eklad Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στο forum, Προ 2 εβδομάδων αγόρασα τα AirPods 3 και έχω παρατηρήσει ότι στη διάρκεια της νύχτας η μπαταρία της θήκης πέφτει 4% με 5%. Σε περιπτώσεις που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, έχω παρατηρήσει ότι η θήκη χάνει έως και 12-14% στη διάρκεια της ημέρας (24ωρο). Γνωρίζει κανείς εάν αυτό είναι φυσιολογικό, να χάνει δηλαδή μπαταρία η θήκη ενώ τα AirPods είναι εντός της και δεν χρησιμοποιούνται; Ο κολλητός μου έχει τα AirPods 2 τα οποία χρησιμοποιεί συνέχεια κάθε μέρα και φορτίζει τη θήκη το πολύ μία φορά την εβδομάδα. Στη δική μου περίπτωση, με light χρήση η θήκη φτάνει στο 20-30% 5 ημέρες. Στα forum που είδα (Reddit, macrumors κλπ.), μερικοί αναφέρουν ότι είναι φυσιολογικό, ενώ άλλοι λένε ότι δεν είναι. Προσπάθησα να τα κάνω reset, τα έκανα ξανά pair με το κινητό, απενεργοποίησα μέχρι και το Find My που αρκετοί αναφέρουν ότι καταναλώνει μπαταρία ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιούνται τα AirPods και πάλι δεν είδα προκοπή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα