Brashida Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,μια βοήθεια επειδή δεν έχω ραντίσει ποτέ τι πρέπει να προσέχω και να κάνω? Ο ψεκαστήρας είναι χειροκίνητος..( έχω πάρει φάρμακο 1 λίτρο για χόρτα το θέλω να ψεκασω) Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από Brashida
smpt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/2497/formes-prostasias.html πέρα από την πλάκα, το καλύτερο είναι να ρώτησες εκεί που αγόρασες τον ψεκαστήρα ή το φάρμακο. Προστατευτικά γυαλιά και μάσκα τουλάχιστον FFP2 απαραίτητα
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Ακολουθείς πιστά όλες τις οδηγίες που γράφει το μπουκάλι.Προσέχεις προς τα που φυσάει.Δεν αφήνεις κατοικίδια στον χώρο.Πλένεις πολύ καλά όλα τα σύνεργα. 1
Gatilaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Ο ψεκαστηρας πλατης ή χειρος? Παντως σιγουρα,αφου προκειται για χορτα υπ'οψιαζομαι οτι το φαρμακο ειναι το ραουνταπ,μασκα κ προστασια προσωπου(γυαλια ή προσωπιδα) μακρια ρουχα αν οχι αυτες τις στολες μιας χρησης που ειναι για ψεκασμους και γαντια εστω μιας χρησης,διαλεγεις μερα να μην φυσαει πολυ και παει το φαρμακο οπου να 'ναι και ψεκαζεις σε κοντινη αποσταση 15-20cm,οσο γινεται παιδια,κατοικιδια να μην πλησιαζουν το χωρο για λιγες μερες.Στο τελος πλενεις τα παντα καλα με προσοχη και εννοειται κ εσυ επειτα και οτι φορας καλο ειναι να παει απ'ευθειας για πλυσιμο.Σε περιπτωση που τρεξει φαρμακο επανω σου πλυσιματακι αμεσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα