Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι ανάλογα την τοποθεσία.
Πχ έχω δει μια θυρίδα που είναι μπροστά απο το ΑΒ Βασιλόπουλος μάρκετ (μεγάλη έκταση οικοπέδου) , δηλαδή εντός ιδιωτικού χώρου, οπότε λογικά θα έχει υπάρξει σχετική άδεια απο τον ιδιοκτήτη.
Σε δημόσιους χώρους (πχ πεζοδρόμια) εμπλέκεται ο δημος.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Adon1s είπε

Οι εταιρείες που βάζουν τα κουτιά αυτά  (Σκρουτζ, acs, κλπ) τα βάζουν όπου θέλουν έτσι ελεύθερα η προσεγγίζουν τους ιδιοκτήτες των χώρων; (Αν υπάρχουν,μιας που πρόκειται γιαδημοσιο πεζοδρόμιο. 
Σχετικά κοντά μου πχ είναι ένα έξω από έναν φούρνο καθώς και από σουπερμάρκετ. Αυτές οι επιχειρήσεις πληρώνονται;πληρώνουν; Καταλάβατε το ερώτημα μ

Η εταιρίες προσεγγίζουν τα καταστήματα και το αντίθετο για την τοποθέτηση ενός box στον ιδιωτικό σου χώρο. 

Πληρώνουν ολόκληρη την κατανάλωση του ρεύματος , του internet , της εργασίες τοποθέτησης και φυσικά ενοίκιο για τον χώρο που του παραχωρείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέες τιμές box now με 3€ το μεσαίο μέγεθος και το μεγάλο 7€. Για το μεσαίο μέγεθος η προσφορά που μου κάνανε 2€ +25% αν δεν πιάσω το στόχο σε δύο μήνες +φπα βγαίνει 3,10.  Κάτι δεν έχουν μελετήσει καλά αν θέλουν να αυξήσουν τις συνεργασίες τους με τα eshop. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2023 στις 8:41 ΠΜ, dtk-386 είπε

Βοx now, skroutz points είναι απίστευτα βολικά. Τα δεύτερα τα βλέπω συνήθως σε βενζινάδικα στην γειτονιά μου σε AVIN.

Αλλά ακόμα και οι κλασσικές κούριερ ξεκινούν να έχουν τέτοια ντουλάπια όπως η ACS! -> ACS Smartpoint Lockers

Η ACS τα είχε αρκετό καιρό τώρα (μπορεί και πρίν τα skroutz lockers αν θυμαμαι) απλά είναι υποδεέστερα των πράσινων και πορτοκαλί. Ειδικά boxnow με έσωσε καθώς μένω ολυμπιακό χωριό και βάλανε ντουλάπι στο mymarket!

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασα ολα τα σχόλια αλλα ισως ειμαι τελείως βούρλο και δεν καταλαβαίνω ακομα, ειναι δωρεάν, ή οχι? Παρήγγειλα κατι μολις απο ενα καταστημα με αυτο τον τροπο και στην σελιδα του ελεγε πως δεν εχεις εξοδα με αυτον τον τροπο αποστολής. Ισχύει οντως ή είναι κάποιου ειδους συνδρομη που πρεπει να εχω προηγουμένως? Να ξερω να την ακυρώσω αμα ειναι να μου ερθει με κανα 5ευρο εξοδα 💀

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, XarisArgy είπε

Διαβασα ολα τα σχόλια αλλα ισως ειμαι τελείως βούρλο και δεν καταλαβαίνω ακομα, ειναι δωρεάν, ή οχι? Παρήγγειλα κατι μολις απο ενα καταστημα με αυτο τον τροπο και στην σελιδα του ελεγε πως δεν εχεις εξοδα με αυτον τον τροπο αποστολής. Ισχύει οντως ή είναι κάποιου ειδους συνδρομη που πρεπει να εχω προηγουμένως? Να ξερω να την ακυρώσω αμα ειναι να μου ερθει με κανα 5ευρο εξοδα 💀

΄Ή καλύπτει το κόστος αποστολής το κατάστημα (αν σου έγραφαν για δωρεάν αποστολή). Η με το κόστος της παραγγελίας ενημερώνεσαι και πληρώνεις στο site του καταστήματος και το κόστος της αποστολής. Μετά δεν έχει καμία χρέωση.

Δημοσ.

τηλεφωνικη εξυπηρετηση εχει πετυχει κανεις?  Δοκιμασα απο παρασκευη μεχρι σημερα 3-5 φορες τη μερα πρωι-βραδυ με αναμονη 5-15 λεπτα και δε καταφερα να μιλησω. Πανω απο 2 ατομα δε  πρεπει να εχουν στο κεντρο.

Σ/Κ μετακινουνται καθολου τα δεματα ή μονο καθημερινες?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostas_87 είπε

τηλεφωνικη εξυπηρετηση εχει πετυχει κανεις?  Δοκιμασα απο παρασκευη μεχρι σημερα 3-5 φορες τη μερα πρωι-βραδυ με αναμονη 5-15 λεπτα και δε καταφερα να μιλησω. Πανω απο 2 ατομα δε  πρεπει να εχουν στο κεντρο.

Μου στείλανε εμένα ένα δέμα την Παρασκευή και το Σάββατο είχε φτάσει στη θυρίδα, σήμερα πήγα και το παρελαβα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Μου στείλανε εμένα ένα δέμα την Παρασκευή και το Σάββατο είχε φτάσει στη θυρίδα, σήμερα πήγα και το παρελαβα.

απο πολη σε πολη υποθετω. Δε πιστευω να προωθουνται ολα μεσω Αθηνας οπως κανει η ACS γιατι εμεις επαρχια θα θελουμε +1 μερα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kostas_87 είπε

Δυο φορές έχει χρειαστεί και ήταν ά-ψο-γοι. Τη μία ήθελα από περιέργεια πληροφορίες για την υπηρεσία. Την άλλη ήταν για να παρατείνω το χρόνο που θα έμενε στο ντουλάπι το δέμα. μου το παρετειναν όσο ήθελα (4 επιπλέον μέρες νομιζω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...