StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, DjTony είπε Τα έδωσε πίσω και τέλος. Οποτε δεν εχει νοημα να σκοτωνομαστε απο κατω. Και τυχερος ησουν,εμπορευμα επρεπε να παρεις.
DjTony Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Οποτε δεν εχει νοημα να σκοτωνομαστε απο κατω. Και τυχερος ησουν,εμπορευμα επρεπε να παρεις. Δεν ήθελε να δώσει το εμπόρευμα επειδή εμένα μου έδωσε λιγότερα από ότι θα το πουλήσει. Ζημιά δε θα έχει ποτέ και για κανένα λόγο επειδή θα πουληθούν αργά ή γρήγορα τα προϊόντα αυτά. Οπότε όσοι λένε για ζημιά κλπ δεν υφίσταται αυτό. Είναι έτοιμα τα προϊόντα προς πώληση. Επίσης αλλεργία δε μπορεί να πάθει κάποιος είναι τελείως αγνά τα υλικά και αναγράφονται στη συσκευασία οπότε ξέρει τι βάζει πάνω του ο άλλος. Είναι μίξη κάποιων προϊόντων και βγαίνει ένα αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι μας κατέβει από το κεφάλι.
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, DjTony είπε Δεν ήθελε να δώσει το εμπόρευμα επειδή εμένα μου έδωσε λιγότερα από ότι θα το πουλήσει. win win λοιπον,αλλα γιατι το συζηταμε ακομα;
DjTony Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε win win λοιπον,αλλα γιατι το συζηταμε ακομα; Δε ξέρω, οι άλλοι γράφουν και εμείς απαντάμε 🤣🤣
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, DjTony είπε Δε ξέρω, οι άλλοι γράφουν και εμείς απαντάμε 🤣🤣 Δε μπορεις να διαφωνησεις με αυτη τη λογικη Κουβεντα να γινεται κοινως!
The_Other_One Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, DjTony είπε Δεν ήθελε να δώσει το εμπόρευμα επειδή εμένα μου έδωσε λιγότερα από ότι θα το πουλήσει. Ζημιά δε θα έχει ποτέ και για κανένα λόγο επειδή θα πουληθούν αργά ή γρήγορα τα προϊόντα αυτά. Οπότε όσοι λένε για ζημιά κλπ δεν υφίσταται αυτό. Είναι έτοιμα τα προϊόντα προς πώληση. Επίσης αλλεργία δε μπορεί να πάθει κάποιος είναι τελείως αγνά τα υλικά και αναγράφονται στη συσκευασία οπότε ξέρει τι βάζει πάνω του ο άλλος. Είναι μίξη κάποιων προϊόντων και βγαίνει ένα αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι μας κατέβει από το κεφάλι. Αλίμονο
EVMENHS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα εφαρμοστούν οι περί Αστικής Εταιρίας διατάξεις του Αστικού Κώδικα άρθρα 741-784 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από EVMENHS
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, EVMENHS είπε Θα εφαρμοστούν οι περί Αστικής Εταιρίας διατάξεις του Αστικού Κώδικα άρθρα 741-783 Δεν υπήρχε εταιρία,τα χώρισαν τελικά.
EVMENHS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπήρχε εταιρία,τα χώρισαν τελικά. υπήρχε εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, EVMENHS είπε υπήρχε εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα Ναι οκ. Προσωπικότητα ή υπόσταση;
EVMENHS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ναι οκ. Προσωπικότητα ή υπόσταση; ΑΚ άρθρο 784
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα