Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα δέμα από Αλεξανδρούπολη προς Λάρισα. Το δέμα κινήθηκε από Αλεξανδρούπολη προς Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και έφτασε στην θυρίδα εντός 2 ημερών. 

Μου έστειλαν δέμα από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη. 

Το δέμα πήγε από Λάρισα προς Αθήνα. Έμεινε στην Αθήνα 2 μέρες. Έστειλα email ζητώντας διεύρυνση ως προς το πότε θα παραλάβω. Μου απάντησαν πως θα παραλάβω εντός 2 ημερών (κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει καθώς το δέμα φαίνονταν να είναι στην Αθήνα)

Τους είπα πως θα ζητήσω αποζημίωση για την καθυστέρηση. 

Την επόμενη μέρα έφυγε από Αθήνα και μέσω Καβάλας έφτασε με μία μέρα καθυστέρηση στην Αλεξανδρούπολη. 

Ζήτησα και πήρα 6 ευρώ αποζημίωση για την μία μέρα καθυστέρησης, όπως αναγράφεται στο site της εταιρείας.

received_860792875509763_edit_243871109854453.png

• Like 1
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostpap είπε

Ζήτησα και πήρα 6 ευρώ αποζημίωση για την μία μέρα καθυστέρησης, όπως αναγράφεται στο site της εταιρείας.

Καλο μεροκαματο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλο μεροκαματο.

Δηλαδή δεν πρέπει να πληρώνουν οι εταιρείες για την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους; 

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά έχει ξανατυχει σε κανέναν να χαθεί το δέμα του με boxnow?

Έχω στείλει δεκάδες φορές και όλα καλά.

Αυτή τη φορά έγινε αποστολή από Αθήνα στις 3/12 τοποθετήθηκε σε θυρίδα, 5/12 πήγε στις αποθήκες Αθήνα και μετά θα έπρεπε να έρθει Ηράκλειο Κρήτης.

Δυστυχώς φαίνεται να έχει κολλήσει στην αποθήκη εκεί και παίρνοντας τηλ στη boxnow δε γνωρίζουν γτιβεχει αργήσει τόσο και μου ζητάνε περιγραφή της συσκευασίας για να το βρούμε στην αποθήκη. 

Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν?

Ήταν μια κάρτα γραφικών μεγάλης αξίας αγορασμενη από μέλος του insomnia.

Ευχαριστώ 

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Δυστυχώς φαίνεται να έχει κολλήσει στην αποθήκη εκεί και παίρνοντας τηλ στη boxnow δε γνωρίζουν γτιβεχει αργήσει τόσο και μου ζητάνε περιγραφή της συσκευασίας για να το βρούμε στην αποθήκη. 

δεν τράβηξες φωτό πριν το στείλεις ? ειδικά απο τη στιγμή που αποφάσισες να στείλεις με box (σαν ασυνόδευτο με ΕΛΤΑ) συγκεκριμένο δέμα ( δε σχολιάζω παραπάνω καταλαβαίνεις .... )

Δημοσ.
17 minutes ago, korakios said:

δεν τράβηξες φωτό πριν το στείλεις ? ειδικά απο τη στιγμή που αποφάσισες να στείλεις με box (σαν ασυνόδευτο με ΕΛΤΑ) συγκεκριμένο δέμα ( δε σχολιάζω παραπάνω καταλαβαίνεις .... )

Δυστυχώς είμαι ο παραλήπτης και δεν υπάρχει φωτογραφία από τον αποστολέα. Η φωτογραφία τι θα άλλαζε? Από το τρακινγκ αποδεικνύεται ότι κάτι μπήκε σε θυρίδα και αυτό το κάτι μεταφέρθηκε από τη θυρίδα τους στην αποθήκη τους. Μετά χάνονται τα ίχνη. Δε νομίζω μια φωτογραφία να άλλαζε κάτι. Δεν χρειάζονται απόδειξη για το αν στάλθηκε. Το γνωρίζουν και το αποδέχονται. Απλως είναι λέει στο ψάξιμο στην αποθήκη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Δυστυχώς είμαι ο παραλήπτης

......

3 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Η φωτογραφία τι θα άλλαζε?

να ψάξουν το δέμα που ειναι χύμα στα χαμένα

αν δε βρεθεί , άνοιξε νέο νήμα γιατί θα σπαμαριστεί

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την Κρήτη, χάνονται συχνά δέματα εκεί και πολλές φορές γυρίζουν προς Πειραιά (!!!) και στη συνέχεια ξαναστέλνονται στην Κρήτη (!!!) 

Πρέπει άμεσα να διορθώσουν τα σοβαρά θέματα με το παράρτημα της Κρήτης. 

Δημοσ.
16 minutes ago, Gulik said:

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την Κρήτη, χάνονται συχνά δέματα εκεί και πολλές φορές γυρίζουν προς Πειραιά (!!!) και στη συνέχεια ξαναστέλνονται στην Κρήτη (!!!) 

Πρέπει άμεσα να διορθώσουν τα σοβαρά θέματα με το παράρτημα της Κρήτης. 

Από πού το συμπεραίνεις αυτό? Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Εν τέλη τα δέματα φτάνουν ή χάνονται :). Ας έχει και μισό μήνα καθυστέρηση. Αρκεί να Μ έρθει...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Από πού το συμπεραίνεις αυτό? Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Εν τέλη τα δέματα φτάνουν ή χάνονται :). Ας έχει και μισό μήνα καθυστέρηση. Αρκεί να Μ έρθει...

Εχω προσωπική εμπειρία, ναι. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μέσω τηλεφώνου, το βρήκαν τελικά στον... Πειραιά... Και θα επέστρεφε πίσω (πάλι στην Κρήτη δηλαδή), ώστε να παραδοθεί τελικώς. Η όλη διαδικασία πήρε δύο εβδομάδες σίγουρα. 

Δημοσ.
8 minutes ago, Gulik said:

Εχω προσωπική εμπειρία, ναι. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μέσω τηλεφώνου, το βρήκαν τελικά στον... Πειραιά... Και θα επέστρεφε πίσω (πάλι στην Κρήτη δηλαδή), ώστε να παραδοθεί τελικώς. Η όλη διαδικασία πήρε δύο εβδομάδες σίγουρα. 

Φίλε αλήθεια δε φαντάζεσαι πόσο καλό μου έκανε η απάντηση σου. Τουλάχιστον υπάρχει λοιπόν ελπίδα... Είμαι να σκασω όλη μέρα!

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zacharias99 είπε

Φίλε αλήθεια δε φαντάζεσαι πόσο καλό μου έκανε η απάντηση σου. Τουλάχιστον υπάρχει λοιπόν ελπίδα... Είμαι να σκασω όλη μέρα!

Ευχαριστώ πολυ

Δεν εγγυόμαι, εννοείται, ότι θα γίνει ακριβώς το ίδιο και στη δική σου περίπτωση, αλλά μόλις διάβασα για Ηράκλειο Κρήτης θυμήθηκα αυτό που είχα πάθει κι εγώ (και σύμφωνα με τις κοπέλες στα τηλέφωνα το πρόβλημα με την Κρήτη είναι γενικό και πρέπει να διορθωθεί), οπότε ίσως έπεσες σε παρόμοιο σφάλμα στην διαδικασία παράδοσης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Παιδιά έχει ξανατυχει σε κανέναν να χαθεί το δέμα του με boxnow?

Έχω στείλει δεκάδες φορές και όλα καλά.

Αυτή τη φορά έγινε αποστολή από Αθήνα στις 3/12 τοποθετήθηκε σε θυρίδα, 5/12 πήγε στις αποθήκες Αθήνα και μετά θα έπρεπε να έρθει Ηράκλειο Κρήτης.

Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν?

Ευχαριστώ 

Καλησπέρα, κι εμένα μου έχει τύχει να χαθεί αποστολή (1 από της καμία 30αρια που είχα στείλει ως τότε). Πήρα 2-3 φορές τηλέφωνο αφού τελείωνε το διάστημα των 1-2 ημερών που μου έλεγαν από το προηγούμενο τηλέφωνο. Το δέμα είχε παραληφθεί από το locker που το ειχα αφήσει, και η αποστολή είχε «κολλήσει»/ χαθεί στις αποθήκες του BoxNow. Τελικά την 3η φορά που τηλεφώνησα στο support μου ζήτησαν περιγραφή του δέματος (φωτογραφία δεν είχα) και του περιεχομένου καθώς και της αξίας του. Μερικές μέρες μετά από αναζήτηση πάλι στο locker, μου έστειλαν email για να μου πουν ότι δεν βρέθηκε και ότι θα μου επιστρέψουν το ποσό. Η όλη διαδικασία κράτησε και για μένα γύρω στις 2 εβδομάδες. 
Οπότε καλύτερα να επικοινωνήσει ο αποστολέας με το support για να αποζημιωθεί και να σου επιστρέψει το ποσό (αν είχες πληρώσει για το αντικείμενο που σου έστειλε). Με υπομονή και επιμονή θα αποζημιωθείτε πιστεύω.

Επεξ/σία από iakwvina
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Τώρα είδα ότι πρόκειται για κάρτα γραφικών, μακάρι να βρεθεί το δέμα σου!

Με αφορμή την αποζημίωση που ανέφερε ότι πήρε το παιδί παραπάνω, για την καθυστέρηση στην παράδοση του δέματος του, μπήκα και διάβασα τους όρους χρήσης υπηρεσιών. Γράφει: «Η μέγιστη αξία του ταχυδρομικού αντικειμένου που αναλαμβάνει να μεταφέρει η BOXNOW δεν θα ξεπερνά τα διακόσια ευρώ (€200). Η BOXNOW δικαιούται να αρνηθεί τη μεταφορά ταχυδρομικού αντικειμένου που ξεπερνά τα ως άνω όρια βάρους, διαστάσεων και αξίας.»

Αν κατάλαβα καλά, στο Άρθρο 5 - Ευθύνη BoxNow Αποζημιώσεις γράφει ότι αποζημιώνουν μέχρι 50 ευρώ αν είναι φάκελος και 100 ευρώ αν είναι δέμα. 
Ρίξε μια μάτια στους όρους για να είσαι ενήμερος όταν επικοινωνήσεις με το support τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...