Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Alucinação - Velha Roupa Colorida! Erasmo Carlos - É preciso dar um jeito meu amigo!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Nese Karabocek - YALI YALI (Todd Terje Edit)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Mashrou' Leila - Roman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 13 ώρες πριν, lovesucks είπε Έλα καλημέρα!!! που το θυμήθηκες αυτό.... Άλλες εποχές τότε ! Brian Eno - Stiff... με αυτο ξύπνησα σήμερα... Όχι οχι, δεν δεν είμαι μαζόχας😁
lovesucks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 10 ώρες πριν, avocado2020 είπε Έλα καλημέρα!!! που το θυμήθηκες αυτό.... Ωραίο, ε;;;😊Το ξέθαψα από τα αγαπημένα μου🙂 Opera tango του Piazzolla και Ferrer.! ----------------------------------------------------- Jemima Phillips covers Kavinsky's "Nightcall" 3 3
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 12 ώρες πριν, lovesucks είπε Ωραίο, ε;;;😊Το ξέθαψα από τα αγαπημένα μου🙂 καλημέρα!....Αχχχ!!!...αυτα τα αγαπημένα...σου!....μου!🙂 Χθες σε θερινό....All That Jazz!!!! Death Is A Beautiful Woman and Life is a lot like jazzzzzzzzzzz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα