Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 minutes ago, kstgr said:

αρα και παραβιαζετε τους ορους και γκρινιαζετε οταν κανει πανω απο 1 μερα

αμαρτησα κ χωροφυλαξ το παραδεχομαι...αλλα δεν γκρινιαξα

απλα επεσημανα οτι ειχα συνηθισει το 24ωρο(αν κ 48ωρο υποσχονται)

αλλα την βλακεια  τους ενω πνιγονται στην δουλεια, να κανουν κ προσφορα μεσουσης της black friday, φυσικα κ θα την σχολιασω, οπως αλλωστε τους ενημερωσα κ για οσα τυχον προβληματα εχω διαπιστωσει , για να βελτιωθουν.

Εν τελει αν δεν ειναι ετοιμοι να υποδεχτουν πανω απο ας πουμε 70 χιλιαδες αποστολες την ημερα, ας μην τις προμοταρουν κιολας ενω ηδη βρισκονται σε αυτο το οριο.

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Θελω να στειλω ενα δεμα. Μπορω να βαλω για τον παραληπτη τηλ. και email τα ιδια με του αποστολεα???

φυσικα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Specs είπε

φυσικα

Οπως καταλαβαινεις ο παραληπτης δεν το χει με τα μηνυματα ουτε εχει email. Οποτε το συστημα ενημερωνει εμενα και γω τον παραληπτη τηλεφωνικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, PLACEBO_89 said:

Οπως καταλαβαινεις ο παραληπτης δεν το χει με τα μηνυματα ουτε εχει email. Οποτε το συστημα ενημερωνει εμενα και γω τον παραληπτη τηλεφωνικα!

Ετσι κανω κ γω αν και δεν ειναι παραλογο (γινεται κ με το κλασσικο ταχυρδομειο, απο καταβολης του) να στελνει καποιος κατι στον εαυτο του, σε αλλο σημειο για να μην το μεταφερει ας πουμε.

Κ για οσους φιλους μου στελνουν κατι, απλα κανω την καταχωρηση παλι εγω κ τους λεω το νουμερο, για να το κανω ευκολο.

Ιδιως οταν ταξιδευει καποιος, με εναν αριθμο επανω που απλα γραφεις, χωρις διευθυνση-κωδικες-ονοματα-αποστολεα-παραληπτη κλπ ειναι η υπερτατη ευκολια!

αυτο ειναι ενα πολυ αναλυτικο κειμενο για την προοδο της Box Now

https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/101325_box-now-apobasi-stin-kypro-kai-paei-gia-tin-proti-kerdofora-hronia

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kstgr είπε

εν τω μεταξυ στους ορους χρησης λεει ξεκαθαρα και εμφατικα μην αποστελετε τροφιμα.

Καλημέρα. Στους όρους χρήσης λέει να αποφεύγετε και όχι απαγορεύεται το οποίο εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι για να είναι καλυμμένη η εταιρεία σε περίπτωση που κάτι δν φτάσει στην ώρα του. Όπως το ίδιο αναφέρει για τις γυάλινες συσκευασίες ώστε αν σπάσει να μν υπάρξει διαμαρτυρία. 

Το αποδέχομαι λοιπόν κ τα στελνω με δική μου ευθύνη 

Screenshot_20231202_111513.jpg

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Despoina1983 said:

To βασικο προβλημα που υφισταται ειναι να μην καταστραφουν αντικειμενα αλλων! δεν τους πειραζει να χαλασουν τα δικα σου, αλλα αν πχ ειναι υγρα οπως λαδι κλπ κ ποτιστουν τα δεματα αλλων πελατων εκει ειναι μεγαλο ζητημα.

Ενδεικτικα, για να στειλεις εξωτερικο με ΕΛΤΑ κλπ ελαιολαδο, πρεπει να το εχεις σε κλειστο ξυλινο κιβωτιο κ μεσα σε αυτο πριονιδι ικανο να το απορροφησει αν ανοιξει το δοχειο-μπουκαλι κλπ

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Θελω να στειλω ενα δεμα. Μπορω να βαλω για τον παραληπτη τηλ. και email τα ιδια με του αποστολεα???

Επειδη αγοραζω πολυ συχνα μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα και ανταλλακτικα,εχω φτιαξει ηδη 10 κωδικους με μικρα και μεσαια δεματα,απο τις προσφορες που εδιναν,οταν θελω να μου στειλει καποιος κατι,απλα του δινω τον κωδικο.

Σε ολες,αποστολεας και παραληπτης ειμαι εγω.

4 ώρες πριν, Despoina1983 είπε

Αυτο αναφερεται ωστε να μη στειλεις κανα ταπερ με φασολαδα και ανοιξει πανω σε δικο μου δεμα.
Δε μας νοιαζει τι θα παθεις αν χαλασουν και τα φας.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Επειδη αγοραζω πολυ συχνα μεταχειρισμενα ηλεκτρονικα και ανταλλακτικα,εχω φτιαξει ηδη 10 κωδικους με μικρα και μεσαια δεματα,απο τις προσφορες που εδιναν,οταν θελω να μου στειλει καποιος κατι,απλα του δινω τον κωδικο.

Σε ολες,αποστολεας και παραληπτης ειμαι εγω.

Εχεις φτιαξει? Μηπως θες να πεις εχεις κρατησει τους κωδικους?

Γι’ αυτό, έχεις έκπτωση 20% για να στείλεις το δέμα που επιθυμείς σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μέσω της υπηρεσίας αποστολής δεμάτων της BOX NOW! Aπλά χρησιμοποίησε τον κωδικό ..... κατά την πληρωμή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εχεις φτιαξει? Μηπως θες να πεις εχεις κρατησει τους κωδικους?

Εχω φτιαξει αποστολες,απο τα 2 τελευταια promo.

Οταν λεω κωδικο,εννοω τον αριθμο αποστολης,οχι τα boxer,smiley κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα φτιάξει κωδικούς όταν είχε το προμο με 0,50 ευρώ την μικρή θυριδα. Αυτό που βλέπω ειναι ότι όλο και πιο πολύ κόσμος προτιμάει το μποξ από τα ΕΛΤΑ που έχουν το δέμα με 3,50 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Και εγώ είχα φτιάξει κωδικούς όταν είχε το προμο με 0,50 ευρώ την μικρή θυριδα. Αυτό που βλέπω ειναι ότι όλο και πιο πολύ κόσμος προτιμάει το μποξ από τα ΕΛΤΑ που έχουν το δέμα με 3,50 ευρω.

Και τα ΕΛΤΑ ( και καθε τετοιο μπακαλικο ) ,αντι να παρουν τα χαμπαρια τους,χειροτερευουν.

Μου εχουν στειλει δεμα με ΕΛΤΑ courier απο τριτη απο νησι,συνηθως οταν φτανουν Τριπολη το προηγουμενο βραδυ,ξερω οτι το πρωι θα ειναι εδω.Χθες βραδυ βλεπω κλεισιμο απο ΚΔ Τριπολης,λεω κομπλε,θα το εχουμε το πρωι.
Αλλα οχι,σημερα αποφασισαν να αφησουν 300 δεματα σε καποιο φορτηγο ή κατι τετοιο.
Καλα ξεκουμπιδια σε ολες τις εταιριες που ακομα δε λενε να βαλουν μυαλο.

Δημοσ.
3 minutes ago, StamTheMan said:

Αλλα οχι,σημερα αποφασισαν να αφησουν 300 δεματα σε καποιο φορτηγο ή κατι τετοιο.

Αν δεν ειναι με παραδοση Σαββατου, δεν το φερνουν σημερα, αλλα Δευτερα.

Δημοσ.
2 minutes ago, StamTheMan said:

Δεν εφτασε στο καταστημα.

Δεν τα σκαναρουν καν αν δεν ειναι στο σακο για το Σαββατο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...