ooaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, sv398 είπε Καταπληκτική ιδέα! Να είμαι στη δουλειά και να βαράει τηλέφωνο από τις μικρές στο εξοχικό για PIN και καπάκια άλλο τηλέφωνο για PIN από τη γυναίκα που θέλει να δει από το κινητό. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει τρελλά. Ειδικά αν σκεφτείς ότι οικεγενειακά έχουμε και τον αδερφό μου ναυτικό. 👍👍👍👍 4 συσκευές είναι το όριο τώρα. https://help.netflix.com/en/node/24926 4 concurrently online συσκευές, ναι. Αλλά μπορείς να συνδεθείς σε περισσότερες και να τις δηλώσεις σαν νέες συσκευές. Νομίζω είναι 10 τώρα. Αν συνδέσεις και 11η, η 1η θα λάβει mail με pin για να το περάσει και μετά θα λάβει η 2η.. Κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
levathian68 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 9:31 ΜΜ, pcos είπε ας κανουν τα στραβα ματια διοτι θα χασουν κι αλλουs! τωρα ειδικα που η disney+ δινει 4 ταυτοχρονες θεασεις και δεν πολυασχολειται, ακομα Συμφωνω απολυτως!! Πολυ τον μαγκα κανουν οι εταιριες και να θυμισω οτι την δυναμη την εχει ο λαος και οχι η εταιρια...οταν αρχισουν να χανουν κοσμο να δεις πως τσουζει μετα και το 180 μοιρες που προαναφερθηκε γινεται 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindnever Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Kodi + Real-Debrid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Τι δεν καταλαβαίνουν εκεί στο Νετφλιξ και κάνουν τη μία βλακεία μετά την άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, mindnever είπε Kodi + Real-Debrid Kodi + stremio.+ Real Debrid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μου αρέσει που κάποιοι συγκρίνεται τους νόμιμους τρόπους θέασης (ταινίες/σειρές) με τους παράνομους τρόπους θέασης εγώ αυτό που έχω να πω για όσους χρησιμοποιούν τους 'παράνομους τρόπους θέασης" να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο χρόνο προλαβαίνουν γιατί σύντομα αυτό θα αλλάξει και στην χώρα μας (ήδη το πασχίζει με νύχια και με δόντια η γνωστή επιτροπή/οργανισμός για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων) και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 7:30 ΜΜ, Boubis1411 είπε Τότε μη το δίνεις παντού φίλε μου Το έχω δώσει στα μέλη του νοικοκυριού (household) μου, ότι ακριβώς επιτρέπει το Netflix. Δεν είναι λόγος αυτός να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη, γιατί άμα λάχει δεν το έχω σε τίποτα να τους κόψω και να 'ναι καλά τα torrent για ότι έχω να δω από Netflix. Πληρώνω για την ευκολία και όχι για να μου σπάνε τα @@! 11 ώρες πριν, ooaris είπε 4 concurrently online συσκευές, ναι. Αλλά μπορείς να συνδεθείς σε περισσότερες και να τις δηλώσεις σαν νέες συσκευές. Νομίζω είναι 10 τώρα. Αν συνδέσεις και 11η, η 1η θα λάβει mail με pin για να το περάσει και μετά θα λάβει η 2η.. Κτλ κτλ Οι ταυτόχρονες προβολές μας ενδιαφέρουν. Αν δεν περάσεις τις 4 (και δεν έχεις μοιράσει κωδικούς όπου να 'ναι) είσαι μέσα στις παραμέτρους που έχε θέσει το Netflix και άρα ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, sv398 είπε Το έχω δώσει στα μέλη του νοικοκυριού (household) μου, ότι ακριβώς επιτρέπει το Netflix. Δεν είναι λόγος αυτός να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη, γιατί άμα λάχει δεν το έχω σε τίποτα να τους κόψω και να 'ναι καλά τα torrent για ότι έχω να δω από Netflix. Πληρώνω για την ευκολία και όχι για να μου σπάνε τα @@! Οι ταυτόχρονες προβολές μας ενδιαφέρουν. Αν δεν περάσεις τις 4 (και δεν έχεις μοιράσει κωδικούς όπου να 'ναι) είσαι μέσα στις παραμέτρους που έχε θέσει το Netflix και άρα ΟΚ. Δεν έχουν ανάγκη εσένα και εμένα υπόψιν! Έτσι που το μοιράζετε όλοι υπόψιν η τιμή θα ανέβει πάνω από 25 ευρω, εδώ θα είμαστε. Επίσης το πρόβλημα τους είναι σε αυτούς που κάνουν εμπορία με τις 5 οθόνες... Τα torrents θα σου φέρουν γκρίνια και δυσκολία... Θα πέσει παντόφλα! Τα ξέρεις 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, ikorolis είπε Μου αρέσει που κάποιοι συγκρίνεται τους νόμιμους τρόπους θέασης (ταινίες/σειρές) με τους παράνομους τρόπους θέασης εγώ αυτό που έχω να πω για όσους χρησιμοποιούν τους 'παράνομους τρόπους θέασης" να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο χρόνο προλαβαίνουν γιατί σύντομα αυτό θα αλλάξει και στην χώρα μας (ήδη το πασχίζει με νύχια και με δόντια η γνωστή επιτροπή/οργανισμός για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων) και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για όλους. Ε τότε Kodi+stremio+real debrid+nord vpn. Θα βγει 7-8 ευρώ τον μήνα προπληρωμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, kirileman είπε Ε τότε Kodi+stremio+real debrid+nord vpn. Θα βγει 7-8 ευρώ τον μήνα προπληρωμένα. Αγαπητέ μου φίλε ξεχνάς μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια Το VPN σου εξασφαλίζει ανωνυμία και ασφάλεια έτσι? Λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος για νομικούς λόγους μετά από περιπτώσεις που εταιρείες έχουν οδηγηθεί στις αρμόδιες αστυνομικές/δικαστικές αρχές πλέον οι εταιρείες που έχουν υπηρεσίες VPN κρατάνε LOGS άρα ξέρουν τους χρήστες και τι κάνουν. Επίσης η σημαντικότερη λεπτομέρεια που σας διαφεύγει είναι ότι για να βγεις προς τα έξω και εννοώ στον κόσμο του διαδικτύου χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό του παρόχου που σου παρέχει τις υπηρεσίες αυτός λοιπόν ο πάροχος γνωρίζει ποιος είσαι - που μένεις και τι κάνεις άρα αν του ζητηθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές/δικαστικές αρχές θα δώσει κάθε πληροφορία. Αυτό που πασχίζει να κάνει η διαβόητη επιτροπή/οργανισμός για την "προστασία" των πνευματικών δικαιωμάτων είναι να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών και όταν χρειαστεί να δίνετε το δικαίωμα να γίνει η ταυτοποίηση/αντιστοίχηση του φυσικού προσώπου με την IP ADDRESS ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορούν να κυνηγήσουν τους απλούς χρήστες που κατεβάζουν παράνομα από το διαδίκτυο είτε από ιστοσελίδες είτε από τόρρεντ είτε βλέπουν παράνομα IPTV για πρώτο στάδιο (ελπίζω να μην καταφέρουν να το περάσουν φυσικά γιατί καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στην συνέχεια) Στην Ε.Ε. ισχύει αυτό αν κατεβάσεις κάτι το παράνομο απλά ρισκάρεις να σου έρθει ο λογαριασμός στο σπίτι Η μόνη χώρα που αντιστέκεται είναι η δική μας Αν νικήσουν τότε πίστεψε με αυτοί θα βγουν κερδισμένοι Γιατί μην ξεχνάς ότι οι "ψαγμένοι" στο διαδίκτυο που κατεβάζουν ή ασχολούνται με το παράνομο είναι λίγοι καθώς οι περισσότεροι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο προτιμούν τις νόμιμες λύσεις (αρκεί να δεις πόσοι χρήστες είμαστε στο insomnia.gr ή στο adslgr.com και πόσοι έχουν τις γνώσεις. Οι περισσότεροι ξέρουν λύσεις τύπου COSMOTE TV/VODAFONE TV/WIND EON TV ή λύσεις τύπου NETFLIX κτλ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, ikorolis said: Λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος για νομικούς λόγους μετά από περιπτώσεις που εταιρείες έχουν οδηγηθεί στις αρμόδιες αστυνομικές/δικαστικές αρχές πλέον οι εταιρείες που έχουν υπηρεσίες VPN κρατάνε LOGS άρα ξέρουν τους χρήστες και τι κάνουν. Άρα όλες αυτές που διαφημίζουν ότι δεν κρατάνε logs λένε ψέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Άρα όλες αυτές που διαφημίζουν ότι δεν κρατάνε logs λένε ψέματα. ναι και τον λόγο τον εξήγησα είναι απλός αν οι αρμόδιες αστυνομικές/δικαστικές αρχές κυνηγήσουν την εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες VPN για έναν ή περισσότερους χρήστες της που παραβιάζουν την νομοθεσία (δεν λέω ότι κατεβάζουν κάτι παράνομο) και αφορούν σοβαρά ποινικά αδικήματα όπως τρομοκρατία - παιδική πορνογραφία - διακίνηση ναρκωτικών κτλ έχεις την εντύπωση ότι θα την πληρώσει η εταιρεία παροχής VPN και ο νόμιμος εκπρόσωπος της? δεν νομίζω θα χρησιμοποιήσουν τα LOGS που διατηρούν στους σέρβερς τους και τελείωσε το παραμύθι. απλά δεν μπορεί ο απλός χρήστης να αποδείξει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, ikorolis said: έχεις την εντύπωση ότι θα την πληρώσει η εταιρεία παροχής VPN και ο νόμιμος εκπρόσωπος της? Γιατί να την πληρώσει? Λέει εξαρχής ότι δεν κρατάει, δεν μπορεί να ξέρει τι χρήση κάνει ο εκάστοτε πελάτης της. Πιο πολύ κακό θα κάνει χάνοντας την εμπιστοσύνη των υπολοίπων συνδρομητών αν έλεγε ψέματα και κράταγε. Γι' αυτό βλέπουμε σε χώρες όπως η Γερμανία, να μην έχουν θέμα χρήστες τέτοιων VPN παρόχων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Γιατί να την πληρώσει? Λέει εξαρχής ότι δεν κρατάει, δεν μπορεί να ξέρει τι χρήση κάνει ο εκάστοτε πελάτης της. Πιο πολύ κακό θα κάνει χάνοντας την εμπιστοσύνη των υπολοίπων συνδρομητών αν έλεγε ψέματα και κράταγε. Γι' αυτό βλέπουμε σε χώρες όπως η Γερμανία, να μην έχουν θέμα χρήστες τέτοιων VPN παρόχων. Μάλλον έχεις ξεχάσει την πρόσφατη περίπτωση του VPN TorGuard στις ΗΠΑ προσωπικά θα έλεγα κράτα μικρό καλάθι αν νομίζεις ότι η οποιαδήποτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών VPN εκεί έξω θα κάτσει να την πληρώσει από τις αρμόδιες αρχές για να προστατεύσει το "απόρρητο" των πελατών/χρηστών της ειδικά στις περιπτώσεις που αναφέρθηκα που είναι κακουργήματα/ποινικά αδικήματα όπως της τρομοκρατίας - παιδικής πορνογραφίας - κ.τ.λ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 hours ago, ikorolis said: Μάλλον έχεις ξεχάσει την πρόσφατη περίπτωση του VPN TorGuard στις ΗΠΑ Μάλλον, για δώσε link και θύμισε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα