Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιος μου εχει μια απορια και επειδη το γκουγκλ δεν βγαζει απαντηση ειπα να ρωτησω εδω μπας και  ξερει κανενας . Ειναι καιρος των εξετασεων και ο γιος μου σημερα εγραφε Βιολογια. Για να συμπληρωσει το 29 και να περασει ταξη επρεπε να γραψει 2. Απο οτι μου ειπε εχει γραψει καλα και σιγουρα πανω απο 10 αλλα υπαρχει ενα θεμα. Οταν εδωσε το χαρτι στον καθηγητη που τους προσεχε ο καθηγητης εβαλε μια γραμμη εκει που τελειωνε το κειμενο. Ο γιος μου ομως ειχε βαλει γραμμες για να διαχωρισει καθε ασκηση. Ξερει κανεις αμα η γραμμη σημαινει στις εξετασεις οτι τελειωνεις εκει αρα θα βαθμολογηθει μονο η πρωτη ασκηση που εκανε ή θα βαθμολογηθουν ολες κανονικα? Χαζη ερωτηση αλλα με εχει πριξει γιατι εχει αγχος και εγω δεν εχω απαντηση στα σιγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν ειναι τυφλοι οι καθηγητες. θα το διαβασουν ολο.

Αν υπαρχει καποιος κανονας ρωταω. Βιολογια τους κανει η υποδιευθηντρια , δεν νομιζω να μην τηρησει ολους τους κανονες

Επεξ/σία από papadakis2177
Δημοσ.

η γραμμη του επιτηρητή ειναι εκει που τελειώνει ο μαθητης να γράφει. για να μην μπορει άλλος καθηγητης (αφοτου φυγει το γραπτο προς τους αξιολογητες κτλ) να γράψει απο κάτω τιποτα και να περάσει σαν να το έκανε ο μαθητης. ειναι παγια τακτικη εξετάσεων. νομιζω βαζουν και υπογραφη καποιες φορες η κατι τετοιο. μην ανησυχείς. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papadakis2177 είπε

Αν υπαρχει καποιος κανονας ρωταω. Βιολογια τους κανει η υποδιευθηντρια , δεν νομιζω να μην τηρησει ολους τους κανονες

Κατω απο την γραμμη, ο επιτηρητης υπογραφει κιολας, οποτε δεν θα παρει ως τερμα μια οποιαδηποτε γραμμη

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις αμα τραβανε ποτε γραμμη ισια κατω απο τα γραμματα ή παντα κανουν την γραμμη ετσι ωστε να καλυβει ολο το χωρο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papadakis2177 είπε

Ξερει κανεις αμα τραβανε ποτε γραμμη ισια κατω απο τα γραμματα ή παντα κανουν την γραμμη ετσι ωστε να καλυβει ολο το χωρο

Ο μπαμπάς σου ρωτάει ή εσύ;

Να πάτε να ρωτήσετε τον καθηγητή το σκεφτήκατε; 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο μπαμπάς σου ρωτάει ή εσύ;

Να πάτε να ρωτήσετε τον καθηγητή το σκεφτήκατε; 

Νομιζεις γραφουν καθε μερα ?

Δημοσ.

κανονικά, την γραμμή αυτή, ή ας πούμε ένα ''7'' πρέπει να το κάνει ο ίδιος ο μαθητής για να δείξει που σταματάει και πως ότι υπάρχει μετά από αυτό δεν μετράει γιατί είναι πρόχειρο κτλ. ειδικά σε επίσημες εξετάσεις που υπάρχουν πρόχειρα, σχεδιαγράμματα. ο επιτηρητής καλά το έκανε

Δημοσ.

ρε μαγκες μην τρελαινεστε, οπως ειπωθηκε και πανω τις γραμμες τις τραβανε για να μην υπαρχει κενος χωρος. οταν θες να κανεις προχειρο, γραφεις και προχειρο πανω πανω. ενω δεν θα επρεπε να τραβαει γραμμες αναμεσα στα θεματα, δεν θα εχει προβλημα το παιδι. Τον γιο σου ελπιζω να μην τον πρηζεις τωρα για αυτο το πραγμα "κατσε να δουμε μην σε εκοψε η υποδιευθυντρια" αστον να περασει ενα ωραιο καλοκαιρι.

Δημοσ.
Στις 6/6/2022 στις 9:18 ΜΜ, papadakis2177 είπε

καλύπτει*

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Σε ενδοσχολικές εξετάσεις δεν σημαίνει κάτι καθως βαθμολογεί ο καθηγητης. Σε πανελ θα είχε κοπεί ηδη καθως θεωρείται σημαδεμένο το γραπτό, απαγορεύονται γραμμες και τέτοια. 

12 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Μήπως είναι από εκείνο το σχολείο που όλη η τάξη ψάχνεται αν κόπηκε άλγεβρα; Το κακό επεκτάθηκε και στη βιολογία;

Λες??? 

😂😂😂

Στις 6/6/2022 στις 9:18 ΜΜ, papadakis2177 είπε

Ελπίζω να μην εγραψες τιποτα τέτοιο στο μάθημα της γλώσσας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...