Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Theodore1890 είπε

Δηλαδή τρεις φορές από 1/6 μέχρι και 31/8 δε μπορείς να ενεργοποιήσεις;

Αφού λέει μέχρι 2...

Λίγο σου φαίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει όριο για ενεργοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι, απλώς μπορεί να είναι μέχρι δύο φορές στο διάστημα των τριάντα ημερών

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, feelihipo είπε

Δεν υπάρχει όριο για ενεργοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι, απλώς μπορεί να είναι μέχρι δύο φορές στο διάστημα των τριάντα ημερών

Αυτό καταλαβαίνω και εγώ... 2 φορές στις 30 μέρες. 

1 ώρα πριν, kgian είπε

Στην cosmokarta δεν βλέπω κάτι...

Πάντα οι προσφορές της Cosmote ισχύουν για όλα τα πακέτα..Ηδη ισχύουν σε Frog και Whats up,δεν βρίσκω λόγο να απορρίψει την Cosmoκαρτα..Δεν φαίνεται στην εφαρμογή τίποτα;Δεν διάβασα αν υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης πέρα από την εφαρμογή να το δοκιμάσεις όταν χρειαστείς. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, George6633 είπε

Αυτό καταλαβαίνω και εγώ... 2 φορές στις 30 μέρες. 

Πάντα οι προσφορές της Cosmote ισχύουν για όλα τα πακέτα..Ηδη ισχύουν σε Frog και Whats up,δεν βρίσκω λόγο να απορρίψει την Cosmoκαρτα..Δεν φαίνεται στην εφαρμογή τίποτα;Δεν διάβασα αν υπάρχει άλλος τρόπος ενεργοποίησης πέρα από την εφαρμογή να το δοκιμάσεις όταν χρειαστείς. 

Στην εφαρμογή δεν φαίνεται κάτι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kgian είπε

Στην εφαρμογή δεν φαίνεται κάτι...

Αν δοκίμαζες να κάνεις απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση ίσως να φανεί γιατί κάνει κάτι τέτοια κολλήματα η εφαρμογή.. Αν δεν το θες άμεσα όμως περίμενε κάποιο διάστημα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Αφού λέει μέχρι 2...

Λίγο σου φαίνεται;

Δε μου φαίνεται λίγο ή πολύ, ρωτάω για να δω αν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Μπορούν να μοιραστούν τα δεδομένα μέσω hotspot στο κινητό; Μπορεί να μπει η sim σε 4g modem;

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, AAAAALEKOS είπε

Τελικά, μπορεί να ενεργοποιηθεί παραπάνω από 2 φορές όλο το καλοκαίρι; 

'Ελα ντε. Οι Πυθιες παραπάνω δεν απαντανε σαφεστατα συμπεριλαμβανομένης και της κοσμοτε. Ποια η λογική να ενεργοποιήσεις 2 φορες εντός 30 ημερών κάτι που ειναι απεριοριστο και κραταει 30 ημέρες? Άρα είναι για έως 2 ενεργοποιήσεις συνολικά μεσα στο καλοκαιρι?Αν ειναι ετσι γιατι δεν αναφερεται τοσο απλα και γινεται επιτιδες ασαφες? Είναι για 1 και δε μπορείς άλλη αν γίνει πέρα των 30 ημερών η δεύτερη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos99 είπε

'Ελα ντε. Οι Πυθιες παραπάνω δεν απαντανε σαφεστατα συμπεριλαμβανομένης και της κοσμοτε. Ποια η λογική να ενεργοποιήσεις 2 φορες εντός 30 ημερών κάτι που ειναι απεριοριστο και κραταει 30 ημέρες? Άρα είναι για έως 2 ενεργοποιήσεις συνολικά μεσα στο καλοκαιρι?Αν ειναι ετσι γιατι δεν αναφερεται τοσο απλα και γινεται επιτιδες ασαφες? Είναι για 1 και δε μπορείς άλλη αν γίνει πέρα των 30 ημερών η δεύτερη?

Μπορεις να το ενεργοποιησεις την 30η μερα για να το εχεις συνολικα 60 μερες (ή πιο κοντα στις 59).

Πολυ πιθανων να κανει match την προσφορα της voda

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...