ariccc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Γνωρίζετε που με συμφέρει περισσοτερο να κάνω ανακύκλωση αδεια μελανια που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 To Πλαίσιο επιτρέπει ανακύκλωση μέχρι 10 μελανιών τη φορά (δεν γνωρίζω πόσα μηνιαίως) και επιστρέφει 2€ για κάθε μελάνι (αν είναι στον κατάλογο). Επίσης (μέχρι πριν έξι μήνες που ψώνισα) με την αγορά νέου μελανιού, αν αγοραστεί 2ο ακριβώς ίδιο γίνεται έκπτωση 30%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε To Πλαίσιο επιτρέπει ανακύκλωση μέχρι 10 μελανιών τη φορά (δεν γνωρίζω πόσα μηνιαίως) και επιστρέφει 2€ για κάθε μελάνι (αν είναι στον κατάλογο). Επίσης (μέχρι πριν έξι μήνες που ψώνισα) με την αγορά νέου μελανιού, αν αγοραστεί 2ο ακριβώς ίδιο γίνεται έκπτωση 30%. Μπα το αλλαξαν παλι; Παλιοτερα θυμαμαι οτι εδιναν 1€ πιστωτικο για καθε μελανι ανα μηνα με μεγιστο τα 10, και μονο για συγκεκριμενους κωδικοι, μετα το γυρισαν σε εκπτωση για αγορα αντιστοιχου, τωρα δινουν 2€ πιστωτικο; Για οτιδηποτε ή μονο αν αγορασεις ξανα μελανια; Για να ξερω τι θα κανω τη σαβουρα που μου μαζευεται... Στην ερωτηση του TS, αν ισχυει αυτο που λεει ο Τερης, αυτο θα κανεις. Αν δεν ισχυει, δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος να βγεις κερδισμενος απο ανακυκλωση μελανιων, και το λεω γιατι το εχω ψαξει στο παρελθον, κανεις δεν αγοραζει, ή ακομα κι αν αγορασει θα σου δωσει αντιτιμο που δε βγαζεις ουτε το χρονο και τον κοπο να πας μεχρι το χωρο του. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από lector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε To Πλαίσιο επιτρέπει ανακύκλωση μέχρι 10 μελανιών τη φορά (δεν γνωρίζω πόσα μηνιαίως) και επιστρέφει 2€ για κάθε μελάνι (αν είναι στον κατάλογο). Επίσης (μέχρι πριν έξι μήνες που ψώνισα) με την αγορά νέου μελανιού, αν αγοραστεί 2ο ακριβώς ίδιο γίνεται έκπτωση 30%. Δικών τους μελανιών ή οποιαδήποτε; Επίσης είναι μόνο για μελάνια ή αφορά και τόνερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 @lector και @georgeole, θέλετε να πάω σήμερα (αν δεν λυποθυμήσω από το κάμα όλη μέρα) να βγάλω μια φωτογραφία τους τύπους των μελανιών και να ρωτήσω λοιπές πληροφορίες; Θυμάμαι ότι έχει τρεις κατηγορίες μελανιών. Στην πρώτη δίνει 2€, στη 2η νομίζω 1€ ή 0,50€ και στην τρίτη τίποτα. Τα HP 920XL π.χ. που είχαν 42€ δεν έδινε τίποτα, ενώ στο Epson 16XL των 18€ δίνει 2€. Η ανακύκλωση αφορά αυθεντικά μελάνια και η επιστροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην αγορά μελανιών (μπορούμε να αγοράσουμε τα συμβατά του Πλαισίου). Toner απ' όσο θυμάμαι δεν επιστρέφουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Ναι, για ρώτα αν μπορείς @Τέρης Α. όταν τελικά πας Ποια γνήσια μελάνια παίρνουν Αν παίρνουν τόνερ και πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση ή πίστωση που δίνουν (αγορά μελανιών γνήσιων; Συμβατών; Άλλων προϊόντων;) Επίσης αν έχουν όριο (πχ 10 τον μήνα) μπορεις να χρησιμοποιήσεις την πίστωση 3-4 ή και παραπάνω μηνών αθροισμένα για κάποια αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε η επιστροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην αγορά μελανιών Α γεια σου, εκει εχω μεινει κι εγω. Παλιοτερα σου δινανε πιστωτικο να αγορασεις οτιδηποτε, τωρα το γυρισανε μονο στα μελανια. 8 ώρες πριν, highpriest είπε Αν παίρνουν τόνερ Τονερ παιρνουν για ανακυκλωση αλλα χωρις επιστροφη απ'οσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν! Πήγα χθες και (επειδή σίγουρα κάτι θα παρερμήνευα) το έκανα rec. Μετά από montage, εδώ σας έχω: https://voca.ro/13IPN5sAUBW9 Πριν το τέλος, αναφέρει (άσχετα με την ανακύκλωση) ότι στην αγορά 2ου μελανιού ή toner του Πλαισίου έχουμε 20% έκπτωση στο 2ο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Λοιπόν! Πήγα χθες και (επειδή σίγουρα κάτι θα παρερμήνευα) το έκανα rec. Μετά από montage, εδώ σας έχω: https://voca.ro/13IPN5sAUBW9 Αρα και τόνερ παίρνουν με επιστροφή Το ποσό δεν ακουσα να λέει. 2 ευρώ είναι; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από highpriest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, highpriest είπε Το ποσό δεν ακουσα να λέει. 2 ευρώ είναι; Ναι, στο 0:08 το λέει. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Αρα ουσιαστικα "αγοραζουν" κενα γνησια τονερ για 2€, τα οποια λογικα σπρωχνουν για (κακη) ανακατασκευη (τα q-connect ειναι ανακατασκευασμενα και οχι ετοιμα συμβατα), τα οποια μετα πωλουν (πανακριβα), ετσι γινονται οι μπιζνες 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, lector είπε Αρα ουσιαστικα "αγοραζουν" κενα γνησια τονερ για 2€, τα οποια λογικα σπρωχνουν για (κακη) ανακατασκευη (τα q-connect ειναι ανακατασκευασμενα και οχι ετοιμα συμβατα), τα οποια μετα πωλουν (πανακριβα), ετσι γινονται οι μπιζνες 😁 Μιλούσα κάποτε με έναν προμηθευτή μου (εποχή που ακόμη έπαιζε κυρίως ανακατασκευή και δεν υπήρχαν συμβατά ευρέως στην αγορά). Λέει, όσα τόνερ πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν πουλάμε όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Ο κόσμος τα αγοράζει. Ακόμη και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, highpriest είπε Μιλούσα κάποτε με έναν προμηθευτή μου (εποχή που ακόμη έπαιζε κυρίως ανακατασκευή και δεν υπήρχαν συμβατά ευρέως στην αγορά). Λέει, όσα τόνερ πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν πουλάμε όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Ο κόσμος τα αγοράζει. Ακόμη και σήμερα. Το ξερω πολυ καλα αυτο που λες, και η εξηγηση κατα τη γνωμη μου ειναι η εξης: Ο ιδιωτης που δεν ξερει και δεν πολυασχολειται, παει στο πλαισιο που εχει χτισει brand name χωρις να ψαχτει καθολου, και εκει θα του πουλησουν το q-connect ως (οντως) φθηνοτερο απο το γνησιο, χωρις ομως βεβαια να του πουν οτι ειναι πολυ ακριβοτερο (ως και 2Χ+) απο οποιοδηποτε συμβατο στο σκρουτζ. Η επιχειρηση ειτε θα ακολουθησει την παραπανω λογικη ειτε αντε να παρει ισως και καποια καλυτερη τιμη αν αγοραζει σε ποσοτητες B2B. Το αποτελεσμα ειναι να καταληγουν στα χερια μας πολλα περιστατικα βλαβων που οφειλονται καθαρα σε χρηση κακης ποιοτητας τονερ q-connect, τα οποια μαλιστα ο πελατης χρυσοπληρωσε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, lector είπε Το ξερω πολυ καλα αυτο που λες, και η εξηγηση κατα τη γνωμη μου ειναι η εξης: Ο ιδιωτης που δεν ξερει και δεν πολυασχολειται, παει στο πλαισιο που εχει χτισει brand name χωρις να ψαχτει καθολου, και εκει θα του πουλησουν το q-connect ως (οντως) φθηνοτερο απο το γνησιο, χωρις ομως βεβαια να του πουν οτι ειναι πολυ ακριβοτερο (ως και 2Χ+) απο οποιοδηποτε συμβατο στο σκρουτζ. Η επιχειρηση ειτε θα ακολουθησει την παραπανω λογικη ειτε αντε να παρει ισως και καποια καλυτερη τιμη αν αγοραζει σε ποσοτητες B2B. Το αποτελεσμα ειναι να καταληγουν στα χερια μας πολλα περιστατικα βλαβων που οφειλονται καθαρα σε χρηση κακης ποιοτητας τονερ q-connect, τα οποια μαλιστα ο πελατης χρυσοπληρωσε. Επειδή δεν έχει τύχει να μπλέξω με συμβατά από plaisio, ούτε όταν δεν γνώριζα τα πολλά πολλά, ποια είναι η πολιτική τους σ' αυτές τις περιπτώσεις; Αναγνωρίζουν -έστω- κάποια υπαιτιότητα; Αντικαθιστούν ελαττωματικά τόνερ; Τι παίζει γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, georgeole είπε Επειδή δεν έχει τύχει να μπλέξω με συμβατά από plaisio, ούτε όταν δεν γνώριζα τα πολλά πολλά, ποια είναι η πολιτική τους σ' αυτές τις περιπτώσεις; Αναγνωρίζουν -έστω- κάποια υπαιτιότητα; Αντικαθιστούν ελαττωματικά τόνερ; Τι παίζει γενικά; Δε γνωριζω να σου απαντησω δυστυχως, διοτι αφ'ενος δεν εχω αγορασει ποτε, και αφ'ετερου οσες φορες παρεπεμψα τον πελατη να επιστρεψει/αντικαταστησει ελαττωματικο τονερ δεν εμαθα ποτε τι εγινε στη συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα