Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leolipop είπε

Περιμενει να γεμισουν καποια και τα αδειαζει σε βανακι ; Βλεπει αριθμο και ογκο γεματων και στελνει μηχανακι ανα ημερα πχ ;

Σε κάθε παράδοση θα κάνει και παραλαβή.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Σε κάθε παράδοση θα κάνει και παραλαβή.

Μαλιστα , μια χαρα ακουγεται αυτο , λογικα με ημερισια συχνοτητα ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, iakwvina είπε

Λογικό που σου ήρθε 17/8 διότι 12/8 ήταν Σάββατο. Δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα παραλαμβάνουν από τα lockers, αλλά στο διάστημα που αναφέρεις μεσολαβεί και Κυριακή και η αργία του 15/8.

Απο οσο ξερω,δουλευουν και σουκου.

4 ώρες πριν, bill_viper είπε

Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα 16 ώρες για παραλαβή!!

Μου εχει τυχει και αυτο απο Αθηνα για Καλαματα,αλλα αυτους τους μηνες ειναι η εξαιρεση.

7 ώρες πριν, mindreader είπε

Μπορει αραγε και ιδιωτης

Ναι,κανονικα.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει να μου στείλουν μήνυμα να παραλάβω το δέμα μου και στις 5 το πρωί, ημέρα Σάββατο. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη , μάκαρι να συνεχίσουν έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/8/2023 στις 5:43 ΜΜ, giorgos4ever είπε

Από Αθήνα σε Αθήνα πάντως θέλουν γύρω στις 3-4 εργάσιμες. Για επαρχία δεν έχω ιδέα. Καλή φάση τα lockers αλλά πρέπει να φτιάξουν τους χρόνους τους.

Ορθά το πες αυτό για τους χρόνους παράδοσης. Άραγε παραδίδουν και Σάββατα;

Επεξ/σία από kite26
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kite26 είπε

Ορθά το πες αυτό για τους χρόνους παράδοσης. Άραγε παραδίδουν και Σάββατα;

Παραδίδουν και σαβ/κα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη διαδικασια για να στειλω ενα δεμα,διαβασα το mail που ελεγε αυτο:
"Για να ελέγξεις τη χωρητικότητα του locker που επιθυμείς μπορείς να μεταβείς εδώ και να ελέγξεις πλοήγηση για να βρείς πως θα φτάσεις εκεί."

Ειναι ενα πολυ χρησιμο feature,ωστε να μη "φας ακυρο" οταν πας και ειναι τιγκα ολες οι θυριδες,ελα μου ομως που δεν βρισκω την επιλογη.
Μου βγαζει να διαλεξω θυριδα,αλλα μου δειχνει μονο την επιλογη "πλοηγηση".
Το εχει συναντησει κανεις;
Δοκιμασα και απο chrome και απο firefox.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Στη διαδικασια για να στειλω ενα δεμα,διαβασα το mail που ελεγε αυτο:
"Για να ελέγξεις τη χωρητικότητα του locker που επιθυμείς μπορείς να μεταβείς εδώ και να ελέγξεις πλοήγηση για να βρείς πως θα φτάσεις εκεί."

Ειναι ενα πολυ χρησιμο feature,ωστε να μη "φας ακυρο" οταν πας και ειναι τιγκα ολες οι θυριδες,ελα μου ομως που δεν βρισκω την επιλογη.
Μου βγαζει να διαλεξω θυριδα,αλλα μου δειχνει μονο την επιλογη "πλοηγηση".
Το εχει συναντησει κανεις;
Δοκιμασα και απο chrome και απο firefox.

Όταν είναι γεμάτες όλες οι θυρίδες, δεν το εμφανίζει στο χάρτη με τα lockers.

Επίσης σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί το locker που έχεις διαλέξει για παραλαβή να είναι γεμάτο και τελικά να το αφήσουν να το πάρεις από το επόμενο πιο κοντινό. Μου έχει τύχει μονο μία φορά και το αναφέρουν και στο FAQs τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως κατοικώ Αθήνα και έχει τύχει αρκετές φορές να περιμένω παραπάνω από 2-3 ημέρες για την παραλαβή ακόμα και όταν ο αποστολέας είναι από Αθήνα.
Κυρίως αγοράζω βιβλία μέσω Metabook.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, iakwvina είπε

Επίσης σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί το locker που έχεις διαλέξει για παραλαβή να είναι γεμάτο και τελικά να το αφήσουν να το πάρεις από το επόμενο πιο κοντινό. Μου έχει τύχει μονο μία φορά και το αναφέρουν και στο FAQs τους.

Στη θυριδα που παω εγω ειναι ψιλοαδυνατον να ειναι γεματη,ειναι στην ακρη της πολης.
Νομιζω οτι ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει,να σου λεει οτι ειναι γεματο αντι να μυριζεις τα νυχια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς γιατί στην επιλογή για θυρίδα παράδοσης δεν εμφανίζει πια την πιο κοντινή μου;

Είναι μια δύο δρόμους πιο πέρα και μας εξυπηρετούσε μια χαρά σε πάνω από δέκα παραγγελίες της οικογένειας,

σήμερα που έκανα μια παραγγελία για ένα πραγματάκι τοσοδά, πήγα να την διαλέξω και είχε εξαφανιστεί!

Τελικά επέλεξα μια άλλη πιο μακρυά αλλά έχω την απορία, χάλασε; την έσπασαν; γέμισε; τα χάλασαν με το μαγαζί που την έχει στην αυλή;  Τι στο καλό συμβαίνει; Με αφορά γιατί πλέον τα πάντα τα αγοράζουμε on line.

Επεξ/σία από navigatoras
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, navigatoras είπε

Ξέρει κανείς γιατί στην επιλογή για θυρίδα παράδοσης δεν εμφανίζει πια την πιο κοντινή μου;

Είναι μια δύο δρόμους πιο πέρα και μας εξυπηρετούσε μια χαρά σε πάνω από δέκα παραγγελίες της οικογένειας,

σήμερα που έκανα μια παραγγελία για ένα πραγματάκι τοσοδά, πήγα να την διαλέξω και είχε εξαφανιστεί!

Τελικά επέλεξα μια άλλη πιο μακρυά αλλά έχω την απορία, χάλασε; την έσπασαν; γέμισε; τα χάλασαν με το μαγαζί που την έχει στην αυλή;  Τι στο καλό συμβαίνει; Με αφορά γιατί πλέον τα πάντα τα αγοράζουμε on line.

Είχα απαντήσει και πιο πάνω:

Στις 20/8/2023 στις 12:59 ΜΜ, iakwvina είπε

Τώρα αν είναι χαλασμένες ή κάτι άλλο δεν το γνωρίζω. Μπορεί να λείπει κόσμος και να μην παραλαμβάνουν εγκαίρως ή να ζητάνε παράταση πέρα των 48 ωρών.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, iakwvina είπε

Μπορεί να λείπει κόσμος

Παντως δεμα που εβαλα ξημερωματα 20 του μηνα,το παρελαβε ο κουριερ απο τη θυριδα 21 μεσημερι.

Ισως Κυριακη να μην πηγαινουν γενικως,ισως ομως να μην εχουν και ατομα.

Σιγουρα Σαββατο κανουν παραλαβες.

Δεμα απο Ξανθη,εκανε 5+ μερες,καθοταν ποσες μερες στην αποθηκη και εφτασε τελικα  μαζι με δεμα που εστειλαν απο Αθηνα την προηγουμενη ( εγω Καλαματα ) .

Αρα μαλλον περιμενουν να τιγκαρει το φορτηγο πρωτα,τουλαχιστον αυτο το διαστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...