Gatoskylo8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Θα ήθελα προτάσεις για τις μάρκες που προτιμάτε στον καφέ φίλτρου (γαλλικό). Προσωπικά επιλέγω μονοποικιλιακό Arabica και συγκεκριμένα τις γεύσεις του Λουμίδη. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το κόστος ξεφεύγει (π.χ. 6 ευρώ κάνουν τα 200g στον Λουμίδη και 6 ευρώ κάνουν τα 500g στον Jacobs). Έχετε κάποια άλλη μάρκα να αντιπροτείνετε; Επίσης προτιμάτε τους καφέδες του σούπερ μάρκετ ή του καφεκοπτείου (αν και νομίζω η απάντηση είναι προφανής). Υπόψιν ότι τον καφέ τον φτιάχνω σε Aeropress και μου αρέσει μόνο ο καφές φίλτρου και δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο.
Giorgos241 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στα ίδια ειμαι και εγώ. Ψάχνω να βρω μια μάρκα που να μπορώ να αγοράσω σε μεγάλη ποσότητα που πιθανώς να έχω και μια καλύτερη αναλογία ποσότητας - τιμής. Αυτή την στιγμή άλλαξα σε παγωμένο τσάι μέχρι να βρω εναλλακτική.
Gatoskylo8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 11:59 ΠΜ, Giorgos241 είπε Στα ίδια ειμαι και εγώ. Ψάχνω να βρω μια μάρκα που να μπορώ να αγοράσω σε μεγάλη ποσότητα που πιθανώς να έχω και μια καλύτερη αναλογία ποσότητας - τιμής. Αυτή την στιγμή άλλαξα σε παγωμένο τσάι μέχρι να βρω εναλλακτική. Καλημέρα, αν και κανείς δεν μου άπαντησε, ύστερα από πολλές προσωπικές δοκιμές κατέληξα στον Arabica Κολομβίας των Starbucks. Starbucks Colombia Καφές Φίλτρου 200gr | My market Άλλοι καφέδες που μου άρεσαν ήταν του Λουμίδη Αιθιοποίας και Κένυας, όμως ξέφευγαν στην τιμή. Είναι αναγκαία πάντως η προσωπική δοκιμή. 2
vsk Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Από αυτούς στα supermarket, μου αρέσει περισσότερο ο Auslese της Melitta. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα