Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Specs είπε

Δεν τα σκαναρουν καν αν δεν ειναι στο σακο για το Σαββατο...

Δεν εφτασαν,ψαξαμε το σωρο.
Παντα το Σαββατο φαινονται χωρις αφιξη,αλλα ειναι εδω,παμε και τα βρισκουμε.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, StamTheMan said:

Δεν εφτασαν,ψαξαμε το σωρο.

τοτε παω πασο,γιατι σε φιλο που δουλευει επαρχιακη πολη, δεν τα σκαναρει λεει για να μην τους ζαλιζουν οσοι βλεπουν στο τρακινγκ οτι ηρθαν. Ιδιως οταν εχει κινηση οπως απο black friday εως το νεο ετος...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Specs είπε

δεν τα σκαναρει λεει για να μην τους ζαλιζουν οσοι βλεπουν στο τρακινγκ οτι ηρθαν

Ειναι δυσκολη μερα το Σαββατο,λιγοτερα ατομα,λιγοτερες ωρες,οποτε ανετα δε βγαινει η δουλεια.
Μου εχει πει η ιδιοκτητρια να πηγαινω το Σαββατο,συνηθως ειναι εκει.
Πιθανολογω οτι επειδη σημερα ηταν 2 καινουργιοι υπαλληλοι,να μη θελαν να ασχοληθουν παραπερα,επειδη δε με ηξεραν,ουτε ξεραν τη σχεση που εχω με την ιδιοκτητρια και το καταστημα.
Το ψαξαμε σε ενα μεγαλο σωρο,ηξερα ακριβως τι κουτι ειναι,δεν το βρηκαμε και τους ειπα να το δουν με την ησυχια τους και οτι θα ξαναπερασω στο κλεισιμο.
Δε θα μπω σε λεπτομερειες,αλλα γενικως δεν κανουν για τιποτα οι συγκεκριμενοι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυτο αναφερεται ωστε να μη στειλεις κανα ταπερ με φασολαδα και ανοιξει πανω σε δικο μου δεμα.
Δε μας νοιαζει τι θα παθεις αν χαλασουν και τα φας.

Καταρχάς αν θες να απαντήσεις σε κάποιον να είσαι πιο ευγενής. 

Δν στέλνω φαγητό στον εαυτό μου, οπότε έμενα με νοιάζει κ δν θα στειλω φασολάδα στο παιδί μου που σίγουρα σε 28 ώρες θα έχει χαλάσει! Κι απ όσο γνωρίζω όλα τα μαγειρευτά σε 28 ώρες, το λιγότερο, που κάνει η δική μου αποστολή χαλάνε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Despoina1983 είπε

Δν στέλνω φαγητό στον εαυτό μου, οπότε έμενα με νοιάζει κ δν θα στειλω φασολάδα στο παιδί μου που σίγουρα σε 28 ώρες θα έχει χαλάσει! Κι απ όσο γνωρίζω όλα τα μαγειρευτά σε 28 ώρες, το λιγότερο, που κάνει η δική μου αποστολή χαλάνε. 

Δε θα κατσω να διαφωνησω μαζι σου,ασχετως που διαφωνω με οτι γραφεις.
Αν θες να στειλεις φαγητο,βρες αλλο τροπο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αν θες να στειλεις φαγητο,βρες αλλο τροπο.

Αφού επιμένεις κ μου απαντάς με το ίδιο ύφος, την επόμενη φορά που θα στείλω θα σε ρωτήσω πρώτα. Κι εδώ τελειώνει η συνομιλία. 

Δημοσ.

Λυστε μου μία απορία.

Όταν πάω να κάνω online μία αποστολή, δεν μου ζητάει σε ποιο locker θα αφήσω το δέμα; Μόνο το locker του παραλήπτη ζητάει; Το αφήνω όπου θέλω;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, barca10 είπε

Λυστε μου μία απορία.

Όταν πάω να κάνω online μία αποστολή, δεν μου ζητάει σε ποιο locker θα αφήσω το δέμα; Μόνο το locker του παραλήπτη ζητάει; Το αφήνω όπου θέλω;

Ζητάει του παραλήπτη. Εσύ μπορείς να το αφήσεις όπου θες. 

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία δύο τρεις φορές με καλές εντυπώσεις, αλλά έχει μια "τρύπα" στο υποχρεωτικό 48ωρο των παραδόσεων. Μου συνέβη τώρα.

Είχα μια παραγγελία από Online φαρμακείο. Auτοί γενικώς τα στέλνουν μόλις μαζέψουν όλα τα αντικείμενα οπότε αν κάποιο τεμάχιο της παραγγελίας αργεί δεν μπορείς ακριβώς να προγραμματίσεις πότε παραλαμβάνεις. Να λοιπόν που τα φέρνει η φάση έτσι και το αντικείμενο έρχεται στο box μεσάνυχτα σήμερα Παρασκευή προς Σάββατο. Σκάει και η σχετική ειδοποίηση στο email. Δηλ. εγώ έχω διορία ως Κυριακή προς Δευτέρα μεσάνυχτα. Να όμως που το σημείο παραλαβής αφορά τοποθεσία κοντά στο γραφείο μου και όχι οικία. Δε βολεύει καθόλου. Θα πείτε μπορείς να αιτηθείς παράταση. Ναι αλλά....

Ρωτάω λοιπόν Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφθούν οι προγραμματιστές ότι το Σ/Κ δεν μετράει στο 48ωρο. Ειδικά η Κυριακή. Αφού την Κυριακή ούτε η υπηρεσία κάνει παραδόσεις/παραλαβές. Λίγη απλή λογική....  

• Sad 1
Δημοσ.

Μόνος σου το είπες ότι υπάρχει η παράταση. Μην κάνετε την τρίχα, τριχιά. Είναι μια χαρά -τις περισσότερες φορές γρήγορη - φθηνή υπηρεσία. Τώρα αν μια φορά δεν έπαιξε σωστά, τι να πούμε συμβαίνουν κι αυτά. Επίσης αν είχαν εξ αρχής περισσότερες από 48 ώρες παραμονή, δεν θα βρίσκαμε ποτέ κενές θυρίδες…

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει δυνατότητα μέχρι και παράταση στην παράταση... Με μια  τηλεφωνική κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών τους.

Μία χαρά είναι η Boxnow σε αυτά. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kalmik είπε

Έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία δύο τρεις φορές με καλές εντυπώσεις, αλλά έχει μια "τρύπα" στο υποχρεωτικό 48ωρο των παραδόσεων. Μου συνέβη τώρα.

Είχα μια παραγγελία από Online φαρμακείο. Auτοί γενικώς τα στέλνουν μόλις μαζέψουν όλα τα αντικείμενα οπότε αν κάποιο τεμάχιο της παραγγελίας αργεί δεν μπορείς ακριβώς να προγραμματίσεις πότε παραλαμβάνεις. Να λοιπόν που τα φέρνει η φάση έτσι και το αντικείμενο έρχεται στο box μεσάνυχτα σήμερα Παρασκευή προς Σάββατο. Σκάει και η σχετική ειδοποίηση στο email. Δηλ. εγώ έχω διορία ως Κυριακή προς Δευτέρα μεσάνυχτα. Να όμως που το σημείο παραλαβής αφορά τοποθεσία κοντά στο γραφείο μου και όχι οικία. Δε βολεύει καθόλου. Θα πείτε μπορείς να αιτηθείς παράταση. Ναι αλλά....

Ρωτάω λοιπόν Τόσο δύσκολο ήταν να σκεφθούν οι προγραμματιστές ότι το Σ/Κ δεν μετράει στο 48ωρο. Ειδικά η Κυριακή. Αφού την Κυριακή ούτε η υπηρεσία κάνει παραδόσεις/παραλαβές. Λίγη απλή λογική....  

Οπότε βλέπεις ότι η παραλαβή από την περιοχή της εργασίας σου, σου δημιουργεί πρόβλημα. 

Γι αυτό να βάζεις box στην περιοχή της μόνιμης κατοικίας...

Αν δεν υπάρχει τότε ζητάς παράταση χρόνου. 

Αλλιώς πήγαινε και εσύ βρε αδελφέ να πάρεις το δέμα σου την Κυριακή...

Δεν χάθηκε ο κόσμος...

Δημοσ.
10 hours ago, kalmik said:

Ειδικά η Κυριακή. Αφού την Κυριακή ούτε η υπηρεσία κάνει παραδόσεις/παραλαβές

Αλλαξε κατι; ως τωρα κ εδινε κ επαιρνε κ Σαββατο κ Κυριακη. Μονο αργιες δεν παρεδιδε. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Specs είπε

Αλλαξε κατι; ως τωρα κ εδινε κ επαιρνε κ Σαββατο κ Κυριακη. Μονο αργιες δεν παρεδιδε. 

Παραδίδουν νομίζω μέχρι και Σάββατο βράδυ. Μετά από Δευτέρα πάλι.

Δημοσ.
7 minutes ago, satsok2 said:

Παραδίδουν νομίζω μέχρι και Σάββατο βράδυ. Μετά από Δευτέρα πάλι.

Εως τωρα παραλαμβανα(ερχοταν το πακετο εννοω) αλλα κ εστελνα και Κυριακες. Στην Καρδιτσα αυτο, αλλα κ Σπαρτη, Πρεβεζα, Θεσσαλονικη εξυπηρετηθηκα. Πως αλλιως να εξηγησω οτι εκτος απο το τρακινγκ που φαινοταν οτι το παρελαβαν απο την boxnow Κυριακη μετα την αποστολη μου, εμφανιζονταν την αλλη μερα Δευτερα , στο boxnow του παραληπτη των πιο πανω περιοχων. Βεβαια ολα αυτα προ black friday φετος κ κυριως πριν ο/οι ανοητοι γιαπηδες μαρκετιστες κανουν διαφημιση για εκπτωση, μεσουσης της black friday που ηδη πνιγονταν. Τωρα τα λουζονται κ αμφιβαλλω αν στρωσει πριν το νεο ετος η κατασταση κ κυριως αν δεν αυξηθουν ραγδαια τα lockers. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...