NotAliki177 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 22 minutes ago, filip123go said: Πήγαινε και ξανα-δαβασε τι έχω γράψει σε εκείνο το θέμα. Ελεος δλδ!!! Εσύ έγραψες ότι απέλυσες (ή σου έφυγαν) οι Ελληνες devs γιατι ήθελαν full remote ενώ εσύ δεν ήθελες και μετα πήγες και προσέλαβες Ινδούς full remote!!! Πραγματικά, να μην τύχει σε κανέναν αφεντικό σαν και εσένα,.Δεν θα συννενοηθείς ποτέ. Αλλά έγραφα εγώ, άλλα διάβαζες εσύ. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, που είναι ρε φίλε όλοι αυτόι;;;; Που κρύβονται;;;;; Τι εννοείς? η Java είναι η νούμερο 1 γλώσσα στην Ελλάδα* δεν ξέρω πόσοι είναι αλλά θα μου έκανε εντύπωση αν ήταν τόσο λίγοι devs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kata_tixi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Τυχαίνει να τους ταϊζει κιόλας ξέρεις όμως.....οπότε θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει και λίγο, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αν δεν θέλουν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά κι αυτός να βρει νέους υπαλλήλους, απλά ναι φιλε μ και επειδη τους ταιζει τι; αν αυριο αποφασισει να απολύσει 10κ κοσμο θα σκεφτει αα ο γιαννης μωρε μολις πηρε δανειο και παει λεγοντας. αν δεν του αρεσει ας απολυσει κοσμο αν δεν αρεσει στους υπαλληλους ας φυγουν τα υπολοιπα ειναι λιγο χαζα να τα λενε λες και τα κερδη θα τα παρουν μισα μισα ξερω γω. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Σοβαρά, πήγαινε και διάβασε τι σου έγραψα σε εκείνο το thread. Όχι τι έγραψαν οι άλλοι, τι σου έγραψα εγώ. Για να το λες προφανώς έχεις δίκιο, μπορεί να ήταν κάποιος άλλος. Μου την είχαν πέσει 5-6 διαφορετικοί και είχα χάσει τη μπάλα. Όπως και να έχει τέτοια έχουμε να ακούσουμε από πολλές εταιρείες, όποιος δεν θέλει προφανώς θα βρει κάπου αλλού εργασία, ίσως πιο δύσκολα λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, αλλά ο ικανός εργαζόμενος σίγουρα δεν θα χαθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Τυχαίνει να τους ταϊζει κιόλας ξέρεις όμως.....οπότε θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει και λίγο, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αν δεν θέλουν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά κι αυτός να βρει νέους υπαλλήλους, απλά Όχι φίλε μου, τα περιστέρια στο Σύνταγμα τα ταΐζουν. Οι υπάλληλοι σε μια εταιρεία πληρώνονται για τη δουλειά τους. 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Ούτε καν απόλυση. Μην δώσουν αποζημίωση. Όταν δεν πηγαίνεις στο χώρο εργασίας σου θεωρείται παραίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, filip123go είπε Κάνεις λάθος. H Apple τους παρακαλάει από περσι να γυρίσουν και δεν έχει πάει κανεις ακόμα. H Amazon πλέον επιλέγει ο κάθε manager από που θα δουλεύει το team του. To spotify πλέον δίνει τη δυνατότητα full remote. Η beat πλέον είναι full remote, η ΝΤΤ DATA είναι full remote. Οπότε "αυτό κάνουν όλοι οι άλλοι" απλά δεν ισχύει. Καλά κάνουν. Αφού δύο χρόνια τους έπεισαν ότι κινδυνεύουν με θάνατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) ας μην ξεχνάμε οτι αλλο το επίπεδο της εργασίας στο γραφείο στο εξωτερικο , δεν είναι η φρικη που βιωνουν καποιοι στην Ελλαδα , μου έκανε εντύπωση και χαρηκα βλέποντας στην Μελβούρνη ( Αυστραλία ) το μεσημερι σταματανε την εργασία στο κεντρο της πολης ολα τα γραφεία , κατεβαίνει ο κοσμος κατω στα καταπράσινα παρκα και τρωνε , συζητανε χαλαρωνουν για μια ωρα ( τοσο ειναι το break ) και μετα ολοι παλι πανω στα κτίρια , ενα υπεροχο θέαμα , την πρωτη φορα που το ειδα επαθα πλακα , ρωτουσα μια φιλη που ειμασταν μαζι τι γινεται Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από ethereum 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δουλευω τηλεργασια εδω και αρκετο καιρο Γλυτωνω 15+15 χιλιομετρα καθε μερα , 150 την βδομαδα , 600 τον μηνα , δηλαδη γυρο στα 60-70ε βενζινη . Χρησιμοποιω το δικο μου πισι με αποτελεσμα να ειμαι πολυ πιο τουρμπο σε σχεση με ενα λαπτοπ της πλακας , ετσι μενει χρονος και σε εμενα και βγαζω την δουλεια γρηγοροτερα αμα σκασουν πολλα μαζεμενα . Μπορω και μαγειρευω κανονικο φαγητο Απο την στιγμη που βγαζω την συμφωνημενη δουλεια , δεν εχει δικαιωμα κανεις να παραπονεθει . 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, liberostelios είπε Ποιές είναι οι κορυφαίες προσωπικότητες του δυτικού κόσμου με τις οποίες συναναστρέφεται ο Musk; Επίσης, ο τρόπος που ο Musk εκλαμβάνει την "ελευθερία του λόγου" είναι τουλάχιστον αστείος! Οι περισσότεροι από την παρέα της Paypal, οι συνιδρυτές του Google και του Twitter, γενικά ξέρει σε προσωπικό επίπεδο και έχει περάσει προσωπικό χρόνο με μεγάλο μέρος των ισχυρότερων προσωπικοτήτων της Καλιφόρνιας και του Τέξας. Εσύ τι περίμενες να έχει η λίστα, φιλοσόφους και μουσικοσυνθέτες; Αυτά είναι για τους αιθεροβάμονες. https://en.wikipedia.org/wiki/PayPal_Mafia Ο Elon έχει ορίσει σαν "ελευθερία του λόγου" ότι δεν είναι παράνομο, καθαρά υβριστικό ή παρακινεί σε βία. Η "ελευθερία του λόγου" που έχει αυτή την στιγμή το Twitter είναι ελευθερία να υποστηρίζεις μόνο τις πολιτικές ιδέες που αυτοί θέλουν. Ορίστε ένα απόσπασμα απο κρυφή κάμερα όπως έκαναν και στην Ελλάδα παλιότερα πριν γίνει παράνομο. Οι ίδιοι οι μηχανικοί του Twitter μιλάνε για την "ελευθερία του λόγου". Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από merphi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blincy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Τα πράγματα είναι απλά ο Elon θέλει να προχωρήσουν οι γραμμές παραγωγής των αυτοκινήτων και είναι λογικό. Έχει μεγάλη ζήτηση και queue και πρέπει να πουλήσει. Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα και κάτι σχόλια για managers, συνήθως οι 1st level managers θέλουν να έχουν τον κόσμο στο γραφείο για τους παρακάτω λόγους: - Διότι δεν έχουν αντικείμενο εργασίας αν δεν έχουν κόσμο μπροστά τους για να λένε το μακρύ και το κοντό του - Δε γνωρίζουν οι ίδιοι τη δουλειά και νιώθουν ανασφάλεια, όπως και δε γνωρίζουν πόση ώρα απαιτεί το κάθε task - Δε γνωρίζουν τι να απαντήσουν στον ιδιοκτήτη όταν ερωτηθούν "που είναι ο κόσμος" - Δε τους ενδιαφέρει αν έχουν ακριβύνει τα καύσιμα και έχει ανέβει ο πληθωρισμός διότι παίρνουν το λιγότερο 5-6 βασικούς μισθούς (καλά κάνουν αν μπορούν) - Κάνουν management της δεκαετίας του '80 - Δε μπορούν οι ίδιοι να δουλέψουν remote, οπότε θεωρούν πως είναι δύσκολο για όλους - Δε γνωρίζουν πόσο πιο πολύ δουλεύουν οι εργαζόμενοι (που ήδη δούλευαν και on premise) όταν είναι remote - Θέλουν να βλέπουν κεφάλια και να συμπεριφέρονται ως Προσωπάρχες Οι περιπτώσεις για τους mid level managers είναι οι χειρότερες, διότι είναι στη μέση και ρίχνουν τη πιο πολύ δουλειά, είτε on premise είτε remote. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifrit21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Δουλευω τηλεργασια εδω και αρκετο καιρο Γλυτωνω 15+15 χιλιομετρα καθε μερα , 150 την βδομαδα , 600 τον μηνα , δηλαδη γυρο στα 60-70ε βενζινη . Χρησιμοποιω το δικο μου πισι με αποτελεσμα να ειμαι πολυ πιο τουρμπο σε σχεση με ενα λαπτοπ της πλακας , ετσι μενει χρονος και σε εμενα και βγαζω την δουλεια γρηγοροτερα αμα σκασουν πολλα μαζεμενα . Μπορω και μαγειρευω κανονικο φαγητο Απο την στιγμη που βγαζω την συμφωνημενη δουλεια , δεν εχει δικαιωμα κανεις να παραπονεθει . Έχει δικαίωμα γιατί η σύμβαση εργασίας που έχεις υπογράψει (λογικά) λέει για 5 μέρες εργασία χ ώρες στο γραφείο. Δεν λέει τίποτα από το σπίτι, Ο Ιλον ζητάει αυτό που θέλει για το μαγαζί του. Με απότομο τρόπο ασφαλώς, αλλά ξεκάθαρο. Αν είχε ο κόσμος υπογράψει χ μέρες τηλεργασία και ερχόταν και έλεγε ξεχάστε τα ελάτε όλοι γραφείο θα ήταν αλλιώς. Τώρα συζητάμε για κάτι που το θεωρείς δεδομένο εσύ ενώ δεν το έχεις προ συμφωνήσει όμως, άρα έχει κάθε δικαίωμα ο εργοδότης να ζητήσει αυτά για τα οποία σε αμείβει. Δεν έχουν σημασία τα θετικά ή τα αρνητικά της τηλεργασίας, το μόνο που μπορεί κάποιος να συζητήσει από αυτήν την είδηση είναι η αλήθεια πίσω από αυτά που λέει και ο τρόπος αν τελικά κινητοποιεί με το μοντέλο ηγεσίας που δείχνει. Ασφαλώς όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει πάει σε άλλο μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Απο την στιγμη που βγαζω την συμφωνημενη δουλεια , δεν εχει δικαιωμα κανεις να παραπονεθει. Ο όρος συμφωνημένη δουλεία παραπέμπει σε ελεύθερο επαγγελματία. Ο υπάλληλος δεν έχει συμφωνημένες δουλείες, έχει πόστο, έχει ωράριο κτλ. Θέλεις να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας με προνόμια υπάλληλου ή μήπως υπάλληλος με προνόμια ελεύθερου επαγγελματία γιατί δεν καταλάβα τι προσπαθείς να πεις. Πάντως και τα δυο δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα. Και στο γραφείο μπορώ να κοιμάμαι το ίδιο καλά όπως και στο σπίτι. Ειδικά τώρα που το ρεύμα πήγε χρυσάφι, στα 40άρια θα πηγαίνω στο γραφείο στις 7πμ και θα φεύγω στις 9μμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Ρε παιδια ελατε στο Ελληνικο δημοσιο να ησυχασετε και αφηστε τον Musk να κουρευεται....Λιγοτερα χρηματα, εγγυημενη ξαπλα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasperv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μάλλον θα σταμάτησε κάποια επιδότηση από το Αμερικάνικο δημόσιο και θα ζορίστηκε ο Μασκαράς... Θα του πρότεινα να αφήσει ήσυχους τους εργαζομένους του και να κάνει κάποια βόλτα με τον αυτόματο πιλότο κατά προτίμηση σε ορεινό στροφυλίκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα