mtifosi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Οι χαρτες δειχνουν πολυ βελτιωμενοι απο τους τραγικους, γεματους campers και πορτες του προηγουμενου. Το movement επισης το βελτιωσαν αρκετα. Αντε να δουμε και την beta στο pc στο steam αυτη τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Άνοιξε το pre-load στο Battlenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε γιατί δε μας δίνεις οδηγίες να το πάρουμε και μεις τόσο; Γιατί περιμένω πρώτα να το πάρω γω, να ενεργοποιηθεί και πάνε όλα καλά μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου και με πάρετε στο κατόπι με πυρσούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Γιατί περιμένω πρώτα να το πάρω γω, να ενεργοποιηθεί και πάνε όλα καλά μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου και με πάρετε στο κατόπι με πυρσούς. Εντάξει το αγόρασα από ebay 49.1€, το ενεργοποίησα στον intel λογαριασμό μου και στις 28/10 θα μου ενεργοποιηθεί το κλειδί από το intel bundle, που θα είναι για το battlenet. (ελπίζω να υπάρχουν κλειδιά) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Infinity Ward releases Call of Duty: Modern Warfare 2's PC specs ahead of the next beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω φάει 3 φορές το παρακάτω κρας, είτε όταν βρίσκει lobby είτε όταν φορτώνει πίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Έχω φάει 3 φορές το παρακάτω κρας, είτε όταν βρίσκει lobby είτε όταν φορτώνει πίστα. Εγώ σας τα έλεγα λίγες σελίδες πίσω https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/search/?q=crash&restrict_sr=1&sr_nsfw= ΝταΠουτα Δεν το έχω τρέξει ακόμη εγώ για να νευριάσω χχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Επαιξα 6ωρες Beta λοιπον θα πω τα αρνητικα το visual recoil οτι χειροτερο εχω δει!!!δευτερον το slide cancel ειναι οτι να ναι!!!η παιχτες φενονται λιγο θολοι!!!και καπως λιγο crash αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπαιξα μια ωρίτσα (και το νέο Invasion/ Ground War νομιζω?! ), δε μου έκανε την εντύπωση του προηγούμενου MW (19). Τότε είχα ενθουσιαστεί εδώ σαν να έχει χάσει λίγο αυτήν την αύρα semi realistic/ arcade αλα cod αισθητική όμως που είχε εκείνος ο τίτλος και μοιάζει πλέον μία μίξη bocw/vanguard/mw. Τα όπλα όμορφα φαίνονται και οι ήχοι αρκετά καλοί αλλά γενικά ψιλομέτρια πράγματα. Ολα σε high ( δεν υπάρχουν "ultra" ) settings πάνω από 144+ συνεχώς στα 1080p με 3070/12700Κ/32 ραμ/win11 - ΟΣΟ έπαιξα κανένα θέμα crash ή απόδοσης. Το movement οκ φαίνεται αλλά παρανιώθεις ότι είναι smooth σαν να πατάει σε πάτωμα περασμένο με βούτυρο. Σίγουρα με παρέα και πιο ξεκούραστο μυαλό θα το ξαναδώ το βράδυ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Κατάλαβα..Το 70άρι δεν το αξίζει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω δεν είδα καμία διαφορά απο το MW και το Vanguard. Λιγο καλύτερα γραφικά άλλα ως εκει. Τίποτα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί πότε άλλαξε το CoD ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Το mode με τα bots ειναι μεγαλη πατατα παντως . Ελπιζω να το αλλαξουν μεχρι το launch . Τα bots ειναι απλα για να κανεις target practice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, panakos_thess είπε δευτερον το slide cancel ειναι οτι να ναι Όπως έχουν ήδη πει αρκετές φορές, προφανώς "αφαιρέθηκε". Αν το προσπαθήσεις, έχεις και delay στο time-to-shoot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε καλύτερα γραφικά Εγώ τα γραφικά του τα είδα οκ αλλά κάπως. Ή η παλέτα χρωμάτων φταίει ή κάτι άλλο. Δεν έχει τον τόνο του mw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα