Ducatista Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, randomcat είπε Καλά έλεγα ότι πρόκειται για κόμπλεξ. Ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις το σενάριο αποτυχίας του remote εργαζόμενου που θέλει να πίνει το ποτάκι του ενώ δουλεύει χαχαχαχα ήμαρτον ρε φίλε! Ο Έλληνας ας προσλαμβάνει εάν θέλει τον Κινέζο, it's okay, θα προσλάβει τον Έλληνα ο Αμερικάνος! Υπάρχουν ευκαιρίες για όλους! Ρε φίλε μιλας για κόμπλεξ σε εμένα που στην δουλειά μου δεν πηγαίνω καν; τι με νοιάζει αν πίνει το ποτάκι του η κανει οτι θέλει δηλαδη 100 φορές το ειπα τι δεν καταλαβαίνεις; γελας κιόλας δεν εχω κανενα θεμα με το remote που το ειδες παλι αυτο; σου λέω Αν Ο εργοδότης συμφωνεί να αλλάξει την σύμβαση καλά θα κάνει να κατσει σπιτι να ειναι διακοπες να κανει οτι θελει αλλά δεν μπορεί να αλλάξει επειδή έχει βολευτεί στον καναπέ και δεν γουστάρει να πάει δουλειά και η σύμβαση του λέει να είναι στο γραφείο να δούμε ποτε θα το καταλαβεις Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Quote παραλήρημα αντικειμενικη ενημερωσις Quote Διατήρησε επίσης σε λειτουργία το εργοστάσιο της Tesla του στο Fremont στη California παρά τις υγειονομικές απαγορεύεσεις, χωρίς όμως να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε επίπτωση. παραπληροφορηση η καλιφορνια ειχε δωσει αδεια να ανοιξουν τα εργοστασια και την τελευταια στιγμη η κοινοτητα απαγορευσε ειδικα στην τεσλα να ανοιξει. τελικα ανοιξε και αναγκαστηκαν να τους δωσουν αδεια για "βασικες operations" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, merphi είπε Το Hollywood και η Silicon Valley είναι η δύση και αυτά είναι στην Καλιφόρνια. Αυτά είναι και ο πολιτισμός μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Υπάρχουν και άλλες πλευρές του πολισμού αλλά ο κάθε ένας στο τομέα του. Έχει παντρευτεί ή είχε σχέσεις με διάσημες μουσικούς, ηθοποιούς κτλ, μετράει για πολιτισμός; Έμπορας ο Musk; Τα έχεις χάσει. Ο Musk είναι ερευνητής, κατασκευαστής και παρέχει υπηρεσίες, έμπορας όμως δεν είναι. Απο λεξικό : (επάγγελμα) που αγοράζει προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες και τα πουλάει σε μικρότερες χωρίς να τα μεταποιεί. Ο απαξιωτικός τρόπος που αναφέρεσαι άστοχα σε αυτόν ως έμπορα δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά να προωθήσεις τα πιστεύω σου για αυτόν. Το Twitter έχει υιοθετήσει την ρητορική από ακραίους πολιτικούς χώρους, πχ BLM και έχει δεσμευτεί να την ακολουθεί αυστηρά. Αυτό πολύ δημόσια. Π.χ. στο video που έδειξα μιλάει ο νεαρός για transexual harassment το οποίο είναι κορυφαίο πολιτικό θέμα αντιπαράθεσης. Για παράδειγμα το σατιρικό site Babylon Bee έκανε το αστείο ότι οι (they) Dr. Rachel Lavine είναι άνδρας της χρονίας. https://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Levine Αυτό το κωμικό σχόλιο θεώρησε το Twitter ότι είναι harassment και hate speech και έκανε ban έναν από τους δημοφιλέστερους κωμικούς λογαριασμούς. Είναι προσωπικοί φίλοι του Elon (μια και μιλούσαμε για τις γνωριμίες) και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να αγοράσει το twitter. To video που έδειξα είναι ένα από τα πολλά που μπορείς να βρεις στο project veritas και δεν είναι νέα πχ . Τώρα ότι σέβεται τους υπαλλήλους και τις καλές συνθήκες εργασίες, τι να σχολιάσω; Ο τύπος λέει ότι πατάει 4 ώρες την εβδομάδα για δουλειά και παίρνει κανονικά τα λεφτά του ως senior developer στην Silicon Valley. Οι άλλοι λέει επικαλούνται ψυχολογικά και εξαφανίζονται για μήνες και αυτό είναι πολύ συνηθισμένο. Πόσο σεβασμός είναι αυτό για όσους δουλεύουν κανονικά και βλέπουν τους άλλους ως τουρίστες; Αν δεν τον βρίσκεις στα social media είναι γιατί έκλεισε τα πάντα. Δεν είναι λίγο να νομίζεις ότι σκόραρες γκομενάκι , να βγαίνετε για ποτό και μπαμ αντί αυτού να είσαι πρώτη μούρη στα social media ενώ παραδέχεσαι σε video ότι πατάς στην δουλειά 4 ώρες την εβδομάδα. Οκ. Έχουμε ανοίξει κουβέντα με 2 απαντήσεις και έχεις ήδη ποστάρει 2 far right sources για να με πείσεις. Επειδή εγώ, σε αντίθεση με τον Elon Musk, είμαι όντως ερευνητής και η δουλειά μου είναι να αναλύω πηγές αντί να δέχομαι ως τεκμήριο υπερ-μονταρισμένα βίντεο από αναξιόπιστες πηγές, βλέπω τα βίντεο σου και πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να τα δέχεσαι αυτά άκριτα ως απόδειξη για οτιδήποτε. Μου ζητάς να δω αποσπάσματα από φερόμενους ως μηχανικούς του Twitter και να διαμορφώσω άποψη με βάση αυτό; Στο 2022 ζούμε! Ευτυχώς έχουμε άπειρες πηγές για να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται! Από εκεί και πέρα, εν συντομία για να μη χάνουμε χρόνο: το Holywood είναι ένα κομμάτι του δυτικού πολιτισμού (μέτριας ποιότητας). Επίσης πολιτισμός της Δύσης είναι ευρωπαικός κινηματογράφος, βιβλία, μουσική από όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική κλπ. Η Silicon Valley είναι περισσότερο τεχνολογία, παρά πολιτισμός. Αλλά και το Twitter/Facebook που σε χαλάσανε, κι αυτά κομμάτια της Silicon Valley είναι. Ο Musk δεν είναι ερευνητής, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Δείξε μου μερικές δημοσιεύσεις του! Είναι ένας CEO με αρκετές τεχνικές γνώσεις και τίποτα παραπάνω. Το "έμπορος" ήταν για να δείξω ότι είναι περισσότερο άνθρωπος που τον αφορά το business κομμάτι παρά οτιδήποτε άλλο. Απλά τότε δεν υπήρχαν τέτοιου είδους CEOs, αλλά μόνο έμπορες, εξ ου και η αναφορά μου. Το Musk τον αντιπαθώ πάρα πολύ. Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι η Tesla βγάζει τρομερά προϊόντα. Δε μηδενίζω τίποτα, μην προσπαθείς να ποντάρεις σε αυτό. Ο Musk έχει δύο πλευρές: το πόσο κάκιστος εργοδότης και στενόμυαλος είναι, αλλά και το πόσο πρωτοπόρος στο πως έστησε κάποια πράγματα στην Tesla (εφαρμόζοντας ένα CI μοντέλο, στην ουσία, για τα αυτοκίνητά του). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το "αστείο" που λες είναι ξεκάθαρα harassment! Hate speech ίσως όχι. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει να σέβεσαι κάτι πέρα από τη προσωπική σου άποψη. Καλά έκαναν και τους ζήτησαν να το κατεβάσουν και, κατά την άποψή μου, καλώς τους έκαναν suspend εφόσον τους δόθηκε ο χρόνος να κάνουν κάτι που δείχνει σεβασμό σε έναν συνάνθρωπό τους και εκείνοι αρνήθηκαν. Όποιος θέλει να προκαλεί μειονότητες στο όνομα κάποια υποτιθέμενης ελευθερίας του λόγου, να κάνει αλλού τις "μαγκιές" του. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shedninja Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 💜💜💜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liberostelios είπε Οκ. Έχουμε ανοίξει κουβέντα με 2 απαντήσεις και έχεις ήδη ποστάρει 2 far right sources για να με πείσεις. Επειδή εγώ, σε αντίθεση με τον Elon Musk, είμαι όντως ερευνητής και η δουλειά μου είναι να αναλύω πηγές αντί να δέχομαι ως τεκμήριο υπερ-μονταρισμένα βίντεο από αναξιόπιστες πηγές, βλέπω τα βίντεο σου και πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να τα δέχεσαι αυτά άκριτα ως απόδειξη για οτιδήποτε. Μου ζητάς να δω αποσπάσματα από φερόμενους ως μηχανικούς του Twitter και να διαμορφώσω άποψη με βάση αυτό; Στο 2022 ζούμε! Ευτυχώς έχουμε άπειρες πηγές για να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται! Από εκεί και πέρα, εν συντομία για να μη χάνουμε χρόνο: το Holywood είναι ένα κομμάτι του δυτικού πολιτισμού (μέτριας ποιότητας). Επίσης πολιτισμός της Δύσης είναι ευρωπαικός κινηματογράφος, βιβλία, μουσική από όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική κλπ. Η Silicon Valley είναι περισσότερο τεχνολογία, παρά πολιτισμός. Αλλά και το Twitter/Facebook που σε χαλάσανε, κι αυτά κομμάτια της Silicon Valley είναι. Ο Musk δεν είναι ερευνητής, μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Δείξε μου μερικές δημοσιεύσεις του! Είναι ένας CEO με αρκετές τεχνικές γνώσεις και τίποτα παραπάνω. Το "έμπορος" ήταν για να δείξω ότι είναι περισσότερο άνθρωπος που τον αφορά το business κομμάτι παρά οτιδήποτε άλλο. Απλά τότε δεν υπήρχαν τέτοιου είδους CEOs, αλλά μόνο έμπορες, εξ ου και η αναφορά μου. Το Musk τον αντιπαθώ πάρα πολύ. Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι η Tesla βγάζει τρομερά προϊόντα. Δε μηδενίζω τίποτα, μην προσπαθείς να ποντάρεις σε αυτό. Ο Musk έχει δύο πλευρές: το πόσο κάκιστος εργοδότης και στενόμυαλος είναι, αλλά και το πόσο πρωτοπόρος στο πως έστησε κάποια πράγματα στην Tesla (εφαρμόζοντας ένα CI μοντέλο, στην ουσία, για τα αυτοκίνητά του). Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το "αστείο" που λες είναι ξεκάθαρα harassment! Hate speech ίσως όχι. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει να σέβεσαι κάτι πέρα από τη προσωπική σου άποψη. Καλά έκαναν και τους ζήτησαν να το κατεβάσουν και, κατά την άποψή μου, καλώς τους έκαναν suspend εφόσον τους δόθηκε ο χρόνος να κάνουν κάτι που δείχνει σεβασμό σε έναν συνάνθρωπό τους και εκείνοι αρνήθηκαν. Όποιος θέλει να προκαλεί μειονότητες στο όνομα κάποια υποτιθέμενης ελευθερίας του λόγου, να κάνει αλλού τις "μαγκιές" του. Τι θα πει far right πηγή και υπερμονταρισμένα; Δηλαδή το στόμα του δεν τα είπε αυτά; Τι μπορεί να χάσαμε στο μοντάρισμα; Στην μια πρόταση να λέει "We are commie as F**k" και στην άλλη να λέει όχι δεν είμαστε; Ας σοβαρευτούμε. Το ότι εκεί δουλεύουν φανατικοί ακρο αριστεροί είναι κάτι γνωστό απο χρόνια, απλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι απλά έτυχε και οι πολιτικές τους είναι ουδέτερες. Να 2 far left πηγές. https://www.vox.com/2018/9/14/17857622/twitter-liberal-employees-conservative-trump-politics https://www.theguardian.com/business/2020/jan/09/twitter-left-leftwing-customers-small-business - Αυτό με το πολιτισμό πέρασε ξυστά πάνω από το κεφάλι σου. Ο άλλος λέει ο Elon είναι καράβλαχος (δηλαδή άξεστος γιδοβοσκός) και εγώ του απαντάω πως συναναστρέφεται με τους σημαντικότερους πολιτισμικά ανθρώπους της δύσης, καμία σχέση με γίδια και πρόβατα. Τώρα εσύ κολλάς αυτιστικά στο τι είναι πολιτισμός και τι όχι και ποιοί είναι οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της δύσης. - Το ερευνητής στον ενικό σε πείραξε αλλά όχι το κατασκευαστής στον ενικό; Εννοείται πως αναφέρομαι στα project που ο ίδιος ξεκίνησε, χρηματοδότησε και παρακολουθεί και όχι για τι δουλειά έκανε με την άσπρη ερευνητική φόρμα ή τις δημοσιεύσεις. Αναφέρομαι σε αυτόν ως ερευνητή η εφευρέτη με την ίδια λογική που αναφερόμαστε στον Thomas Edison ως εφευρέτη, ενώ στην πραγματικότητα ήταν απλά ο ιδιοκτήτης μιας ιδιωτικής επιστημονικής ομάδας που δουλευε για αυτόν. Να αναφέρουμε μόνο μερικά απο τα project που ξεκίνησε. OpenAI, την ίδρυσε αλλά για νομικούς λόγους λόγο AI πατεντών της Tesla έπρεπε τελικά να εγκαταλείψει. Το γνωστότερο project της είναι το Microsoft Copilot που έχουμε δει και εδώ στο insomnia, οπου ο προγραμματιστής περιγράφει τι θέλει και το ΑΙ γράφει τον κώδικα. Την neuralink, όπου έχουν καταφέρει με εμφυτεύματα στον εγκέφαλο να ελέγχουν τον υπολογιστή. Φυσικά τις Tesla και SpaceX. - Το αστείο που λες μπορεί εσένα να μην σε αρέσει, αλλά δεν θα σταματήσουμε την κωμωδία και την κοινωνική κριτική γιατί κάποιοι δεν σηκώνουν αστεία. Αυτή είναι η ουσία της κωμωδίας και της σάτιρας, να λέει αυτά που άλλοι δεν τολμάνε. Το ότι για παράδειγμα ένα πολύ μέτριο στα πάντα άτομο, μόλις δήλωσε trans, ξεπέρασε άλλους εκατοντάδες υποψηφίους και πήρε αξιώματα, προαγωγές κτλ. Αν είσαι δημόσιο πολιτικό πρόσωπο που δεν αντέχεις την κριτική και κάποιοι προσπαθούν να σωπάσουν ανθρώπους έχουμε θέμα δημοκρατίας. Δεν είναι ότι έγινε θέμα γιατί κάποιοι δεν συμπαθούν ή κοροϊδεύουν τις τρανς προσωπικότητες, αλλά γιατί οι Babylon bee κοροϊδεύουν τους Δημοκρατικούς που δεν χάνουν ευκαιρία να επιδεικνύουν μειονότητες λες και είναι εκθέματα για να πάρουν πολιτικούς πόντους. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από merphi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Θα αρχίσει να φτιάχνει και ηλεκτρικές γαλέρες άκουσα η Τεσλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεμίσαμε τεμπέληδες.... Διαβάζω άπειρες σελίδες με φληναφήματα και θεωρίες του υπαρκτού σοσιαλισμού εκ του ασφαλούς. Καλώς ή Κακώς η ατμομηχανή του σύγχρονου νεοφιλελεύθερου, καπιταλιστικού κόσμου είναι η Αμερική. Και δεν πρόκειται να εκθρονιστεί για τα επόμενα 30 χρόνια. Επιπλέον η Τεσλα, η IBM, η Microsoft, η Apple δεν έγιναν αυτό που έγιναν με την τηλε-εργασία, αλλά με τον ιδρώτα, το αίμα, τον μόχθο, τα διαζύγια και την αυτοθυσία των εργαζομένων που εργάζονται 45++ ώρες με τον βούρδουλα του εργοδότη. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από b0netruper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 18 minutes ago, b0netruper said: Γεμίσαμε τεμπέληδες.... Διαβάζω άπειρες σελίδες με φληναφήματα και θεωρίες του υπαρκτού σοσιαλισμού εκ του ασφαλούς. Καλώς ή Κακώς η ατμομηχανή του σύγχρονου νεοφιλελεύθερου, καπιταλιστικού κόσμου είναι η Αμερική. Και δεν πρόκειται να εκθρονιστεί για τα επόμενα 30 χρόνια. Επιπλέον η Τεσλα, η IBM, η Microsoft, η Apple δεν έγιναν αυτό που έγιναν με την τηλε-εργασία, αλλά με τον ιδρώτα, το αίμα, τον μόχθο, τα διαζύγια και την αυτοθυσία των εργαζομένων που εργάζονται 45++ ώρες με τον βούρδουλα του εργοδότη. Όσα δε φτάνει η αλεπού θα πω εγώ. Οπότε οποιος δουλεύει remote είναι τεμπέλης και πως αν δεν δουλέψεις 45ωρο δεν κάνεις επιτυχία.? Ή είσαι 50+ στην ηλικία και σου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να δουλεύει remote ή δεν είχες ποτέ επαφή με δουλειές που μπορούν να γίνουν remote και θεωρείς πως η εργασία είναι μόνο ότι χρειάζεται σφυρί και καλέμι. Μια καινούργια μέρα ξεκινάει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Xvipes είπε Όσα δε φτάνει η αλεπού θα πω εγώ. Οπότε οποιος δουλεύει remote είναι τεμπέλης και πως αν δεν δουλέψεις 45ωρο δεν κάνεις επιτυχία.? Ή είσαι 50+ στην ηλικία και σου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να δουλεύει remote ή δεν είχες ποτέ επαφή με δουλειές που μπορούν να γίνουν remote και θεωρείς πως η εργασία είναι μόνο ότι χρειάζεται σφυρί και καλέμι. Μια καινούργια μέρα ξεκινάει... Οχι φίλε μου εγώ πρώτος είμαι υπέρ της τηλε-εργασίας διότι συντάσσω κώδικα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας και τα έργα βγαίνουν όπως πρέπει και από quality και από cost. Αλλά ξέρεις τι διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα; Ότι το remote μεγενθύνει ορισμένες καταστάσεις, δηλαδή ο εργατικός δουλεύει 2 φορές παραπάνω με το remote ενώ ο τεμπέλης κάθεται 2 φορές περισσότερο.. Εμείς όμως θέλουμε τηλε-εργασία the greek way, όπως στα περισσότερα πράγματα που μας αρέσει να διαστρεβλώνουμε κατά το δοκούν. Άλλα παραδείγματα είναι το Agile/Scrum the Greek way, το Continuous Integration, το ανύπαρκτο Unit Testng. And the list goes on. Αφού θες να μιλήσουμε για Software και να μην πιάσουμε τα του καλεμιού και της μαύρης/τσαπατσούλικης εργασίας..Τα συμπεράματα δικά σου. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από b0netruper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 minute ago, b0netruper said: Οχι φίλε μου εγώ πρώτος είμαι υπέρ της τηλε-εργασίας διότι συντάσσω κώδικα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας και τα έργα βγαίνουν όπως πρέπει και από quality και από cost. Αλλά ξέρεις τι διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα; Ότι το remote μεγενθύνει ορισμένες καταστάσεις, δηλαδή ο εργατικός δουλεύει 2 φορές παραπάνω με το remote ενώ ο τεμπέλης κάθεται 2 φορές περισσότερο.. Εμείς όμως θέλουμε τηλε-εργασία the greek way, όπως στα περισσότερα πράγματα που μας αρέσει να διαστρεβλώνουμε. Τα συμπεράματα δικά σου. Ο εργατικός δουλεύει 2 φορες περισσότερο ασχέτος remote/in house. Ο τεμπέλης in house θα κάνει ότι δουλεύει μέχρι να φύγεις από πάνω του. Πρέπει να μπορείς να αξιολογήσεις την παραγωγικότητα του υπαλλήλου χωρίς να είσαι από πάνω του με τον βούρδουλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b0netruper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Xvipes είπε Ο εργατικός δουλεύει 2 φορες περισσότερο ασχέτος remote/in house. Ο τεμπέλης in house θα κάνει ότι δουλεύει μέχρι να φύγεις από πάνω του. Πρέπει να μπορείς να αξιολογήσεις την παραγωγικότητα του υπαλλήλου χωρίς να είσαι από πάνω του με τον βούρδουλα. Tο ερώτημα είναι αν γίνεται. Και όταν δεν το κάνει η καπιταλιστική μηχανή υπόδειγμα που λέγεται Αμερική και έχει ενδοιασμούς.... ?? Οι υπόλοιποι γνωρίζουν καλύτερα...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikatapi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Λογικό να απαιτεί παρουσία. Μια εταιρία που φτιάχνει αμάξια, πρέπει να δημιουργεί και κίνητρο για την αγορά τους. Προφανώς κάποιος που δε μετακινείται συχνά σε μεγάλες αποστάσεις δε χρειάζεται καν αυτοκίνητο. Οπότε πέραν της παραγωγικότητας (που οι έρευνες έδειξαν οτι αυξήθηκε με το work from home, γι'αυτό και τα κέρδη εταιριών τεχνολογίας αυξήθηκαν), πρέπει να πείσει τον κόσμο ότι χρειάζεται αυτοκίνητα, και δη ηλεκτρικά. Αν δεν το κάνει μες στο "σπίτι" του, που θα το κανει; Προφανώς και ο τύπος κοιτάει να εκμεταλλευτεί ότι υπάρχει, έμαθε σε καλή λογική απο τα ορυχεία του πατέρα του στην Αφρική εξάλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, nikatapi είπε Λογικό να απαιτεί παρουσία. Μια εταιρία που φτιάχνει αμάξια, πρέπει να δημιουργεί και κίνητρο για την αγορά τους. Προφανώς κάποιος που δε μετακινείται συχνά σε μεγάλες αποστάσεις δε χρειάζεται καν αυτοκίνητο. Οπότε πέραν της παραγωγικότητας (που οι έρευνες έδειξαν οτι αυξήθηκε με το work from home, γι'αυτό και τα κέρδη εταιριών τεχνολογίας αυξήθηκαν), πρέπει να πείσει τον κόσμο ότι χρειάζεται αυτοκίνητα, και δη ηλεκτρικά. Αν δεν το κάνει μες στο "σπίτι" του, που θα το κανει; Προφανώς και ο τύπος κοιτάει να εκμεταλλευτεί ότι υπάρχει, έμαθε σε καλή λογική απο τα ορυχεία του πατέρα του στην Αφρική εξάλλου. Αυξήθηκε η ανάγκη για αυτοκίνητο στην πανδημία. Καθώς αυξήθηκαν οι αποστάσεις που πήγαινε κάποιος για να είναι socially distant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, panther_512 είπε Στα δικά μου μέρη, η εξ αποστάσεως εργασία είναι υποχρεωτική.......................τις ημέρες που παίρνεις άδεια...... Κλασική Ελλαδάρα να φανταστώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, Xvipes είπε Σόρρυ που στο χαλάω αλλά μπορείς να έχεις τέτοιο μισθό(και καλύτερο) χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις στην εταιρία. Τόσα replies και κάποιον ουσιαστικό λόγο στο in house ακόμα δεν έχω ακούσει, το μόνο μέχρι στιγμής ήταν η "οτι η επιχειριση που εργάζεσαι έχει επενδύσει τόσα για εγκαταστάσεις να πηγαίνεις εσύ, να προβάλεται επίσης και μη μου λες οτι η προβολή δεν έχει σημασία". Τι ποιο ουσιαστικό λογο χρειαζεσαι από "αυτος που σε πληρώνει θελει να είσαι εκεί"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα