louben Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Παιδιά μια ερώτηση. Απέκτησα από το πρόγραμμα επιδότησης των εκπαιδευτικών γνήσια άδεια του zone alarm for instit;utions για δύο χρόνια, την οποία και ενεργοποίησα στο desktop μου (το οποίο κατά κανόνα χρησιμοποιώ). Αν και το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ καλές κριτικές , έκτοτε αντιμετωπίζω δυο σημαντικά προβλήματα. Εγκαταστάθηκε εν αγνοία μου το harmony web protexction ως επέκταση του chrome (και όχι μόνο) το οποίο δουλεύω. Ως αποτέλεσμα μου μπλοκάρει διάφορες σελίδες ως ανεπιθύμητες. Παραδόξως το εν λόγω δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης (όπως τα υπόλοιπα add ons του chrome) ούτε εμφανίζεται στα προγράμματα για να το απεγκαταστήσω. Απο τη στιγμη που εγκατέστησα το antivirus η cpu δουλεύει τρελά (πάνω απο 90% ενώ πριν με το avg δεν πήγαινε ποτέ πάνω από 40). Από ότι βλέπω στη διαχείριση εργασιών την μνήμη τρώει κυρίως το chrome και δύο eφαρμογές συνδεδεμένες με το antivirus (check point endpoint forensic recorder service και check point endpoint security remediation service_). Δοκίμασα να τις απεγκαταστήσω ως διαχειριστής και με uninstall προγράμματα χωρίς επιτυχία. Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω το zonealarm σκέτο χώρις όλα τα υποπρογράμματα που μου δημιουργούν πρόβλημα? Σε περίπτωση που απεγκαταστήσω το zone alarm μπορώ να το βάλω σε άλλη συσκευή (πχ το tablet) βάζοντας τον ίδιο κωδικό και ζυνεχίζοντας την άδεια ή αυτή κάηκε?
kormos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 12:31 ΜΜ, louben είπε Παιδιά μια ερώτηση. Απέκτησα από το πρόγραμμα επιδότησης των εκπαιδευτικών γνήσια άδεια του zone alarm for instit;utions για δύο χρόνια, την οποία και ενεργοποίησα στο desktop μου (το οποίο κατά κανόνα χρησιμοποιώ). Αν και το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολύ καλές κριτικές , έκτοτε αντιμετωπίζω δυο σημαντικά προβλήματα. Εγκαταστάθηκε εν αγνοία μου το harmony web protexction ως επέκταση του chrome (και όχι μόνο) το οποίο δουλεύω. Ως αποτέλεσμα μου μπλοκάρει διάφορες σελίδες ως ανεπιθύμητες. Παραδόξως το εν λόγω δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης (όπως τα υπόλοιπα add ons του chrome) ούτε εμφανίζεται στα προγράμματα για να το απεγκαταστήσω. Απο τη στιγμη που εγκατέστησα το antivirus η cpu δουλεύει τρελά (πάνω απο 90% ενώ πριν με το avg δεν πήγαινε ποτέ πάνω από 40). Από ότι βλέπω στη διαχείριση εργασιών την μνήμη τρώει κυρίως το chrome και δύο eφαρμογές συνδεδεμένες με το antivirus (check point endpoint forensic recorder service και check point endpoint security remediation service_). Δοκίμασα να τις απεγκαταστήσω ως διαχειριστής και με uninstall προγράμματα χωρίς επιτυχία. Τι μπορώ να κάνω για να κρατήσω το zonealarm σκέτο χώρις όλα τα υποπρογράμματα που μου δημιουργούν πρόβλημα? Σε περίπτωση που απεγκαταστήσω το zone alarm μπορώ να το βάλω σε άλλη συσκευή (πχ το tablet) βάζοντας τον ίδιο κωδικό και ζυνεχίζοντας την άδεια ή αυτή κάηκε? Για δες το παρακάτω αν σε βοηθήσει https://support.zonealarm.com/hc/de/articles/115001834952-How-do-I-uninstall-the-Security-toolbar-from-my-browser-powered-by-Conduit-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα