Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Σε εργασίες που σχετίζονται με την καινοτομία νομίζω πως είναι μονόδρομος η φυσική παρουσία. Το να γράφεις ξερά μηνύματα εξ αποστάσεως δεν έχουν την ίδια μεταδοτικότητα. Η δια ζώσης μετάδοση ιδεών, περιέχει κινήσεις του σώματος και συναισθήματα που χάνονται στον γραπτό λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 8 minutes ago, fotoalexandros said: Σε εργασίες που σχετίζονται με την καινοτομία νομίζω πως είναι μονόδρομος η φυσική παρουσία. Το να γράφεις ξερά μηνύματα εξ αποστάσεως δεν έχουν την ίδια μεταδοτικότητα. Η δια ζώσης μετάδοση ιδεών, περιέχει κινήσεις του σώματος και συναισθήματα που χάνονται στον γραπτό λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, hliasgiannopoulos είπε Εγω manager ειμαι φιλε μου. Μαλλον φαντασου project coordinator σε 14 εταιρίες project... Δουλευω εδω και 2 χρονια απο σπιτι και το project παει σφαιρα... Μην σου πω πολυ καλυτερα απο το ναετρωγαν ολοι 1.5 ωρα καθε μερα στην κινηση και στα νευρα... Απλα ο Μασκ ειναι καραβλαχος ασχετος και φασισταριο που γεννηθηκε στα λεφτα και τα κονε και το παιζει μεγιστανας. Κλασσικο "success story". Ο μασκ είναι καραβλαχος και φασισταριο και άσχετος που θέλει να τηρήσει την συμβαση που εχουν..! Εσυ όταν υπέγραψες σύμβαση είχες υποχρεωτική παρουσία στην εργασία σου; γιατί αν έχεις τότε τζαμπα τα λέμε πρέπει να γυρίσεις πίσω στο γραφείο και να συνεχίσεις την δουλειά σου από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Η δουλειά είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου (8/24 ώρες) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευχάριστο κομμάτι. Στην πλειοψηφία οι εργαζόμενοι δεν γουστάρουν να βλέπουν τα μούτρα του άλλου... Η καθημερινότητά σου είναι εκτός δουλειάς. Βόλτες, φίλοι και ότι άλλο κάνεις. Αυτά δεν αλλάζουν! αντιθέτως με WFH γλιτώνεις το τοξικό περιβάλλον της εργασίας. Το θέμα είναι να είμαστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι. Παραγωγικός είσαι επειδή αντικειμενικά είσαι (ανάλογα πως το ορίζει η κάθε εταιρία) και όχι επειδή το λες εσυ. Αρκετοί στις αρχές της καραντίνας είχανε πολύ λιγότερη δουλειά και λέγανε "νιώθω πιο παραγωγικός γιατί βγάζω τα tasks μου πιο εύκολα"... τι να πει κανείς δλδ... Συγνώμη, όσο σκληρό και αν ακούγεται,... αυτό δεν αφορά την εταιρία. Μετακόμισε πιο κοντά, αποδέξου την κατάσταση ή απλά βρες κάτι κοντά σου. Είναι σκληρό... και δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Για αυτό θα πω πρέπει να υπάρχει μια οικονομική ενίσχυση είτε στον μισθό είτε σε καύσιμα. ΥΓ: Αλήθεια, εσεις που σας έπιασε ο πόνος για τους υπαλλήλους της τεσλα. Αν σας έλεγε κάποιος: θα σου δίνω 5000 ευρώ αλλά με την προϋπόθεση θα είσαι στην πόλη που είναι η εταιρία, θα το κάνατε ή θα προτιμούσατε να μείνετε στο χωριό σας για 800 ευρώ? δλδ οκ. ποια έξοδα μετακίνησης δλδ λέμε για αυτούς; που πληρώνονται 200-300κ το χρόνο. (μάλλον λέω λίγα). Πρέπει λίγο να μπορούμε πριν εκφράσουμε ένα επιχείρημα να σκεφτόμαστε τι ισχύει ειδικά για την πλειοψηφία των περιπτώσεων και όχι μόνο για εμάς. Οπότε ας δούμε την περίπτωση ενός ζευγαριού είτε έχει παιδιά είτε δεν έχει. Που θα μετακομίσουν κοντά; Στη δουλειά τους ενός ή στην δουλειά του άλλου; Ή θα ζήσουν χώρια; Αν έχουν αγοράσει σπίτι; Το νοικιάζουν και πάνε αλλού; Αν έχουν παιδιά, τους αλλάζουν σχολεία και φίλους κάθε φορά που αλλάζουν δουλειά; Και καταλήγοντας θέλω να πω πως με τόσους τρόπους επικοινωνίας που έχουμε (σε λίγο θα κάνουμε και meeting με vr), τόσους τρόπους ελέγχου της απόδοσης του εργαζόμενου, με την αποδεδειγμένη την αύξηση της απόδοσης όταν δουλεύεις εξ αποστάσεως, με όλο αυτό το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τη μόλυνση, ποιο ακριβώς είναι το σοβαρό επιχείρημα που έχεις και θα μπορούσε να σταθεί στη εργασία εξ αποστάσεως; Είμαστε στο 2022. Ας το αξιοποιήσουμε. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Retromaniac 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε Σε εργασίες που σχετίζονται με την καινοτομία νομίζω πως είναι μονόδρομος η φυσική παρουσία. Το να γράφεις ξερά μηνύματα εξ αποστάσεως δεν έχουν την ίδια μεταδοτικότητα. Η δια ζώσης μετάδοση ιδεών, περιέχει κινήσεις του σώματος και συναισθήματα που χάνονται στον γραπτό λόγο. Ευτυχώς ανακαλύφθηκαν οι βιντεοκλήσεις πριν περίπου κανά μήνα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Διαβάζοντας τα σχόλια εδω καταλαβαίνω ότι κάνεις δεν σκέφτεται ότι έχει υπογράψει σύμβαση με συγκεκριμένα δεδομένα και ΩΦΕΙΛΕΙ να τα τηρεί και να αφήσουν το ποσό τοξικό είναι το περιβάλλον του γραφείου το ποσό παραγωγικοί είναι από το σπίτι (λες και οταν πήγαιναν γαι την εκάστοτε θεση δεν ηξεραν τι παιζει με την διαδρομή τα καυσιμα κλπ.. )αν είναι ρε παιδιά έτσι τότε οι εταιρείες είναι χαζές ,να δίνουν εκατομμύρια για να φτιάξουν γραφεία εγκαταστάσεις κλπ επίσης οι υπάλληλοι θα μπορούν να δουλεύουν κανονικά (σε ωράριο εργασιας) από το Miami πίνοντας ποτάκια γιατί εκεί θα είναι ακόμη πιο παραγωγικοί! Κάπου διάβασα ότι "επειδή έτσι" ζητάνε να γυρίσουν πίσω στα γραφεία ε ναι γιατί έτσι θα ρωτήσουν αν ξεβολεψουν τον άλλο από τον καναπε; η δουλειά σου έχει υποχρεώσεις μια απο αυτές είναι να είσαι εκει ( όπου η σύμβαση το αναφέρει) τέλος! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliasgiannopoulos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, mangeo είπε Επειδή ο Covid βοήθησε στο όλο εγχείρημα αυτό δεν σημαίνει πως ήρθε για να μείνει!! Συμφωνώ πως ίσως υπάρχει παραγωγικότητα αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει ποιότητα και μέλλον. Ισως για 1-2 φορές τον μήνα να μπορείς να το κάνεις αυτό για διευκόλυνση σου και για λίγο καλύτερη ποιότητα-άγχος στην καθημερινότητα σου αλλά όχι η απόσταση να έρθει για να μείνει!! Θα χάσουμε και την ανθρώπινη καθημερινή διατριβή μεταξύ ανθρώπων και αξιών!! Ίσως τα βλέπω ρομαντικά αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση στο συγκεκριμένο! Εχεις καποια valid points αλλα να πω οτι εξαρταται παρα πολυ απο το industry. Πχ στο δικο μου ηδη ειμαστε remote teams σε R&D απο ολη την ΕΕ οποτε αυτο ηρθε σαν επεκταση στην ηδη υπαρχουσα μας κατασταση. Γενικα σε επιπεδο software dev πιστευω οτι ειναι το μελλον. Ασε που πλεον δεν βρισκεις κοσμο που να σκαει γραφειο. Βαζουν ολοι σαν ορο να εχουν remote. Καλως 'η κακως (κακως) οι συγχρονες εργασιακές συνθηκες δεν γνωριζουν ωραριο οποτε καλυτερα να εισαι σπιτι και να κανεις ελευθερα την κατανομη του χρονου σου. Βεβαια το ακομα καλυτερο θα ηταν να έχουμε ολοι 5αωρο και τελος αλλα τοτε μιλαμε για αλλο κοινωνικό συστημα. 19 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ο μασκ είναι καραβλαχος και φασισταριο και άσχετος που θέλει να τηρήσει την συμβαση που εχουν..! Εσυ όταν υπέγραψες σύμβαση είχες υποχρεωτική παρουσία στην εργασία σου; γιατί αν έχεις τότε τζαμπα τα λέμε πρέπει να γυρίσεις πίσω στο γραφείο και να συνεχίσεις την δουλειά σου από εκεί Το τι πρεπει και τι δεν πρεπει για την δουλεια μου ασε με να το ξερω καλυτερα απο εσενα. Κατι αφεντικα γιαλατζι κυρπαντεληδες με τετοιες αποψεις καταστρεφουν εταιριες. Να δουμε ποσο value θα χασει η φούσκα του Μασκ τωρα. Στα ταρταρα και ακομα παρακατω ευχομαι. Μακαρι ολα τα μακαρι για τον φασιστα και για καθε καραβλαχο με τα μυαλα του Μασκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, liberostelios είπε Α, μάλιστα... Το ακούσαμε κι αυτό, ότι ο πολιτισμός είναι για τους αιθεροβάμονες και οι ισχυροί της Καλιφόρνια και του Τέξας είναι οι κορυφαίες προσωπικότητες της Δύσης! Άραγε την ελευθερία του λόγου, ως αξία της Δύσης, τη θεμελίωσαν ισχυροί και "άξιοι" έμποροι σαν τον Elon Musk ή αιθεροβάμονες φιλόσοφοι; Για την ελευθερία του λόγου, δεν έχω πολλά να πω. Έχω μεγάλη αντίθεση με τον τρόπο που οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης διαχειρίζονται την ελευθερία του λόγου, αλλά το ότι και καλά το Twitter προωθεί μία συγκεκριμένη πολιτική άποψη είναι τουλάχιστον αστείο! Επίσης, τσέκαρε λίγο κάτι πριν το ποστάρεις: "οι μηχανικοί" του Twitter που αναφέρεις είναι "ένας μηχανικός" που (ισχυρίζεται ότι) είναι ένας απλός senior engineer και ο οποίος φαίνεται να μην υπάρχει καν στο LinkedIn. Η πλάκα, βέβαια, είναι ότι δε λέει και κάτι απαραίτητα κακό, εκτός από το ότι το Twitter σέβεται τους υπαλλήλους του και τους προσφέρει καλές συνθήκες εργασίες. Αλλά προφανώς αυτό είναι κάτι αρνητικό για εσένα; Το Hollywood και η Silicon Valley είναι η δύση και αυτά είναι στην Καλιφόρνια. Αυτά είναι και ο πολιτισμός μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Υπάρχουν και άλλες πλευρές του πολισμού αλλά ο κάθε ένας στο τομέα του. Έχει παντρευτεί ή είχε σχέσεις με διάσημες μουσικούς, ηθοποιούς κτλ, μετράει για πολιτισμός; Έμπορας ο Musk; Τα έχεις χάσει. Ο Musk είναι ερευνητής, κατασκευαστής και παρέχει υπηρεσίες, έμπορας όμως δεν είναι. Απο λεξικό : (επάγγελμα) που αγοράζει προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες και τα πουλάει σε μικρότερες χωρίς να τα μεταποιεί. Ο απαξιωτικός τρόπος που αναφέρεσαι άστοχα σε αυτόν ως έμπορα δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά να προωθήσεις τα πιστεύω σου για αυτόν. Το Twitter έχει υιοθετήσει την ρητορική από ακραίους πολιτικούς χώρους, πχ BLM και έχει δεσμευτεί να την ακολουθεί αυστηρά. Αυτό πολύ δημόσια. Π.χ. στο video που έδειξα μιλάει ο νεαρός για transexual harassment το οποίο είναι κορυφαίο πολιτικό θέμα αντιπαράθεσης. Για παράδειγμα το σατιρικό site Babylon Bee έκανε το αστείο ότι οι (they) Dr. Rachel Lavine είναι άνδρας της χρονίας. https://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Levine Αυτό το κωμικό σχόλιο θεώρησε το Twitter ότι είναι harassment και hate speech και έκανε ban έναν από τους δημοφιλέστερους κωμικούς λογαριασμούς. Είναι προσωπικοί φίλοι του Elon (μια και μιλούσαμε για τις γνωριμίες) και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να αγοράσει το twitter. To video που έδειξα είναι ένα από τα πολλά που μπορείς να βρεις στο project veritas και δεν είναι νέα πχ « » . Τώρα ότι σέβεται τους υπαλλήλους και τις καλές συνθήκες εργασίες, τι να σχολιάσω; Ο τύπος λέει ότι πατάει 4 ώρες την εβδομάδα για δουλειά και παίρνει κανονικά τα λεφτά του ως senior developer στην Silicon Valley. Οι άλλοι λέει επικαλούνται ψυχολογικά και εξαφανίζονται για μήνες και αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Πόσο σεβασμός είναι αυτό για όσους δουλεύουν κανονικά και βλέπουν τους άλλους ως τουρίστες; Αν δεν τον βρίσκεις στα social media είναι γιατί έκλεισε τα πάντα. Δεν είναι λίγο να νομίζεις ότι σκόραρες γκομενάκι , να βγαίνετε για ποτό και μπαμ αντί αυτού να είσαι πρώτη μούρη στα social media ενώ παραδέχεσαι σε video ότι πατάς στην δουλειά 4 ώρες την εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hliasgiannopoulos είπε Εχεις καποια valid points αλλα να πω οτι εξαρταται παρα πολυ απο το industry. Πχ στο δικο μου ηδη ειμαστε remote teams σε R&D απο ολη την ΕΕ οποτε αυτο ηρθε σαν επεκταση στην ηδη υπαρχουσα μας κατασταση. Γενικα σε επιπεδο software dev πιστευω οτι ειναι το μελλον. Ασε που πλεον δεν βρισκεις κοσμο που να σκαει γραφειο. Βαζουν ολοι σαν ορο να εχουν remote. Καλως 'η κακως (κακως) οι συγχρονες εργασιακές συνθηκες δεν γνωριζουν ωραριο οποτε καλυτερα να εισαι σπιτι και να κανεις ελευθερα την κατανομη του χρονου σου. Βεβαια το ακομα καλυτερο θα ηταν να έχουμε ολοι 5αωρο και τελος αλλα τοτε μιλαμε για αλλο κοινωνικό συστημα. Το τι πρεπει και τι δεν πρεπει για την δουλεια μου ασε με να το ξερω καλυτερα απο εσενα. Κατι αφεντικα γιαλατζι κυρπαντεληδες με τετοιες αποψεις καταστρεφουν εταιριες. Να δουμε ποσο value θα χασει η φούσκα του Μασκ τωρα. Στα ταρταρα και ακομα παρακατω ευχομαι. Μακαρι ολα τα μακαρι για τον φασιστα και για καθε καραβλαχο με τα μυαλα του Μασκ. Δεν ειπα οτι ξερω τι εχεις υπογράψει ειπα οτι αν έχεις σύμβαση που ορίζει να πηγαίνεις εκεί τότε πρέπει να πηγαίνεις τωρα αν εσυ η ο κάθε εσυ έχει επιλέξει να λέει τον μασκ η τον καθε εργοδοτη φασίστα επειδή του λέει να γυρίσει στην εργασία του την οποία μόνος του επέλεξε να έχει τότε μάντεψε ποιος είναι ο κυρ Παντελής στην ιστορία... οσο για τον μασκ εδώ θα είμαστε να τα λέμε ποσο άσχετος ειναι και πόσες εταιριες θα καταστρέψει.. εγώ λέω να τους κλείσει ένα νησί στον ειρηνικό για να αποφύγουν το τοξικό περιβάλλον του γραφείου και φυσικά να μην είναι τόσο άσχετοι και καταστρέψουν την εταιρία τους... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 10 minutes ago, Ducatista said: Διαβάζοντας τα σχόλια εδω καταλαβαίνω ότι κάνεις δεν σκέφτεται ότι έχει υπογράψει σύμβαση με συγκεκριμένα δεδομένα και ΩΦΕΙΛΕΙ να τα τηρεί και να αφήσουν το ποσό τοξικό είναι το περιβάλλον του γραφείου το ποσό παραγωγικοί είναι από το σπίτι (λες και οταν πήγαιναν γαι την εκάστοτε θεση δεν ηξεραν τι παιζει με την διαδρομή τα καυσιμα κλπ.. )αν είναι ρε παιδιά έτσι τότε οι εταιρείες είναι χαζές ,να δίνουν εκατομμύρια για να φτιάξουν γραφεία εγκαταστάσεις κλπ επίσης οι υπάλληλοι θα μπορούν να δουλεύουν κανονικά (σε ωράριο εργασιας) από το Miami πίνοντας ποτάκια γιατί εκεί θα είναι ακόμη πιο παραγωγικοί! Κάπου διάβασα ότι "επειδή έτσι" ζητάνε να γυρίσουν πίσω στα γραφεία ε ναι γιατί έτσι θα ρωτήσουν αν ξεβολεψουν τον άλλο από τον καναπε; η δουλειά σου έχει υποχρεώσεις μια απο αυτές είναι να είσαι εκει ( όπου η σύμβαση το αναφέρει) τέλος! Τουλάχιστον θλιβερό μπορώ να χαρακτηρίσω ολόκληρο το post σου. Να φανταστώ είσαι από αυτούς που λένε συχνά την φράση "δουλίτσα να υπάρχει" ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Ducatista είπε Διαβάζοντας τα σχόλια εδω καταλαβαίνω ότι κάνεις δεν σκέφτεται ότι έχει υπογράψει σύμβαση με συγκεκριμένα δεδομένα και ΩΦΕΙΛΕΙ να τα τηρεί και να αφήσουν το ποσό τοξικό είναι το περιβάλλον του γραφείου το ποσό παραγωγικοί είναι από το σπίτι (λες και οταν πήγαιναν γαι την εκάστοτε θεση δεν ηξεραν τι παιζει με την διαδρομή τα καυσιμα κλπ.. )αν είναι ρε παιδιά έτσι τότε οι εταιρείες είναι χαζές ,να δίνουν εκατομμύρια για να φτιάξουν γραφεία εγκαταστάσεις κλπ επίσης οι υπάλληλοι θα μπορούν να δουλεύουν κανονικά (σε ωράριο εργασιας) από το Miami πίνοντας ποτάκια γιατί εκεί θα είναι ακόμη πιο παραγωγικοί! Κάπου διάβασα ότι "επειδή έτσι" ζητάνε να γυρίσουν πίσω στα γραφεία ε ναι γιατί έτσι θα ρωτήσουν αν ξεβολεψουν τον άλλο από τον καναπε; η δουλειά σου έχει υποχρεώσεις μια απο αυτές είναι να είσαι εκει ( όπου η σύμβαση το αναφέρει) τέλος! Ασε φιλε , εκει ροδος εισαι λελα . Αθηνα για να κανεις 10 χιλιομετρα χρειαζεσαι 40λεπτο στο νερο . δουλεια απο υπολογιστη εκει , δουλεια απο υπολογιστη εδω Εγω τουλαχιστον , αν μου πουν αυριο "ελα γραφειο " , θα τους πω εχετε 2 βδομαδες να βρειτε αντικαταστατη . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Xvipes είπε Τουλάχιστον θλιβερό μπορώ να χαρακτηρίσω ολόκληρο το post σου. Να φανταστώ είσαι από αυτούς που λένε συχνά την φράση "δουλίτσα να υπάρχει" ε? Είμαι από αυτούς που λεω οτι πρέπει να τηρούμε οτι έχουμε υπογράψει εσυ τι λες; γιατί αυτό δουλεύει και αντίστροφα μπορεί ο εργοδότης να ζητήσει σε μια πενθήμερη δουλειά να δουλεύει κάποιος και το Σάββατο από το σπίτι του βέβαια τότε θα είναι οκ; τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Ducatista είπε επίσης οι υπάλληλοι θα μπορούν να δουλεύουν κανονικά (σε ωράριο εργασιας) από το Miami πίνοντας ποτάκια γιατί εκεί θα είναι ακόμη πιο παραγωγικοί! Διαβάζοντας τέτοια σχόλια νιώθω ότι υπάρχει κάποια ενόχληση και κόμπλεξ με το να μπορεί κάποιος να κάνει ευχάριστα τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, μεταξύ άλλων πίνοντας το ποτάκι του στο Miami. Δηλαδή γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το αν ο άλλος φοράει μπουρνούζι και τρώει φιστίκια Αιγίνης ενώ γράφει κώδικα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Ασε φιλε , εκει ροδος εισαι λελα . Αθηνα για να κανεις 10 χιλιομετρα χρειαζεσαι 40λεπτο στο νερο . δουλεια απο υπολογιστη εκει , δουλεια απο υπολογιστη εδω Εγω τουλαχιστον , αν μου πουν αυριο "ελα γραφειο " , θα τους πω εχετε 2 βδομαδες να βρειτε αντικαταστατη . Δεν μιλάω για το τι θα ήταν καλύτερο για τον καθένα λεω για την συμφωνία που είχε κάποιος όταν άρχισε να δουλεύει κάπου και ξαφνικά επειδή έτσι θέλει να μείνει σπίτι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apatsi00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, filip123go είπε Φίλε έχουμε έναν manager (ευτυχώς όχι στο δικό μου team) που τους είπε της προάλλες "από αυριο όλοι γραφείο". Όχι απλα δεν πήγε κανένας, 2 άτομα από το team έχουν φύγει ήδη και οι άλλοι 4 ψάχνουν. Αν είσαι manager και δεν έχεις team, δεν είσαι manager. On topic τώρα: Καλά έκανε, δικό του είναι το μαγαζί, ότι θέλει κάνει. Όπως και οι υπάλληλοι του, ότι θέλουν θα κάνουν. Αν δεν τους βολεύει, θα βρουν κάτι άλλο. Και μην μου πείτε τώρα ότι μηχανικός της TESLA δεν θα μπορέσει να βρει αλλού δουλειά. «Και μην μου πείτε τώρα ότι μηχανικός της TESLA δεν θα μπορέσει να βρει αλλού δουλειά.» ακριβως όπως το λες μηχανικός της ΤΕΣΛΑ δηλαδή σου έχει δώσει την δυνατότητα στην επόμενη στου δουλειά να αναφερθείς στο βιογραφικό σου ως μηχανικος της ΤΕΣΛΑ δηλαδή εκείνη που σε ζηταγε να πας στο γραφειο αλλά εσυ Προτίμησες την αναρχία! Δηλαδή Εκείνη που σου έκανε μάγκα. Άνθρωπε αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα θα σ’ αφήσει εξ αποστάσεως αλλιώς πας στο γραφείο όπως ο Υπόλοιπος πλανήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα