Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Specs είπε

Εικαζω ομως πως ΔΕΝ δεσμευεται αυτοματα η θυριδα κ ετσι καποιος μπορει στο εν λογω locker μετα την καταχωρηση, να παει κ να αφησει εκει δεμα για αντιστροφη πορεια, για αποστολη.

Σιγουρα δε δεσμευεται,εχω αγορασει καμια 10ρια κωδικους απο το προηγουμενο και απο αυτο το προμο,για ενα locker διπλα μου και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος.
Ισα ισα που σε αυτο το προμο,σε παροτρυναν να το κανεις,μιας και ο κωδικος ισχυει για 30 μερες.

10 ώρες πριν, Gulik είπε

ορισμένες φορές μάλιστα μου είχε ανοίξει πορτάκι για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέγεθος δέματος από εκείνο που είχα θέσει

Απολυτα λογικο,αφου δεν εχει αλλη διαθεσιμη θυριδα.

10 ώρες πριν, Gulik είπε

ορισμένες φορές μάλιστα μου είχε ανοίξει πορτάκι για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέγεθος δέματος από εκείνο που είχα θέσει

Απολυτα λογικο,αφου δεν εχει αλλη διαθεσιμη θυριδα.

7 ώρες πριν, Specs είπε

24 ωρες εκανε να φτασει?

Μου ετυχε προχθες να στειλω δεμα 10 λεπτα πριν περασει ο μαν,σε 8 ωρες ηταν στη θυριδα του παραληπτη.
Αυτο απο Καλαματα για Αθηνα.

3 ώρες πριν, Specs είπε

Εγω θελω να συγκρινω την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Κτελ με την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Boxnow(που πηγε τελικα το δεμα).

Γιατι ασχολεισαι τοσο ; :P

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο πως στελνω με box now...εχω παραλάβει μόνο 2 φορές και φαίνεται απίστευτα βολικό!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Δημοσ.
11 minutes ago, manthos_27 said:

Καλησπέρα στην παρέα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο πως στελνω με box now...εχω παραλάβει μόνο 2 φορές και φαίνεται απίστευτα βολικό!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Ζητάς τα στοιχεία του παραλήπτη, κινητό,μαιλ και ονοματεπώνυμο. Έπειτα μπαίνεις στην ιστοσελίδα του βοχ και ακολουθείς τις οδηγίες. Στα λέει βήμα βήμα. Αποκλείεται να κάνεις λάθος, είναι αρκετά εύκολο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Ζητάς τα στοιχεία του παραλήπτη, κινητό,μαιλ και ονοματεπώνυμο. Έπειτα μπαίνεις στην ιστοσελίδα του βοχ και ακολουθείς τις οδηγίες. Στα λέει βήμα βήμα. Αποκλείεται να κάνεις λάθος, είναι αρκετά εύκολο.

+ ποιο locker τον βολεύει για παραλαβή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, manthos_27 είπε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Επίσης αυτό που σε άλλο νήμα κάνουμε πολλοί , όταν θέλουμε να μας στειλει καποιος κάτι , του στέλνουμε τον κωδικό μιας και αυτό χρειάζεται μόνο.Σε όλα τα πεδία βάζουμε δικά μας στοιχεία.Πχ θέλω να μου στείλεις κάτι.

Πάω στη σελίδα βάζω τα στοιχεία μου στον  αποστολέα με ταυτότητα κλπ , βάζω παραλήπτη τα δικά μου επίσης , πληρώνω και απλά σου στέλνω το νούμερο.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, manthos_27 είπε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Καλημέρα. Αυτό που επίσης πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι πρέπει να προπληρωσεις το δέμα με κάρτα (το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές), και να εκτυπώσεις την ετικέτα που σου στέλνουν. Αν δν έχεις εκτυπωτή λέει ότι μπορείς απλά να γράψεις πάνω στο κουτί τον κωδικό. 

Όσο για τον κωδικό που ανοίγει το locker, θα τον στείλουν και στο μέιλ του παραλήπτη όταν φτάσει το δέμα. Πριν το κάνεις ίσως να φαίνεται λίγο μπέρδεμα αλλά τελικά είναι πολύ απλό κ εύκολο. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Despoina1983 said:

θα τον στείλουν και στο μέιλ του παραλήπτη όταν φτάσει το δέμα

το μειλ του παραληπτη δεν ειναι υποχρεωτικο, αλλα θα ερθει sms στο κινητο του

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ιδέα μου η τον τελευταίο καιρό τον παίζουν εκει στην boxnow?
Δέμα απο eshop(που πουλάνε προλογο ότι σε 24 ώρες θα είναι στο lοcker του παραλήπτη) έχει να ανανεωθεί απο την ημέρα παραλαβής απο την εταιρία (28/11).
Κάθε μέρα το σύστημα τους πηγαίνει την εκτιμώμενη παράδοση μια ημέρα αργότερα.
Πήρα τηλέφωνο να δώ κατα πότε θα παραδωθεί(είναι ρούχο το οποίο ίσως χρειαστεί αλλαγή στο νούμερο και θέλω να προλάβω το κατάστημα πριν τελείωσει το μεγαλύτερο νούμερο αλλίως κλαιν μαιν).
Εχθές αργα το απογευμα εκανα ενα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε με σιγουρία οτι θα μπεί χθές.
Σήμερα βλέπω παλι αλλαγμένη ημερομηνία παράδοσης, ξανα κάνω ενα τηλέφωνο και μου λέει η κοπέλα τον γνωστό προλογο οτι λυπουμαστε για την καθυστερηση κλπ κλπ βλέπω στο συστημα οτι καθε μερα αλλάζει η ημερομηνία παραλαβής αλλα ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποτε θα παραδωθεί και κανένας συναδελφος δεν μπορει να σας απαντήσει σε αυτο γιατι κανένας συναδελφος δεν γνωρίζει.
Σε συμβατική κουριερ αν το έδινα θα ειχα παραλαβει 3 φορές μεχρι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, TasosPk said:

Είναι ιδέα μου η τον τελευταίο καιρό τον παίζουν εκει στην boxnow?

καινουργιοι στο σπορ κ το ιδιο το σπορ απο μονο του πρωτοποριακο, ηρθε κ η black week εκαναν κ την μαλακια με το promo απανωτα, μποκαραν φαινεται κ θα εχουν και τις παιδικες ασθενειες , αναμενομενο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

καινουργιοι στο σπορ κ το ιδιο το σπορ απο μονο του πρωτοποριακο, ηρθε κ η black week εκαναν κ την μαλακια με το promo απανωτα, μποκαραν φαινεται κ θα εχουν και τις παιδικες ασθενειες , αναμενομενο...

Tι καινουριοι μωρέ?
2+ χρόνια έχει που βάζουν locker, αν δεν μπορούν να στρώσουν τα logistics τους δεν φταίει το οτι ειναι "καινουριοι" .

1 ώρα πριν, Fir3fly είπε

Είναι και περίοδος εορτών, οπότε οι καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες,

Σύμφωνοι στο περίοδος εορτών.
Ας μήν υπόσχονται πράγματα τα οποία δεν μπορούν να υλοποιήσουν.
Λένε παράδοση απο e-shop σε 24 ώρες και απο locker σε locker σε 48.
72 ώρες μετά την παραλαβή μου λένε δεν ξέρω ποτε θα παραλάβετε, αυτό δεν έχει να κανει ουτε με περιοδο εορτων ουτε με το οτι ειναι "καινουριοι".
Θυμίζει κούριερ στις πρώτες καραντίνες(και θυμόμαστε όλοι τι λέγαμε για τις κούριερ τοτε).

Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι στο Ινσομνια θα βρίσκονταν άτομα να βγάλουν γκρίνια ακόμα και γι αυτή την επαναστατική υπηρεσία. 

Δημοσ.
2 hours ago, kstgr said:

Ήμουν σίγουρος ότι στο Ινσομνια θα βρίσκονταν άτομα να βγάλουν γκρίνια ακόμα και γι αυτή την επαναστατική υπηρεσία. 

Δικαιολογημενα θα ελεγα.

Αν ηταν η πρωτη εφαρμογη παγκοσμιως αυτο που γινεται εδω,θα ημασταν ολοι ευχαριστημενοι κ θα δικαιολογουσαμε τα παντα! Ομως ο καθενας το βλεπει απο την σκοπια του και αν σκεφτεις δεν ειναι επαναστατικο 10 χρονια μετα απο οταν ξεκινησε σε αλλες χωρες...θα μπορουσαν να εχουν ελαχιστα προβληματα!

Προσωπικα δινω παντα χωρο σε λαθη, οπως ας πουμε σημερα που σε Θεσσαλονικη δεν παραδοθηκαν τροφιμα μεσα σε 24 ωρες που ειχα συνηθισει κ την ιδια στιγμη στην Πρεβεζα κ στην Αθηνα τα εφαγαν κιολας, ενω τα εστειλα ολα εχθες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kstgr είπε

Εχω χρησιμοποιήσει και προτείνει σε τρίτους την συγκεκριμένη υπηρεσία ειλικρινα δεν ξέρω πλεον πόσες φορές.
Και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι όταν κάνουν οτι να 'ναι θα κάνουμε τα στραβά μάτια και δεν θα το λέμε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Specs είπε

Δικαιολογημενα θα ελεγα.

Αν ηταν η πρωτη εφαρμογη παγκοσμιως αυτο που γινεται εδω,θα ημασταν ολοι ευχαριστημενοι κ θα δικαιολογουσαμε τα παντα! Ομως ο καθενας το βλεπει απο την σκοπια του και αν σκεφτεις δεν ειναι επαναστατικο 10 χρονια μετα απο οταν ξεκινησε σε αλλες χωρες...θα μπορουσαν να εχουν ελαχιστα προβληματα!

Προσωπικα δινω παντα χωρο σε λαθη, οπως ας πουμε σημερα που σε Θεσσαλονικη δεν παραδοθηκαν τροφιμα μεσα σε 24 ωρες που ειχα συνηθισει κ την ιδια στιγμη στην Πρεβεζα κ στην Αθηνα τα εφαγαν κιολας, ενω τα εστειλα ολα εχθες.

εν τω μεταξυ στους ορους χρησης λεει ξεκαθαρα και εμφατικα μην αποστελετε τροφιμα.

αρα και παραβιαζετε τους ορους και γκρινιαζετε οταν κανει πανω απο 1 μερα γιατι μπορει να χαλασουν τα τροφιμα που δεν επρεπε να ειχατε στειλει in the first place

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...