bugαρισμένο.

Νομίζω κάποια graphics settings δεν εφαρμόζονται και γυρνάνε σε off ή δεν αλλάζουν κάτι.

To ξεκλείδωμα όπλων έχει γίνει περίπλοκη διαδικασία που σε υποχρεώνει να παίξει άλλα όπλα άλλων κατηγοριών και να φτάσεις κάποιο συγκεκριμένο level για να σου ξεκλειδώσει σε άλλη κατηγορία κάτι, πέρα από το level που πρέπει να πας το προφίλ σου.  

unknown.png

πχ ένα SS μου στην πορεία για να ξεκλειδώσω το "mp5"= lachmann sub. Άλλη κατηγορία το 762 (battle rifles), άλλη κατηγορία το 556 (assault rifles) και άλλη κατηγορία το sub (smgs)

Λείπουν κάτι ωραία που είχε το mw2019, αν σκοπεύουν οτι σε 2 χρόνια που θα το κρατήσουν θα το αναπτύξουν έχει καλώς.

Μου άρεσε ένα mode το knock out 6v6, που είναι μια βαλίτσα με λεφτά σε ράντομ σημείο και οι ομάδες προσπαθούν να την κρατήσουν για να κερδίσουν ή να εξοντώσουν την άλλη ομάδα σε ένα χρονικό όριο, έχει και revives των νεκρών.

Αν δεν είχα αγοράσει αυτό το κλειδί που σας είχα γράψει, δε θα το έπαιρνα το παιχνίδι (τουλάχιστον όχι ακόμα)Μερικές φώτος παρακάτω:

Spoiler

c1.jpg.22adeca194347981cb076ca428799b43.jpg

c2.jpg.3b6ac43ec0dcde3f99508c5d809e3d76.jpg

c3.jpg.4ee1592106df56bfd89a57a56e82fd08.jpg

c4.jpg.8c242d6fadd6763dcc8e449da43c7723.jpg

c5.jpg.6f52f8eac003debd9fd671188ada4a3d.jpg

c6.jpg.d0cdd6d1ed3c209310286e45119b5953.jpg

το vanguard δεν το είχα πάρει, το βρήκα άθλιο από την beta κιόλας, οπότε τώρα ακόμα παίζω tdm του mw2019, οπότε και δε μπορώ να τα συγκρίνω γιαυτό το βάζω απέναντι με το mw2019. Έδειχνε πιο "σοβαρό" κατά εμέ, αλλά εμένα με ξέρετε γκρινιάζω εύκολα αν κάτι δε μου αρέσει. Οπότε παίξτε να πείτε και σεις.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1

στα 5 ματς τα 3 ειναι κρας ρε φιλε . 
Προς το παρων φαινεται πιο βαρυ και μαρεσει.
Πολυ ηλιο στις πιστες η τα χρωματα δν ξερω.
Τωρα ακομα αποψη δν μπορω να πω μεγαλυτερη μιας και δν με αφηνει με τοσα κρας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι το παιχνίδι, τα ragdolls τα σπάνε. Κατά τα άλλα οκ, CoD σαν τα άλλα με λίγο πιο ''βαρύ'' gameplay. Με ψήνει για αγορά.

Τα γραφικά μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά δεν έχει μπει το RT ακόμα(Αν και δεν περιμένω πολλά, τίποτα soft shadows πάλι θα έχει).

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα γραφικά μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά δεν έχει μπει το RT ακόμα(Αν και δεν περιμένω πολλά, τίποτα soft shadows πάλι θα έχει).

Kαι μενα με εχει ψησει αλλα τι 70αρι ρε φιλε ακραιο.
το 3dperson μαρεσει περισσοτερο απο ολα μου φαινεται αν ειχε και τον στοχο πανω στον ωμο θα ηταν τοπ. Ελπιζω να το βαλουν και στο groundwar.
Γραφικα ισως ειναι λιγο καλυτερα αλλα εχει τρομερη λεπτομερεια στα ανιμεσιον κανανε δουλεια εκει.
Το μονο που ευχομαι αν και αμφιβαλω ειναι οτι θα το γεμισουν με χαζα σκιν

Επεξ/σία από Vigilante1319

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15fps chopper (ήταν και στο WZ μια εποχή)

https://streamja.com/B3wmN

Κάθε φορά που το βλέπω γελάω :lol:

https://streamja.com/76wP1

COD community 2022 (δε περίμενα κάτι περισσότερο)

https://streamja.com/E6lqn

Κατ΄άλλα κλασσικό CoD των τελευταίων ετών. Είτε θα παίξεις με controller και το meta/OP όπλο, αλλιώς... Κι αυτές οι πίστες όσο πάνε κι μικραίνουν.

Επεξ/σία από cpttony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...