PIREOTIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 POPO TI EPATHA!O MIKROS MOY GIOS EPIASE KAI ANOIXE TO KINITO KAI PATAGE SYNEXEIA LATHOS KODIKO.OSPOY EPATHE EMPLOKI I SIM KAI KATASTRAFIKE!.XERETE KANENA TROPO GIA NA MIN PAO NA AGORASO ALLI SIM.APO TIN COSMOTE LENE THA ARGISEI 3 MERES I ENERGOPOIISI.TO THELO TO POLY METHAYRIO GIA EPAGGELMATIKO SKOPO....XERETE TIPOTA GIA NA XEKLEIDOSEI I SIM???OTIDIPOTE?
kafros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Ήρεμα και θα βρεις λύση μην ανυσηχείς. Κοίτα αν ο γιος σου έβαλε μερικές φορές λάθος PIN το κινητό κλείδωσε. Για να το ξεκλειδώσεις θα πρέπει λογικά να σου ζητάει το PUK. Θα τα έχεις λογικά όλα στη συσκευασία του κινητού, της σύνδεσης ή της κάρτας σου όλα αυτά...<p>Και ρε kouklo_s τί βρίζεις; Στο γήπεδο για τα αποθημένα σου...
wOOzY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Kouklo_s,την άλλη φορά πιο ήρεμος!Έκανες 3 post,και όλα γεμάτα βρισιές!!!! Το μικρό παιδί τι φταίει τώρα;;;Λυπάμαι,αλλά δεν ξέρω τον τρόπο να ξεκλειδώσεις το κινητό σου...και εγώ αυτό έπαθα με μια Cosmote,αλλά μετά πήρα άλλη!!
Anonymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 An pas se katastima Cosmote i energopiisi tis neas kartas ginete se liga lepta.
PIREOTIS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 den katalavate....xtipise kai ton puk arithmo lanthasmena....ax kali moy kartoyla ti epathes???
wOOzY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Νομίζω ότι τώρα είναι άχρηστη...Το είχα πάθει και εγώ!
Zantac Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Pragmati..Mporei na einai xalasmeni i akoma kai axristi...ti na po?mipos prepei na pareis mia kainourgia?
Gpsyco Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Pare kai ena kinito mazi me tin siskevi! Are ti kanoun ta paidakia, ekei pou se plimirizoun me eutixia tin mia tin alli sou spane ta nevra me tis ataxies tous! Pou na ginei kai 16-17 xronon. Ekei na deis glentia!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.