satsok2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξερω τι λέτε, αλλα boxnow τα σπάει. Σήμερα παρήγγειλα 20 σελφ τεστ (γιορτές με κοβιντ). Σημερα παρέλαβα. 1
Specs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, satsok2 said: Δεν ξερω τι λέτε, αλλα boxnow τα σπάει. Τα σπαγε το ειπαμε, αλλα πλεον οπως θα διαβασες εδω μεσα , σε καποιους εσπασε τα νευρα...
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Φυσικά άψογη αλλα τα πολλά μπράβο ανήκουν σε αυτόν που παρήγγειλες το προιόν που το είχε σε διαθεσιμότητα και το παρέδωσε άμεσα για αποστολή. Χτες παρήγγειλα και γω για πρώτη φορά μέσω Box αλλά με βλέπω να παραλαμβάνω μετά τα Χριστούγεννα λόγω αργιών. 1
bill_viper Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Βρε παιδιά αντί να γκρινιάζετε για μια υπηρεσία που είναι κυριολεκτικά ΤΣΑΜΠΑ (ακόμα και για τις τιμές των μεσαίων/μεγάλων δεμάτων) επιλέξτε ACS, θα περάσετε καλύτερα!!! 2
neced2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 15 hours ago, Specs said: Αν εχουν ξεμπλοκαρει καλως, αν οχι θα το ξαναπω πως φοβαμαι καποιος γιαπης θελει να πιασει ποσοτικους στοχους να παρει το μπονους του κ γαια πυρι μειχθητω. Και αυτό να συμβαίνει, προσωπικά δε με πειράζει. Δε ξεχνώ πως ήταν η κατάσταση τόσες δεκαετίες με τις κλασσικές αναιδέστατες, θρασύτατες και τίγκα στα ψέματα κούριερ, ως προς τους χρόνους παράδοσης, το κλασσικό "περάσαμε αλλά δε σας βρήκαμε" και το αντίτιμο που ζητούσαν για μια απλή μεταφορά ενός φακέλου ή μικρού δέματος. Πλέον, με 50cents€ -υπό έκπτωση- μπορεί ένας από το Τυμπάκι Κρήτης (τέρμα Νότια και σε ΝΗΣΙ), να στείλει και να παραλάβει δέμα από την Ορεστιάδα (τέρμα Βόρεια Ελλάδα). Ούτε το γραμματόσημο για ένα φάκελο 20gr ΕΛΤΑ δε κάνει τόσο (1.20€ τα 20gr!), όχι αποστολή ογκώδους και βαρύτατου δέματος από τη μία άκρη της Ελλάδος στην άλλη και μέσω θαλάσσης. Τι κι αν καθυστερήσει λίγες ημέρες παραπάνω; Ψυχραιμία... Με τα προβληματάκια τους, με τις λίγες καθυστερήσεις τους, με τα όποια λάθη τους, συνεχώς βελτιώνονται. Και δίνουν και αποζημίωση για αργοπορημένη παράδοση για όποιον την έχει διακαώς ανάγκη. Πόσο εύκολα έπαιρνε ή παίρνει κάποιος αποζημίωση από τις κλασσικές κούριερ, όχι για καθηστερημένη παράδοση αλλά ακόμα και για πλήρη απώλεια δέματος; Συμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, δε μπορώ παρά να δείξω στωικότητα, ανεξαρτήτως κλίμακας επιχείρησης και κυρίως επειδή οι ίδιοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στα χρονοδιαγράμματα που οι ίδιοι έθεσαν ως στόχους (και ήδη επιτυγχάνουν στη συντριπτική πλειοψηφία των αποστολών, από ό,τι φαίνεται). Μέχρι να εμφανιστεί ανταγωνιστής εφάμιλλης δυναμικότητας, εάν τύχει και δε τα καταφέρει η BoxNow (ως νέα επιχείρηση), πέρα από την ίδια την εταιρία θα ζημιωθούν και οι καταναλωτές. Προσωπικά αναμένω τη περαιτέρω διεύρυνση των αποστολών τους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου εκεί το τοπίο θα αλλάξει άρδην ακόμα και για τα μεγαθήρια των διεθνών courier. Ήδη η DHL έπιασε γρήγορα τον παλμό και "δέσμευσε ένα βαγόνι" της BoxNow... 8 hours ago, Specs said: Τα σπαγε το ειπαμε, αλλα πλεον οπως θα διαβασες εδω μεσα , σε καποιους εσπασε τα νευρα... Λάθη, αστοχίες και καθυστερήσεις, πάντα και παντού θα υπάρχουν. Τι να κάνουμε. Ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του, ως προς το πως θα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τους, είτε στέλνει φαγόσημα, είτε πανάκριβα αντικείμενα, είτε εύθραυστα, ώστε να βελτιώσει τη τύχη του εάν κάτσει η στραβή. Επί τη ευκαιρία, έχω στείλει 19άρι βαρύ μόνιτορ, χωρίς το αρχικό κουτί του, με το ανάλογο χειροποίητο προστατευτικό αμπαλάζ και έφτασε άρτιο από ό,τι πληροφορήθηκα. 6 2
leolipop Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τυχόν λαθη και καθυστέρησεις λογικά έχουν και να κανουν με τον φόρτο εργασίας των ημερών.Μην ξεχνάμε ότι πλέον πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν την υπηρεσία και αυτό με αυξητική τάση.Προσωπικα μου ήρθε και email από boxnow να τους προτείνω εταιρίες που δεν συνεργάζονται μαζί τους και να παρω εκπτωτικό κωδικό. Θυμαμαι παλιά πριν πολλά χρόνια ειχα παράγγειλει ανταλλακτικά από Γερμανία κυριακάτικα.Δευτερα είχαν φύγει , Τετάρτη μεσημέρι ήταν στα χέρια μου με DHL.Χτες παρέλαβα με DHL από άλλο κατάστημα της Γερμανίας μετά από 10 μέρες από την ημέρα που παρέλαβε η μεταφορική. Υπάρχουν άκρα αλλά είναι πολλοί παράγοντες που τα επηρεάζουν. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από leolipop 2
spooker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, leolipop said: Τυχόν λαθη και καθυστέρησεις λογικά έχουν και να κανουν με τον φόρτο εργασίας των ημερών.Μην ξεχνάμε ότι πλέον πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν την υπηρεσία και αυτό με αυξητική τάση.Προσωπικα μου ήρθε και email από boxnow να τους προτείνω εταιρίες που δυν συνεργάζονται μαζί τους και να κάνω εκπτωτικό κωδικό.Θυμαμαι παλιά πριν πολλά χρόνια ειχα παράγγειλει ανταλλακτικά από Γερμανία κυριακάτικα.Δευτερα είχαν φύγει , Τετάρτη μεσημέρι ήταν στα χέρια μου με DHL.Χτες παρέλαβα με DHL από άλλο κατάστημα της Γερμανίας μετά από 10 μέρες από την ημέρα που παρέλαβε η μεταφορική. Υπάρχουν άκρα αλλά είναι πολλοί παράγοντες που τα επηρεάζουν. απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Είχα δέμα από DHL και μου ήρθε email πως ζήτησα αλλαγή στην παράδοση με BOX now που ήταν στου διαόλου τη μάνα. Την επόμενη φορά θα πέσει καταγγελία. 1
Specs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Φαινεται δεν γινομαι κατανοητος...για να το κανω πω αλλιως λοιπον, ειναι αδιανοητο ενοσω πνιγεται απο κινηση και καθυστερησεις η box now, να κανει και εκπτωση για προσκληση νεων πελατων. Αν το βλεπετε λογικο να γινεται αυτο (σε καθε εταιρια κ οχι μονο σε ταχυδρομικες)παω πασο κ γρηγορα θα δειτε πως θα μετατραπει σε αλλη μια ACS κλπ κουριερ κ θα ειναι φτηνοτερη αλλα αφερεγγυα για οσους θελουν συγκεκριμενη ημερομηνια παραδοσης. Θα μεινει δηλαδη για χρηση φτηνη, αλλα με τον αραμπα,αργα κ οποτε φτασει κ βεβαια θα την ξεχασουν τα εμπορικα καταστηματα. 3 1
satsok2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Specs είπε Φαινεται δεν γινομαι κατανοητος...για να το κανω πω αλλιως λοιπον, ειναι αδιανοητο ενοσω πνιγεται απο κινηση και καθυστερησεις η box now, να κανει και εκπτωση για προσκληση νεων πελατων. Αν το βλεπετε λογικο να γινεται αυτο (σε καθε εταιρια κ οχι μονο σε ταχυδρομικες)παω πασο κ γρηγορα θα δειτε πως θα μετατραπει σε αλλη μια ACS κλπ κουριερ κ θα ειναι φτηνοτερη αλλα αφερεγγυα για οσους θελουν συγκεκριμενη ημερομηνια παραδοσης. Θα μεινει δηλαδη για χρηση φτηνη, αλλα με τον αραμπα,αργα κ οποτε φτασει κ βεβαια θα την ξεχασουν τα εμπορικα καταστηματα. Προφανώς η συνολική εμπειρία του κόσμου μετράει. Αυτή θα τη δούμε. Εγώ γράφω πάντως ότι έλαβα εντός 24ωρου. Μαγικό! 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Το κακο με την ολη υποθεση,ειναι οτι ο ελληναρας τις θετικες αξιολογησεις τις γραφει στα @@ του,αλλα οταν εχει προβλημα τρεχει απευθειας να κανει την αρνητικη. Μη βλεπετε εδω τον καθε κακομοιρη,που ενω δινει 1 ευρω για δεμα ( 0.50 αυτη τη στιγμη και 0.80 με μονιμο κωδικο ) κλαιγεται γιατι θελει και τσαμπα και σε 2 μερες το δεμα του. Σταματηστε να φωναζετε,εχει κουρασει το πραμα. Στελνω και λαμβανω πολυ περισσοτερα δεματα απο τον μεσο χρηστη insomnia,εχω συναισθηση της καταστασης και παρ ολα αυτα δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα,ουτε μεσα στη black friday που ειχαν πηξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 7
spiros_mantas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μου έστειλε δέμα φίλος με τη μεγάλη θυρίδα την Παρασκευή από Ηράκλειο Κρήτης προς Αθήνα. Το tracking του Box Now αναγράφει Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης 25.12.2023. Κατά πόσο παίζει να ισχύει αυτό;
andreas1gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Στις 22/12/2023 στις 2:24 ΜΜ, Specs είπε Φαινεται δεν γινομαι κατανοητος...για να το κανω πω αλλιως λοιπον, ειναι αδιανοητο ενοσω πνιγεται απο κινηση και καθυστερησεις η box now, να κανει και εκπτωση για προσκληση νεων πελατων. Αν το βλεπετε λογικο να γινεται αυτο (σε καθε εταιρια κ οχι μονο σε ταχυδρομικες)παω πασο κ γρηγορα θα δειτε πως θα μετατραπει σε αλλη μια ACS κλπ κουριερ κ θα ειναι φτηνοτερη αλλα αφερεγγυα για οσους θελουν συγκεκριμενη ημερομηνια παραδοσης. Θα μεινει δηλαδη για χρηση φτηνη, αλλα με τον αραμπα,αργα κ οποτε φτασει κ βεβαια θα την ξεχασουν τα εμπορικα καταστηματα. Το ότι ενδέχεται να υπάρχουν μερικά μεμονωμένα περιστατικά όπου καθυστέρησαν κάποια δέματα, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν πρέπει να κάνουν προωθητική ενέργεια... 1
Menelaos83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Σε προσφατη διαδικτυακη αγορα με χρηση υπηρεσιας box now για πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. Εκανα και χρηση του pay on the go. Μεγαλο συν επισης οτι αν δεν προλαβαινεις να το παραλαβεις ζητας εξτρα 2 μερες.Με το που το αφησαν στην θυριδα μου ηρθαν αμεσα ενημερωσεις, πληρωσα και αμεσως ηταν ελευθερο για παραλαβη. Η επικοινωνια στο τηλ ειναι λιγο δυσκολη αλλα ζητας να σε καλεσουν αυτοι πισω οπως και εγινε.
Specs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, andreas1gr said: Το ότι ενδέχεται να υπάρχουν μερικά μεμονωμένα περιστατικά Δεν ενδεχεται, ειναι βεβαιο , οσο για το αν ειναι μεμονωμενα κ εν γενει το ποσοστο τους, το ξερουν οι της εταιριας ιθυνοντες. Κ φυσικα οι μονοι αποδεκτες των παραπονων, σε απευθειας συνδεση με τους πελατες που διαμαρτυρονται. Κ με ευκολια κ τις τρεις φορες που μιλησα για καθυστερηση οπως κ για ανεπαρκεια θυριδων, ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ εδειξαν την ευχαριστηση τους στην προθεση μου οσα τους ελεγα (τα εχω γραψει κ εδω μεσα )να τα στειλω σε email για να φτασουν στους παραπανω. Αν σου λεει κατι αυτο …
StamTheMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Μεγαλο συν επισης οτι αν δεν προλαβαινεις να το παραλαβεις ζητας εξτρα 2 μερες Νομιζω ειναι 24 ωρες. Γενικα καλο ειναι να μην καταχραστουμε αυτη την επιλογη,απλα επειδη ειμαστε ελληνες και τα κανουμε ολα τελευταια στιγμη,γιατι καποια στιγμη θα το κοψουν και αυτο και δε θα το εχουν καποιοι που πραγματικα το χρειαζονται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις