Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μπορεις να το ενεργοποιησεις την 30η μερα για να το εχεις συνολικα 60 μερες (ή πιο κοντα στις 59).

Πολυ πιθανων να κανει match την προσφορα της voda

Δεν αρκεί να πουν ένα εως 2 ενεργοποιησεις σκετο σε αυτη την περιπτωση η το βλεπω μονο εγω λαθος? Θα το βαλω μια φορα και μολις τελειωσει αλλη μια γιατι το κανουν δυσκολο?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι είναι κάθε 30 μέρες και απλά είναι κακογραμμένο.. Κάτι σε φάση στα απεριόριστα λεπτά που γράφει στις σημειώσεις ελάχιστη κλήση 3'..Αυτή είναι η γνωμη μου δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. 

Δημοσ.

Οι όροι το λένε πολύ ξεκάθαρα.

Μπορεις να ενεργοποιήσεις την προσφορά όσες φορές θέλεις, αλλά δεν μπορείς μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες να το έχεις ενεργό πάνω από 2 φορές.

Δηλαδη: Ενεργοποιείς τώρα, ξανά 5/7, ξανά 5/8 και μπορείς και 31/8 για να έχεις τον Σεπτέμβριο.

Δεν μπορείς όμως (χωρίς να υπάρχει κ λόγος να το κάνεις) να το ενεργοποιήσεις τώρα, ξανά 20/6 και ξανά 30/6 γιατί δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από την πρώτη ενεργοποίηση.

Το ότι δίνει δυνατότητα μέχρι 2 φορές και όχι μια ανά 30 ημέρες γίνεται για να δώσει την επιλογή σε όσους θέλουν να πάρουν απεριόριστα από τώρα για όλο το καλοκαίρι ΚΑΙ για τον Σεπτέμβριο με 4 ενεργοποιήσεις

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panos- είπε

Οι όροι το λένε πολύ ξεκάθαρα.

Το μονο ξεκαθαρο ειναι η χαζομαρα που τους δερνει στην κοσμοτε!!! Από αυτό που βλέπω από τις απαντήσεις εδω δε χρειάζοτναν καν να γραψει τον περιορισμό των 30 ημερών. Εκτός και αν εννοουν κατι αλλο και ολοι απλα νομιζουν κατι αλλο. Αφου το σκεπτικό είναι να κανεις οτι θελεις μεχρι 31/8 βαλε απλα να λεει για ενεργοποιησεις εως 31/8 και τιποτε περαιτέρω. Αλλιως υπήρχε κ περιπτωση να δω και κανενα κουλό στυλ δεν επιτρεπονται 2 ενεργοποιησεις αυθημερόν. Τελοσπάντων ας δουμε το πιο βασικό που θα ειναι τι ταχυτητες θα πιασουμε τελικα μεσα σε ολα αυτα τα απεριοριστα δεδομενα μεσα στο καλοκαιρι :)

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, panos- είπε

Το ότι δίνει δυνατότητα μέχρι 2 φορές και όχι μια ανά 30 ημέρες γίνεται για να δώσει την επιλογή σε όσους θέλουν να πάρουν απεριόριστα από τώρα για όλο το καλοκαίρι ΚΑΙ για τον Σεπτέμβριο με 4 ενεργοποιήσεις

Και ποιος μας λέει ότι αν κάνω δύο ενεργοποιήσεις σήμερα, η δεύτερη να λειτουργήσει προσθετικά σε σχέση με την πρώτη ώστε να έχω την προσφορά δύο μήνες;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

Και ποιος μας λέει ότι αν κάνω δύο ενεργοποιήσεις σήμερα, η δεύτερη να λειτουργήσει προσθετικά σε σχέση με την πρώτη ώστε να έχω την προσφορά δύο μήνες;

Ε θα στείλεις στο support. Τουλάχιστον σε τέτοια θέματα η cosmote είναι οκ στην υποστήριξη. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

Δεν σου είπε κανένας ότι θα λειτουργήσει προσθετικά. 30 μέρες από την ενεργοποίηση ισχύει… Αν το ενεργοποιήσεις 2 φορές σήμερα, 30 μέρες θα το έχεις. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panos- είπε

Δεν σου είπε κανένας ότι θα λειτουργήσει προσθετικά. 30 μέρες από την ενεργοποίηση ισχύει… Αν το ενεργοποιήσεις 2 φορές σήμερα, 30 μέρες θα το έχεις. 

αυτό το μήνυμα που κάνω εγώ παράθεση το λέει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

αυτό το μήνυμα που κάνω εγώ παράθεση το λέει

Δεν ανέφερα ότι προστίθεται η διάρκεια. Αν έδινε μια ενεργοποίηση ανά μήνα, δεν θα μπορούσες να το ενεργοποιήσεις πχ 5/8 και ξανά 31/8, άρα θα έχανες τον Σεπτέμβρη στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos- είπε

Δεν ανέφερα ότι προστίθεται η διάρκεια. Αν έδινε μια ενεργοποίηση ανά μήνα, δεν θα μπορούσες να το ενεργοποιήσεις πχ 5/8 και ξανά 31/8, άρα θα έχανες τον Σεπτέμβρη στις περισσότερες περιπτώσεις. 

σε όσους θέλουν να πάρουν απεριόριστα από τώρα για όλο το καλοκαίρι ΚΑΙ για τον Σεπτέμβριο με 4 ενεργοποιήσεις

εγώ αυτό κατάλαβα, αν κάνω λάθος συγνώμη, αλλά πως θα πάρουν απεριόριστα από ΤΩΡΑ για όλο το Καλοκαίρι μπορείς να μου εξηγήσεις;

Δημοσ.

Από τώρα = από σήμερα. Να έχουν δηλαδή απεριόριστα δεδομένα στον λογαριασμό τους από την 6η Ιουνίου. 

Δημοσ.
Στις 2/6/2022 στις 1:18 ΜΜ, ioanniskar είπε

Μπορούν να μοιραστούν τα δεδομένα μέσω hotspot στο κινητό; Μπορεί να μπει η sim σε 4g modem;

τα δεδομένα μέσω hotspot απο το κινητό και δινω στο λαπτοπ χωρις προβλημα

Μάθε πώς να το ενεργοποιήσεις

What's Up app 

Μήνυμα Στείλε δωρεάν ''summer'' στο 1330

Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330

image.jpeg.66ae9c74ab7243045f883687f4843c35.jpeg

Δημοσ.

Εαν το ενεργοποιήσω  στις 30 Ιουνίου, θα διαρκέσει μερι τις 30 Ιουλίου,

Κατα τη διαρκεια του Ιουλιου, θα υπερισχύσει αυτο το πακέτο των απεριορίστων,

και δεν θα μου πειραξει τα υπαρχοντα 5Gb που ληγουν στις 15 Ιουλιου.

Σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι πόσους μήνες τα λεφτά που βάζουμε στο whats up, μεταφέρονται στον άλλο μήνα, αν τύχει και δεν πάρουμε κάποιο πακέτο;

αν δεν βάλουμε καθόλου χρήματα, μέχρι πόσους μήνες μπορούμε να κρατήσουμε τον αριθμό whats up?

για οποιον τα χρεαστεί

Screenshot 2022-06-19 at 10.42.52 PM.png

Επεξ/σία από prefuse
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...