Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που κρατησαν χαρακτηρα τοσο καιρο,με 1 ευρω αποστολη,ειναι αθλος.

Οπως ειχα υπολογισει αρχες καλοκαιριου,κρεμασαν και αυτοι.

Πιο ενοχλητικο ειναι οτι δεν υπαρχει ενημερωση για την κατασταση της αποστολης,ειναι κατι σαν On - Off.

Παμε να το παραλαβουμε,το εχουμε στην αποθηκη,εφτασε ..Αναμεσα τιποτα.

Απο Ξανθη απο τις 12,ηρθε 17 στην Καλαματα. 

Επισης ενοχλητικο ειναι οταν παταω refresh στην καρτελα που εχω την αποστολη και μου ζηταει να κανω verify πατωντας ολα τα φαναρια η τις γεφυρες.Κατι φορες πρεπει να το κανω 3 η 4 φορες αυτο.

Πλεον αν ειναι κατι που επειγει,ζηταω να το στειλουνε ειτε με Γενικη,που εχει προσφορα 3,20 για παραλαβη απο το καταστημα,ειτε με Ελτα κουριερ που εχω κωδικο πελατη.Αν ειναι κατι για τη συλλογη πχ,ας ερθει και σε 10 μερες.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Πιο ενοχλητικο ειναι οτι δεν υπαρχει ενημερωση για την κατασταση της αποστολης,ειναι κατι σαν On - Off.

Επισης ενοχλητικο ειναι οταν παταω refresh στην καρτελα που εχω την αποστολη και μου ζηταει να κανω verify πατωντας ολα τα φαναρια η τις γεφυρες.Κατι φορες πρεπει να το κανω 3 η 4 φορες αυτο.

Πλεον αν ειναι κατι που επειγει,ζηταω να το στειλουνε ειτε με Γενικη,που εχει προσφορα 3,20 για παραλαβη απο το καταστημα,ειτε με Ελτα κουριερ που εχω κωδικο πελατη.Αν ειναι κατι για τη συλλογη πχ,ας ερθει και σε 10 μερες.

Λογικό που σου ήρθε 17/8 διότι 12/8 ήταν Σάββατο. Δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα παραλαμβάνουν από τα lockers, αλλά στο διάστημα που αναφέρεις μεσολαβεί και Κυριακή και η αργία του 15/8.

Δίκιο έχεις ότι θα ήταν καλύτερο να αναφέρει κι κάποια ενδιάμεσα στάδια όταν μιλάμε για τέτοια απόσταση. Όμως δουλεύει απροβλημάτιστα και εξακολουθώ να τα προτιμάω, διότι πέρα από την τιμή,  δεν κουράζουν με «Ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε κτλ» και πας και παραλαμβάνεις όποτε θες, όταν φτάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει αραγε και ιδιωτης ευκολα, να χρησιμοποιησει box now να στειλει κατι καπου; Ή ειναι μονο για να στελνουν επαγγελματιες προς πελατες;

Θα χρειαστει να μου στειλουν ενα βιβλιο που ειναι κυριολεκτικα...'τουβλο', ογκωδες+βαρυ, και σκεφτομαι οτι με courier ισως παει ακριβα. Ενω μαλλον με box now φτηνοτερα;

Γινεται, και πως;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/8/2023 στις 8:34 ΠΜ, mindreader είπε

Μπορει αραγε και ιδιωτης ευκολα, να χρησιμοποιησει box now να στειλει κατι καπου; Ή ειναι μονο για να στελνουν επαγγελματιες προς πελατες;

Θα χρειαστει να μου στειλουν ενα βιβλιο που ειναι κυριολεκτικα...'τουβλο', ογκωδες+βαρυ, και σκεφτομαι οτι με courier ισως παει ακριβα. Ενω μαλλον με box now φτηνοτερα;

Γινεται, και πως;

Ναι φυσικά είναι πολύ εύκολο.Το site σε κατατοπίζει για την αποστολή.

Σου γράφω τα βήματα κι ότι θες με ρωτάς.

1) Αρχικά βάζεις το αντικείμενο που θες να στείλεις σε ένα κουτί, φάκελο ή σακούλα και το κλείνεις με ταινία κτλ. Πας στο boxnow.gr και πατάς Υπηρεσίες >  Στείλε το δέμα σου από locker σε locker!

2) Επιλέγεις το μέγεθος του δέματος συμφωνα με τα παρακάτω.

image.png.cb93b13464a9ddbe4a583c81e2c8047c.png

(Πρόσεξε το μέγεθος της θυρίδας και το μέγιστο βάρος. Το παράδειγμα που γράφει δεν σε ενδιαφέρει)

3) Στο επόμενο βήμα ζητάει στοιχεία αποστολέα - παραλήπτη.

Για τον αποστολέα ζητάει ΟνοματεπώνυμοΑριθμό Ταυτότητας, Email, Κινητό ,ενώ για τον παραλήπτη μόνο ΟνοματεπώνυμοEmail, Κινητό.

Σε αυτό το βήμα επιλέγεις επίσης σε ποιο locker θέλεις να πάει το δέμα (αυτό που θέλει ο παραλήπτης).

4) Στο επόμενο βήμα που είναι πριν την πληρωμή, έχει ένα κουτάκι για promo code. Βάζεις κωδικό αν υπάρχει διαθέσιμος. Από σήμερα για παράδειγμα είδα ότι υπάρχει SUMMER25 (για -25% έκπτωση) , ίσχυει και για εκπτωτικές τιμές.

5) Πληρώνεις και στην επόμενη σελίδα θα σου γράψει τον κωδικό του δέματος! Μπορείς να τυπώσεις το label που σου δείχνει σε pdf ή απλά να γράψεις πάνω στο δέμα σου τον αριθμό.

6) Είσαι έτοιμος! Μπορείς να το πας σε όποιο locker έχεις κοντά σου!
Για σιγουριά δες αν το δείχνει διαθέσιμο στον χάρτη του https://boxnow.gr/locker-finder (όταν δεν το δείχνει στο χάρτη, σημαίνει ότι είναι γεμάτο). Όταν πας στα lockers πληκτρολογείς τον κωδικό δέματος, ανοίγει μια θυρίδα και το τοποθετείς σε αυτήν.

Το δέμα φτάνει σε 2-3 εργάσιμες στον προορισμό του και ο παραλήπτης ενημερώνεται στο email & το κινητό του για το PIN με το οποίο θα παράβει το δέμα, από την θυρίδα.

Αυτά!

Επεξ/σία από iakwvina
ορθογραφικά λάθη
  • Like 4
Δημοσ.

Α πολυ ωραια!

Φανταζομαι οτι το βαζεις σε θυριδα, αλλα η box now ξερει οτι πρεπει να το παρει απο εκει και να το παει εκει που πρεπει.

Αν ξερεις πες και ενδεικτικες τιμες.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mindreader είπε

Α πολυ ωραια!

Φανταζομαι οτι το βαζεις σε θυριδα, αλλα η box now ξερει οτι πρεπει να το παρει απο εκει και να το παει εκει που πρεπει.

Οι θυρίδες είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο κι επικοινωνούν με το σύστημά τους, οπότε έχουν εικόνα για τις θυρίδες τους. Μην αγχώνεσαι για το αν θα πάνε να τα πάρουν.

Στη παρούσα φάση, βάσει εκπτώσεων, το μικρό μέγεθος κοστολογείται 1€, το μεσαίο 3€ και το μεγάλο 8€.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mindreader είπε

Α πολυ ωραια!

Για αυτό βάζεις τον κωδικό του δέματος πάνω στο κουτί. Από εκεί θα βρουν που πρέπει να το παραδώσουν.

Οι τιμές αυτή την στιγμή που έχει προσφορά ειναι 1 ευρώ για το μικρό δέμα, 3 για το μεσσαίο και 8 για το μεγάλο.

Καλύτερα να ενημερώνεσαι από το site του BoxNow για τις τιμές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iakwvina είπε

Για αυτό βάζεις τον κωδικό του δέματος πάνω στο κουτί. Από εκεί θα βρουν που πρέπει να το παραδώσουν.

Σωστά. Εγώ μάλλον κατάλαβα λάθος προηγουμένως. 

Δημοσ.

Επίσης να ενημερώσω ότι έχουν πολύ καλό και γρήγορο support!

Ανάμεσα σε καμιά 40αριά δέματα που έχω στείλει, μου έτυχε μια φορά να μην ανοίξει η θυρίδα στο locker. (Έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο αλλά δεν άνοιξε).

Το μήνυμα που έδειξε στην οθόνη του locker δεν ήταν ότι ήταν γεμάτο, αλλά έλεγε κανονικά τοποθετήστε το δέμα.

Κάλεσα το support και δεν περίμενα στην αναμονή ούτε 1 λεπτό. Τους ανέφερα σε ποιο locker είμαι και έλυσαν το θέμα αμέσως και άφησα το δέμα στην θυρίδα που μου άνοιξαν.

Δημοσ.
3 minutes ago, iakwvina said:

Επίσης να ενημερώσω ότι έχουν πολύ καλό και γρήγορο support!

Ανάμεσα σε καμιά 40αριά δέματα που έχω στείλει, μου έτυχε μια φορά να μην ανοίξει η θυρίδα στο locker. (Έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο αλλά δεν άνοιξε).

Το μήνυμα που έδειξε στην οθόνη του locker δεν ήταν ότι ήταν γεμάτο, αλλά έλεγε κανονικά τοποθετήστε το δέμα.

Κάλεσα το support και δεν περίμενα στην αναμονή ούτε 1 λεπτό. Τους ανέφερα σε ποιο locker είμαι και έλυσαν το θέμα αμέσως και άφησα το δέμα στην θυρίδα που μου άνοιξαν.

Μαλλον ειναι και εντελως τηλεχειριζομενες απο το κεντρο τους οπως καταλαβαινω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μαλλον ειναι και εντελως τηλεχειριζομενες απο το κεντρο τους οπως καταλαβαινω.

Δεν θυμάμαι ακριβώς, μπορεί να μου είχε πει να πληκτρολογίσω κάτι στο locker για να ανοίξει. Είχε δει όμως ότι δεν άνοιξε η πόρτα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα 16 ώρες για παραλαβή!!

Βox Now και ξερό ψωμί! Καλό αφανισμό στα ΕΛΤΑ μετά και την τελευταία προ ημερών αύξηση στα πάντα όσον αφορά αποστολές εσωτερικού - εξωτερικού και με αναμονές 1+ ώρας με ένα μοναδικό κατάστημα για πόλη 80.000 κατοίκων!!

Να μην αναφέρω τις υπόλοιπες κούριερ που η μία δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο, η άλλη περνάει και σου αφήνει χαρτάκι ότι δε σε βρήκε ενώ είσαι στο σπίτι...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Από Αθήνα σε Αθήνα πάντως θέλουν γύρω στις 3-4 εργάσιμες. Για επαρχία δεν έχω ιδέα. Καλή φάση τα lockers αλλά πρέπει να φτιάξουν τους χρόνους τους.

Μηπως ειναι λογω περιοδου Αυγουστου ; Εχω στειλει και εχω παρει πανω απο 10 δεματα , μονο 1 που εφυγε Σαββατο απο βορεια προαστια Αθηνας , μου ηρθε Τριτη.Εχω στειλει λαπτοπ απογευμα καθημερινης που την επομενη μερα πηγε στην Πατρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leolipop είπε

Μηπως ειναι λογω περιοδου Αυγουστου ; Εχω στειλει και εχω παρει πανω απο 10 δεματα , μονο 1 που εφυγε Σαββατο απο βορεια προαστια Αθηνας , μου ηρθε Τριτη.Εχω στειλει λαπτοπ απογευμα καθημερινης που την επομενη μερα πηγε στην Πατρα.

3-4 φορές που έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία (αγορές από το ίδιο όμως κατάστημα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο), τόσο έκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε

3-4 φορές που έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία (αγορές από το ίδιο όμως κατάστημα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο), τόσο έκανε.

Προφανως και εχει να κανει και με το ποτε το βαζει σε ντουλαπι ο αποστολεας.Αλλο να το βαλεις στις 12 το μεσημερι και αλλο στις 11 το βραδυ.Βεβαια δεν ξερουμε και με τι γνωμονα αδειαζει τα ντουλαπια η εταιρια.

Περιμενει να γεμισουν καποια και τα αδειαζει σε βανακι ; Βλεπει αριθμο και ογκο γεματων και στελνει μηχανακι ανα ημερα πχ ;

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...