Gulik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Specs είπε Θα λυθει με παραλληλη αυξηση των lockers , οση κ η ζητηση μεχρι να γινουμε...Φινλανδια ας πουμε που εβλεπα τα ατελειωτα κουτια στις εισοδους(λογω κλιματος) των σουπερ μαρκετς κ απορουσα ποσοι επιτελους τα εχουν επιλεξει, ολοι με αυτα βολευονται? ναι ολοι με αυτα βολευτηκαν εδω κ χρονια! Σε κοντινό μου super market γνωστής αλυσίδας, μόλις πριν μια εβδομάδα αφαιρέθηκε εντελώς η θυρίδα / ντουλάπα που είχαν δίπλα από την κεντρική είσοδο, για να μπει -προς έκπληξη όλων από όσο κατάλαβα- μια σχεδόν τριπλάσια, στην αριστερή (και άδεια μέχρι πρότινος) πλευρά του κτιρίου, μιλάμε ίσως για την μεγαλύτερη θυρίδα που υπάρχει σε boxnow. Αυτό προφανώς δείχνει πως η εταιρεία επιθυμεί να αναβαθμιστεί άμεσα.
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, Gulik said: Αυτό προφανώς δείχνει πως η εταιρεία επιθυμεί να αναβαθμιστεί άμεσα. Φυσικα, γιατι μονο αυτο θα φερει κερδος! αν μαλιστα συνεχισει με τετοιους ρυθμους, θα ειναι η πρωτη με πληρη καλυψη (οσο γινεται λογω αναγλυφου) της χωρας και δυσκολα θα την χτυπησει καποιος απο τους επομενους εαν εδραιωθει καλα κ κυριως παντου! Μονο τα ΕΛΤΑ θα μπορουσαν αλλα μεχρι να γινει η προμηθεια, να τα βρουνε κ στις μιζες οι αρμοδιοι κλπ παει τελειωσε! Απλα στα χωρια κ στην υπαιθρο γενικα, τα ΕΛΤΑ με τους ετσι κι αλλιως ταχυδρομους που στελνουν , βαλε κ τους πρακτορους-συνεργατες θα ηταν αχτυπητοι αλλα θα δουμε! 1
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Specs είπε φτασει Ξέρω από προηγούμενη φορά κ βάζω το δέμα πριν περασουν(μάλλον μία φορά την ημέρα περνάνε από εμάς). Ναι, πάει από Πάτρα - Αθήνα, από Αθήνα - Θεσσαλονίκη κι από Θεσσαλονίκη - Κοζάνη. Σε 28 ώρες. Γιαυτό στέλνω τόσο συχνά. Αλλά τώρα θα το σκεφτώ περισσότερο πριν στείλω γιατί λογικά θα πρέπει να πάρει ταξί ή έστω να ταλαιπωρηθεί για να το πάρει. Και σίγουρα δν θα στείλω ποτέ μεγάλο δέμα.. Ίδια τιμή έχει το ΚΤΕΛ κ φτάνει σε 4,5 ώρες (και είναι μικρότερη η απόσταση αν συμβεί πάλι το ίδιο) Η αλήθεια είναι πως αν δν συνέβαινε αυτό θα συνέχιζα να στείλω ανεξαρτήτως προσφοράς
Fir3fly Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το μόνο θέμα που υπάρχει με το Boxnow είναι ότι δεν έχουν κάλυψη στα νησιά, ξέρω από Μύκονο, Σκιάθο, Λήμνο, που δεν έχουν lockers ενώ πρόσφατα; είδα διαφήμιση ότι επεκτείνονται και στη Κύπρο. 1
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, Fir3fly said: Το μόνο θέμα που υπάρχει με το Boxnow είναι ότι δεν έχουν κάλυψη στα νησιά, ξέρω από Μύκονο, Σκιάθο, Λήμνο, που δεν έχουν lockers ενώ πρόσφατα; είδα διαφήμιση ότι επεκτείνονται και στη Κύπρο. Για τα νησια ειπαν θα ειναι ετοιμοι απο την νεα χρονια, τουριστικη σεζον εννουν μαλλον. 9 minutes ago, Despoina1983 said: μάλλον μία φορά την ημέρα περνάνε από εμάς Παντου στην επαρχια μια φορα την ημερα περνανε, Αθηνα δεν ξερω αλλα κι εκει μαλλον ετσι. Δεν εχει νοημα να περνανε πιο πολλες φορες, απλα να αυξησουν τα σημεια τους πρεπει. 11 minutes ago, Despoina1983 said: Ίδια τιμή έχει το ΚΤΕΛ κ φτάνει σε 4,5 ώρες Δεν βολευει ομως το ΚΤΕΛ , παρα μονον οσους μενουν κοντα σε αυτο, αποστολεας κ παραληπτης μαζι. 2
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, Specs είπε Για τα νησια ειπαν θα ειναι ετοιμοι απο την νεα χρονια, τουριστικη σεζον εννουν μαλλον. Παντου στην επαρχια μια φορα την ημερα περνανε, Αθηνα δεν ξερω αλλα κι εκει μαλλον ετσι. Δεν εχει νοημα να περνανε πιο πολλες φορες, απλα να αυξησουν τα σημεια τους πρεπει. Δεν βολευει ομως το ΚΤΕΛ , παρα μονον οσους μενουν κοντα σε αυτο, αποστολεας κ παραληπτης μαζι. Σωστά γιαυτό έστελνα συνέχεια με box now. Αν το κέντρο της Κοζάνης είναι κοντά στο ΚΤΕΛ κι όχι ανηφόρα (όπως η υπόλοιπη πόλη). Θα ξαναδοκιμάσω, σίγουρα όμως όχι όταν θα έχει προσφορά.. Επίσης σήμερα το τηλ. κέντρο δν απαντούσε για πάνω από μία ώρα κ άφησα το τηλέφωνο μου να με πάρουν, πράγματα που σημαίνει ότι θα είχαν πολλοί πρόβλημα
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Despoina1983 said: σίγουρα όμως όχι όταν θα έχει προσφορά δεν νομιζω θα ηρεμησει το θεμα με την διαφημιση που εχει γινει , απο στομα σε στομα (τιβι δεν ξερω γιατι δεν βλεπω). Απλα κ μονο που το e-shop.gr μεχρι 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα εχει με 1ε box now ασχετως μεγεθους, αντιλαμβανεσαι τι θα γινει! Αρα εξαρταται απο το σημειο παραλαβης πλεον ... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Specs
andreas1gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Despoina1983 είπε Καλησπέρα. Όλα καλά εδώ και αρκετό καιρό που στέλνω δέμα κάθε μήνα. Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό έγινε η "στραβή". Δν γνωρίζω (όπως δν γνώριζε και η κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο) εάν γράφουν κάπου στο σαιτ ότι σε περίπτωση που δν υπάρχει χώρος στη θυρίδα που έχω επιλέξει θα πάει στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη, αλλά σε εμένα συνέβη. Το οποίο σημαίνει 22 λεπτά ανηφόρα!! (με 5 κιλά βάρος στα χέρια). Ευτυχώς δν είχα στείλει μεγάλο δέμα. Μου πρότεινε να μεταφερθεί στη θυρίδα της επιλογής μου, αλλά μπορεί είπε κ σε 4 μέρες.. Ας γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο Μιλάς για περπάτημα για 1300 μέτρα;;;
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μιλάς για περπάτημα για 1300 μέτρα;;; Αυτό είναι η κατηφόρα, χωρίς δέμα. Η επιστροφή είναι 22 λεπτά και 62 μ. ανηφόρα με 5 κιλά βάρος. Και αφού είχε άλλα δύο πιο κοντά το ένα και το δεύτερο ίδια απόσταση αλλά σχεδόν ευθεία... Από τα 4 που έχει στην Κοζάνη ήταν το χειρότερο. Μάλλον όμως το μόνο διαθέσιμο γιαυτό κ δν υπήρξε καμία ενημέρωση για την αλλαγή 21 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Μιλάς για περπάτημα για 1300 μέτρα;;; Κι αν το βάλεις συνολικά είναι 2,5 χιλιόμετρα και σχεδόν 40 λεπτά περπάτημα. Δν είναι κ δίπλα...
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, Despoina1983 said: Κι αν το βάλεις συνολικά είναι 2,5 χιλιόμετρα και σχεδόν 40 λεπτά περπάτημα. Δν είναι κ δίπλα... απο περιεργεια, ποσο κοντοτερα ειναι το ΚΤΕΛ απο το σπιτι, σε αποσταση κ χρονο?
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Specs είπε απο περιεργεια, ποσο κοντοτερα ειναι το ΚΤΕΛ απο το σπιτι, σε αποσταση κ χρονο? Είναι γύρω στο χιλιόμετρο, κοντά σε άλλο box now, αλλά ευθεία οπότε γύρω στα 20-25 λεπτά πήγαινε έλα. Απλά κτελ έχει Τετάρτη, Παρασκευή κ Κυριακή.. 1 λεπτό πριν, Despoina1983 είπε Είναι γύρω στο χιλιόμετρο, κοντά σε άλλο box now, αλλά ευθεία οπότε γύρω στα 20-25 λεπτά πήγαινε έλα. Απλά κτελ έχει Τετάρτη, Παρασκευή κ Κυριακή.. Εμένα με ενόχλησε περισσότερο το γεγονός ότι δν με ρώτησαν αν θέλω να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αφού το μόνο διαθέσιμο ήταν μάλλον αυτό. Δέχομαι ακόμη και το γεγονός ότι μου το έβγαζε για να στείλω και μετά γέμισε. Απλά να υπάρχει ενημέρωση στην πορεία για να διευκολύνει και τους πελάτες που παραλαμβανουν.
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, Despoina1983 said: Είναι γύρω στο χιλιόμετρο, κοντά σε άλλο box now, αλλά ευθεία οπότε γύρω στα 20-25 λεπτά πήγαινε έλα. Απλά κτελ έχει Τετάρτη, Παρασκευή κ Κυριακή.. Αν αντεγραψα σωστα απο τα στοιχεια που εβαλες στον χαρτη, ειναι το ιδιο σε αποσταση κ χρονο βλεπω
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Specs είπε Αν αντεγραψα σωστα απο τα στοιχεια που εβαλες στον χαρτη, ειναι το ιδιο σε αποσταση κ χρονο βλεπω Όχι δν είναι. Αυτό που είναι στην Κασομούλη είναι αυτό που το τοποθέτησαν. Αυτό που είχα επιλέξει εγώ είναι στη Δημοκρατίας. Από τη Δημοκρατίας ως την Κασομούλη είναι όλο ανηφόρα Ανάποδα τα έγραψα, από την Κασομούλη ως τη Δημοκρατίας είναι η ανηφόρα και επειδή έχω πάει είναι μεγάλη! Τέλος πάντων αυτό που επιμένω ότι είναι αντιεπαγγελματικό είναι το γεγονός ότι δν ενημέρωσαν.
Specs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, Despoina1983 said: Όχι δν είναι. Εγω θελω να συγκρινω την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Κτελ με την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Boxnow(που πηγε τελικα το δεμα). Ποσο διαφορα εχουν ?
Despoina1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Specs είπε Εγω θελω να συγκρινω την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Κτελ με την αποσταση Σπιτι παραληπτη-Boxnow(που πηγε τελικα το δεμα). Ποσο διαφορα εχουν ? Σαν απόσταση γύρω στα 800+μέτρα σύνολο. Η διαφορά είναι στη μία διαδρομή που είναι σχεδόν ευθεία και στην άλλη που είναι μόνο ανηφόρα. Εάν ο μεταφορέας δν γνωρίζει το μέρος το κατανοώ. Γιαυτό θα έπρεπε να ενημερωθώ κ να επιλέξω άλλο σημείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις