soko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Έχω την Audigy ES και παρατηρώ ότι μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ο ήχος δεν ακούγεται πολύ δυνατά. Αν ανοίξω τον Creative mixer και επιλέξω την ρύθμιση για 4.1 ή 5.1 και μετά το ξαναβάλω πάλι στο 2 speakers (2 ηχεία έχω) ο ήχος ακούγεται πιο δυνατά και πιο καθαρά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος με Audigy 1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Το πρόβλημα με μείωση της έντασης από 5.1 σε 2 υπάρχει και σε άλλα τσιπάκια κυρίως στα movies. Εγώ επειδή έχω την ίδια κάρτα έκανα τα εξής: 1)Πέρασε winxp (οι drivers για win98 είναι επιεικώς ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ). 2)Αντι να περάσεις τα προγράμματα και τους drivers που πάνε μαζί με το συνοδευτικό cd ψάξε και βρες το cd της audigy 2 ~100MB/RAR και επίσης το αρχείο ctcomp.exe το οποίο θα χρειάζεσαι για κάθε νεο update των drivers. Σπάσε με αυτό τους drivers στο rar και κάνε full install (drivers και software). Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή και ως audigy 1->2 mod ψάξε στο forum για περισσότερες λεπτομέρειες και links. 3)Κατέβασε τους eax4.0 για audigy 1 (σπάστους και αυτούς με το ctcomp.exe~ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κάνει bypass το checking για το device id της audigy es). Υπάρχει και ένα επιπλέον update για τους eax 4 αν θες κατέβασε και σπάστο και αυτό. 4)Ειδικότερα για ταινίες (υποθέτω πως δεν έχεισ εξωτερικό αποκωδικοποιητή) χρησιμοποίησε το windvd 6, διάλεξε spdif, πήγαινε στα audio subpanels και επέλεξε virtual dolby reference. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην ένταση και ποιότητα του ήχου. 5)Αν έχεις 56άρα ξέχνα τα ή κάνε υπομονή (σαν τον βάτραχο) LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Thanks για τη βοήθεια, το περίεργο είναι ότι το έχω αρχικά στο 2.1, μετά το βάζω στο 5.1, και μόλις το ξαναβάζω στα 2 ηχεία ακούγεται πιο δυνατά, έχει φτιάξει ο ήχος απ'ό,τι πριν κάνω αυτή την εναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.