Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τις προαλες πηρα νεα καρτα γραφικων (rx 6600 pulse) και γενικα ειναι ολα καλα !! Παρατηρησα κατι για το οποιο δεν φταιει η gpu καθαυτη,  οταν φορτωνει η καρτα κανουν τα ακουστικα εναν ελαχιστο ηχο σαν παρεμβολες το οποιο το κανει και απο το front panel και πισω απο την μητρικη αμα συνδεσω τα ακουστικα, οταν η gpu ειναι στο 100% utilization ειναι συνεχομενος ο ηχος ενω πχ στο 70% παει και ερχεται λιγο πιο τσιριχτα ομως. Γενικα δεν εχω θεμα δεν το καταλαβαινω καν, ακομα και αν εχω στο 10% την ενταση, το καταλαβαινω μονο αν παιζω καποιο παιχνιδι και το ελαχιστοποισω και παω στο desktop το οποιο το κανω σπανια. Θελω να μαθω απλος αν ειναι επικινδυνο ειτε για την μητρικη ειτε για ακουστικα αν στο μελλον δηλαδη μπορει να χαλασει κατι εξ αιτιας αυτου. Φυσικα αν υπαρχει καποια λυση θα ηταν καλοδεχουμενη !!

ps. πιστευετε οτι αν -λεμε τωρα- αλλαξω καρτα σε καποια πιο δυνατη θα ειναι χειροτερο το προβλημα ;;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός (το τονίζω)!

Θεωρώ δεδομένο πως τον θόρυβο τον ακούς μέσα από τα ακουστικά. Αν τον ακούς εκτός (ακούγεται από τον υπολογιστή και όχι από ηχεία/ακουστικά) είναι μάλλον coil wine.

Το "φορτίο" της RX 6600 ζορίζει το τροφοδοτικό που με την σειρά του (με κάποια αστάθεια στα ρεύματα) δημιουργεί θόρυβο στην κάρτα ήχου. Αν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό (που εννοείται σηκώνει την RX 6600) για να δεις αν αλλάζει ή παύει ο θόρυβος. Αν δεν αλλάζει τίποτα με το άλλο τροφοδοτικό ίσως είναι θέμα μητρικής/κάρτας ήχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα !! Το τροφοδοτικο ειναι το seasonic gx 750, οχι μονο ειναι αρκετο αλλα σηκωνει και αλλες 2-3 rx6600, τωρα γιατι πηρα τοσο μεγαλο ειναι αλλο θεμα !! Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου. Η μητρκικη ειναι η gigabyte b550 aorus elite v2 αν βοηθα αυτη η πληροφορια. Αν οντως φταει το οτι κανει παρεμβολες η ενσωματομενη καρτα ηχου μπορει αυτο στο μελλον να την καταστρεψει η να γινει οποιαδηποτε αλλη ζημια;; Θεωρω πως οχι αλλα ξερει καποιος να μου απαντησει στα σιγουρα ;;

Επεξ/σία από bep1995
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bep1995 είπε

ο τροφοδοτικο ειναι το seasonic gx 750, οχι μονο ειναι αρκετο αλλα σηκωνει και αλλες 2-3 rx6600,

Δεν είπα ότι το τροφοδοτικό σου δεν σηκώνει την RX6600. Απλά ανέφερα ότι το άλλο τροφοδοτικό που θα δοκιμάσεις πρέπει να την σηκώνει:

Αναφορά σε κείμενο

...Αν υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό (που εννοείται σηκώνει την RX 6600) για να δεις αν αλλάζει ή παύει ο θόρυβος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...