Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μου είχαν πει από αντιπροσωπεία ότι αναμένονται τέλος Ιουνίου Ελλάδα. Έχει κάποιος νεότερη ενημέρωση;
VonLoutsos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Ironside said: Μου είχαν πει από αντιπροσωπεία ότι αναμένονται τέλος Ιουνίου Ελλάδα. Έχει κάποιος νεότερη ενημέρωση; Μολις μίλησα με καπετάνιο και μου είπε πως βρήκε κίνηση στα Στενά του Μαλάκα και θα καθυστερήσει λίγο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από VonLoutsos
gbras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ειναι πολυ γενικο και αοριστο αυτο που λες. Ερχονται μετα απο παραγγελια συνηθως.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, gbras είπε Ειναι πολυ γενικο και αοριστο αυτο που λες. Ερχονται μετα απο παραγγελια συνηθως. Έχω βάλει παραγγελία από Μάρτιο και το αναμένω τέλος Ιουνίου, χωρίς να έχω λάβει επιβεβαιωμένη ημερομηνία έως τώρα. Είπα μήπως κάποιος εδώ μέσα γνώριζε κάτι ή είχε κάποια ενημέρωση "από μέσα". Δεν είχες ακούσει που είχε βουίξει ο τόπος με το Yaris Cross για παράδοση Σεπτέμβριο 2023;
gbras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Ενημέρωση θα έχεις γύρω στις 15 μέρες πριν. Οπότε μπορεί να σε ειδοποιήσουν γύρω στις 15, αν δεν υπάρξει καθυστέρηση που δεν είναι και πολύ πιθανό
kaktos77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Ironside είπε Έχω βάλει παραγγελία από Μάρτιο και το αναμένω τέλος Ιουνίου, χωρίς να έχω λάβει επιβεβαιωμένη ημερομηνία έως τώρα. Είπα μήπως κάποιος εδώ μέσα γνώριζε κάτι ή είχε κάποια ενημέρωση "από μέσα". Δεν είχες ακούσει που είχε βουίξει ο τόπος με το Yaris Cross για παράδοση Σεπτέμβριο 2023; Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ρώτησε. Και εγώ στην ίδια φάση, παράγγειλα dacia sandero Αρχές Απριλίου, μου είπαν 17 Αυγούστου. Σε 1-1,5 μήνα θα πάρω να δω τι παίζει και αν όντως πρόκειται να έρθουν τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα