topdj21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα ομάδα είναι λογικό αυτό στις εικόνες με τις αποσύνδεσες; Το κάνει σε κάποιον άλλο; Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ
Andresalonika Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ένας εσύ κι ένας στο απέναντι φόρουμ σήμερα με την ίδια περίπτωση. Δυστυχώς νούμερο 1 απ'ότι φαίνεται το κάνει σε πολύ κόσμο. Κάποιοι το καταλαβαίνουν, κάποιοι όχι ή δεν ασχολούνται. Δυστυχώς νούμερο 2 παίρνεις από καμπίνα Vodafone. Ούτε η ίδια η Vodafone μάλλον δεν ξέρει τι φταίει. Μίλα με την τεχνική υποστήριξη μήπως και σου αλλάξουν πόρτα. Διαφορετικά θα σου προτείνουν υποβάθμιση σε 50άρα.
topdj21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα Και με 2 router vodafone είχα ίδιο θέμα το h300 και το ZTE. Δεν ξέρω τι να πω.... Απλά έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά πέφτει το SNR ξεκινούν τα errors και μετά αποσύνδεση.
Andresalonika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, topdj21 είπε Απλά έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά πέφτει το SNR ξεκινούν τα errors και μετά αποσύνδεση. Ακριβώς αυτό συμβαίνει σε μένα (εδώ κ 2 εβδομάδες έχει ηρεμίσει, μέχρι το επόμενο ξέσπασμα) και σε πολλούς χρήστες που παίρνουν απο καμπίνα Vodafone. 2 χρόνια το κυνηγάω το θέμα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση/διάγνωση για το τι φταίει απο κανέναν. Εφόσον η καλωδίωση σου είναι εντάξει, μίλα με τεχ.υποστήριξη
topdj21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Αν αλλάξω πάροχο και φύγω από vodafone θα αλλάξει κάτι ή επειδή θα παίρνω από την ίδια καμπίνα θα έχω τα ίδια;
btcminer22 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) με snr 16db και έχεις αποσυνδέσεις; εγώ δεν έχω με 4db και το zte εκτός αν σου πέφτει το snr ξαφνικά και πάει κάτω από 2db δεν δικαιολογείται με τα στατιστικά αυτά πάντως Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από btcminer22
Andresalonika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, topdj21 είπε Αν αλλάξω πάροχο και φύγω από vodafone θα αλλάξει κάτι ή επειδή θα παίρνω από την ίδια καμπίνα θα έχω τα ίδια; Ίδια γεύση. Επειδή όμως είσαι πελάτης της Vodafone θα τους είναι πιο εύκολο να επέμβουν στην καμπίνα.
topdj21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Έχω ελέγξει πάντως την καλωδίωση στο χώρο μου Οπότε κάτι με την Vodafone γίνεται Έχει έρθει 3 φορές τεχνικός εκείνη την στιγμή είναι οκ η γραμμή που βάζει το μηχάνημα του και λέει είναι μια χαρά Αν δεν πέφτει η ταχύτητα μου είπε δεν γίνεται να κάνουν αλλαγή πόρτας Δεν βγάζω άκρη
topdj21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Και συνεχίζουμε τα προβλήματα Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω με αυτή την Vodafone
Andresalonika Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Πάρε στην τεχνική υποστήριξη και πες τους να δουν τις αποσυνδέσεις. Εξήγησε τους οτι εκεί που η γραμμή είναι πεντακάθαρη και το snr σταθερό, αρχίζει ξαφνικά να ανεβοκατεβαίνει το snr μαζεύοντας συγχρόνως χιλιάδες λάθη.
ICE-T Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Nokia Broadcom και Vodafone καμπίνα λίγο δύσκολο, μάλλον σε ΟΤΕ καμπίνα είσαι.
Andresalonika Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Nokia Broadcom και Vodafone καμπίνα λίγο δύσκολο, μάλλον σε ΟΤΕ καμπίνα είσαι. Η πλειοψηφία των dslam της Vodafone είναι Nokia. Εκτός απο αυτό, το βασικότερο είναι τα προφιλ που χρησιμοποιεί στα dslam της: π.χ 56320 Down / 5640 Up στις 50άρες 112640 Down / 11256 Up στις 100άρες
topdj21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Η καμπίνα είναι vodafone γιατί όλα τα φρεάτια με τις οπτικές που έχουν περάσει λένε vodafone.
HateMe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Επι 2 χρόνια που είχα Vodafone 50 με fritzbox 7530, είχα ΜΟΝΟ 5 αποσυνδέσεις συνολικά και οι 3 ήταν από διακοπή ρεύματος Έπαιρνα από καμπίνα της Vodafone.
kva21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα Υπάρχει τρόπους να συνδεθεί το 7530 σε Vodafone και να λειτουργήσει και το voip ; Δεν υπάρχει διαθέσιμο ρουτερ h300s για να δουλέψεις ο προγραμματικό και το υπάρχον ειναη h267a (onenet που δεν κάνει backup με τον απλο τρόπο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα