Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζει κανεις να διευκρινησει τι σημαινει οριο 6.5gb στην περιαγωγη? το απεριοριστα στην περιαγωγξ ειναι συνολο 6.5gb?

Δημοσ.

Η χαζή ερώτηση της ημέρας...

Είναι όντως απεριόριστα οοοοοση και να είναι η κατανάλωση? Ή υπάρχουν πουθενά τα γνωστά μικρά γράμματα πχ έως 100gb και μετά πέφτει η ταχύτητα? 

Το έχω ενεργοποιήσει με φορητό router με data sim και είναι μόνιμα κουμπωμένα πάνω του smart τηλεόραση, 2 κινητά και 2 ταμπλετ στο εξοχικό και η κατανάλωση είναι αυξημένη... Ενδεικτικά σε ένα Σαββατοκύριακο είχα μετρήσει 15gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, *DrGus* είπε

Είναι όντως απεριόριστα οοοοοση και να είναι η κατανάλωση? Ή υπάρχουν πουθενά τα γνωστά μικρά γράμματα πχ έως 100gb και μετά πέφτει η ταχύτητα? 

Το έχω ενεργοποιήσει με φορητό router με data sim και είναι μόνιμα κουμπωμένα πάνω του smart τηλεόραση, 2 κινητά και 2 ταμπλετ στο εξοχικό και η κατανάλωση είναι αυξημένη... Ενδεικτικά σε ένα Σαββατοκύριακο είχα μετρήσει 15gb

Ειναι απεριοριστα νομιζω 100TB. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 19/7/2022 στις 8:32 ΜΜ, userAnon είπε

Καλησπερα, γνωριζει κανεις να διευκρινησει τι σημαινει οριο 6.5gb στην περιαγωγη? το απεριοριστα στην περιαγωγξ ειναι συνολο 6.5gb?

Για όποιον ενδιαφέρεται, δυστυχώς όντως στην περιαγωγή σε όλα τα πακέτα έχει όριο 6.5gb

Δημοσ.
Στις 19/7/2022 στις 9:33 ΜΜ, *DrGus* είπε

Arkin αν επιτρεπεται πιο router φορητό με data sim Χρησιμοποιείς  .?,ευχαριστω ! 

Δημοσ.

Της Cosmote ένα Huawei 4G... Στα 49,90€ το είχε ο Γερμανός νομίζω... Μια χαρά τα πάει... Μέχρι 150 mbps πάει και για την δουλειά που το θέλω είναι πολύ τίμιο και από απόδοση και από μπαταρία! 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω κάτι; Πήρα ένα tp link router που παίρνει και Sim. Πήρα και μια κάρτα cosmote νέο αριθμό που έχει απεριόριστα data. Την βάζω στο ρουτερ και δεν την βλέπει ενώ η κάρτα σε συσκευή κινητού παίζει μια χαρά, συνδέεται στο ίντερνετ. Στο ρουτερ λέει no Sim found. Θέλει "ειδική" Sim? Έπρεπε να το διευκρινισω όταν την αγόρασα;; 

Δημοσ.
11 minutes ago, james9tito said:

Να ρωτήσω και γω κάτι; Πήρα ένα tp link router που παίρνει και Sim. Πήρα και μια κάρτα cosmote νέο αριθμό που έχει απεριόριστα data. Την βάζω στο ρουτερ και δεν την βλέπει ενώ η κάρτα σε συσκευή κινητού παίζει μια χαρά, συνδέεται στο ίντερνετ. Στο ρουτερ λέει no Sim found. Θέλει "ειδική" Sim? Έπρεπε να το διευκρινισω όταν την αγόρασα;; 

Τι πρόγραμμα είναι αυτό με απεριόριστα data? Υπάρχει κάτι που να δίνει μόνο data? Δε χρειάζομαι κάτι άλλο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saboter7 είπε

Τι πρόγραμμα είναι αυτό με απεριόριστα data? Υπάρχει κάτι που να δίνει μόνο data? Δε χρειάζομαι κάτι άλλο.

Όχι είναι νούμερο κανονικό what's up στο οποίο ενεργοποιηθηκε το πακέτο με απεριόριστα data με 9,90. Sorry δεν το διευκρινησα πριν. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, james9tito είπε

Εχεις αφαιρέσει το pin πριν την βάλεις στο router? 

Δημοσ.
Στις 24/7/2022 στις 6:54 ΜΜ, zygorito είπε

στην περιαγωγή έχει πολιτική ορθής χρήσης https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm ,  ίσως γίνεται να βάζεις περισσότερα giga_day, 1gb roaming €1

πως θα μπορούσε να γίνει αυτό? 1gb - 1€ ?

Δημοσ.
Στις 26/7/2022 στις 9:04 ΜΜ, *DrGus* είπε

Της Cosmote ένα Huawei 4G... Στα 49,90€ το είχε ο Γερμανός νομίζω... Μια χαρά τα πάει... Μέχρι 150 mbps πάει και για την δουλειά που το θέλω είναι πολύ τίμιο και από απόδοση και από μπαταρία! 

σε ευχαριστω πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, userAnon είπε

πως θα μπορούσε να γίνει αυτό? 1gb - 1€ ?

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaday

• Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο.

• Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 1GB όριο στη χρήση τους.

Επεξ/σία από zygorito
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...