Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Smile23 δίνει 23% έκπτωση

Μου ήρθε στο email :

Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου πλησιάζει και η BOX NOW σου δίνει ένα λόγο παραπάνω να χαμογελάσεις! Στείλε το Δέμα σου με επιπλέον έκπτωση 23% έως τις 6/10 23:59:59!

• Like 2
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, neced2 said:

Για 2 ημέρες και μόνο από 0,50€!! (έως 30/11/23)
To Voucher αποστολής δέματος έχει διάρκεια 1 μήνα.

H πρωτη κατηγορια βαρους/ογκου με 0,5ε 8χ45χ60 εκατοστα, εως 2 κιλα,

η δευτερη με 2ε 17χ45χ60 εκατοστα, εως 5 κιλα

για να ειμαστε ακριβεις.

Επεξ/σία από Specs
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Όλα καλά εδώ και αρκετό καιρό που στέλνω δέμα κάθε μήνα. Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό έγινε η "στραβή". Δν γνωρίζω (όπως δν γνώριζε και η κυρία στο τηλεφωνικό κέντρο) εάν γράφουν κάπου στο σαιτ ότι σε περίπτωση που δν υπάρχει χώρος στη θυρίδα που έχω επιλέξει θα πάει στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη, αλλά σε εμένα συνέβη. Το οποίο σημαίνει 22 λεπτά ανηφόρα!! (με 5 κιλά βάρος στα χέρια). Ευτυχώς δν είχα στείλει μεγάλο δέμα.
Μου πρότεινε να μεταφερθεί στη θυρίδα της επιλογής μου, αλλά μπορεί είπε κ σε 4 μέρες..

Ας γνωρίζει ο κόσμος ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο 

Screenshot_20231130-143519.jpg

Δημοσ.
3 minutes ago, Despoina1983 said:

Δυστυχώς μετά από τόσο καιρό έγινε η "στραβή"

Etyxe και σε μενα στην Καρδιτσα κ με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν για τις αλλες επιλογες. Δεν βιαζομουν κ ζητησα να το παρουν πισω στην Λαρισα απο οπου ξεκιναει το αυτοκινητο κ την αλλη μερα ηταν οκ.

Αλλα τωρα που πνιγονται λογω black friday θα συμβει σε πολλους, αλλα θα στρωσει  με αυξηση θυριδω λογικα, απλα καποιος ανεγκεφαλος σκεφτηκε εν μεσω black friday να κανει και promo και εγινε χαμος!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Specs είπε

Etyxe και σε μενα στην Καρδιτσα κ με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν για τις αλλες επιλογες. Δεν βιαζομουν κ ζητησα να το παρουν πισω στην Λαρισα απο οπου ξεκιναει το αυτοκινητο κ την αλλη μερα ηταν οκ.

Αλλα τωρα που πνιγονται λογω black friday θα συμβει σε πολλους, αλλα θα στρωσει  με αυξηση θυριδω λογικα, απλα καποιος ανεγκεφαλος σκεφτηκε εν μεσω black friday να κανει και promo και εγινε χαμος!

Δυστυχώς εμένα δν με ενημέρωσε κανένας και απλά το τοποθέτησαν εκεί. Το καλύτερο θα ήταν να γνωρίζουν μέσω του συστήματος εάν θα υπάρχει κενή θυρίδα την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και εάν δν υπάρχει να μν σου δίνει την επιλογή της συγκεκριμένης.. Εγώ προσωπικά δν θα το είχα στείλει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Despoina1983 said:

Το καλύτερο θα ήταν να γνωρίζουν μέσω του συστήματος εάν θα υπάρχει κενή

Αυτη τη στιγμη ετσι λειτουργει, οταν ετοιμαζεις αποστολη...βγαζει μονο τις διαθεσιμες θυριδες.

Εικαζω ομως πως ΔΕΝ δεσμευεται αυτοματα η θυριδα κ ετσι καποιος μπορει στο εν λογω locker μετα την καταχωρηση, να παει κ να αφησει εκει δεμα για αντιστροφη πορεια, για αποστολη.

Επεξ/σία από Specs
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Specs είπε

Αυτη τη στιγμη ετσι λειτουργει, οταν ετοιμαζεις αποστολη...βγαζει μονο τις διαθεσιμες θυριδες.

Σωστό και όχι απλά αυτό, για παν ενδεχόμενο, εφόσον μια θυρίδα πλησιάζει στο να γεμίσει, συνήθως πλέον ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝ στις επιλογές σου, με σκοπό να μην γίνει αντίστοιχη "στραβή" με αυτή του φίλου, που ανέφερε νωρίτερα. 

Έχει τύχει πολλές φορές να μην βρίσκω συγκεκριμένα δύο θυρίδες στο website (και να τις θεωρώ μη διαθέσιμες), κι όταν καθαρά για λόγους δοκιμής πάω να παραδώσω κάτι, περνάω από τις συγκεκριμένες και βρίσκω διαθέσιμο πορτάκι (ορισμένες φορές μάλιστα μου είχε ανοίξει πορτάκι για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέγεθος δέματος από εκείνο που είχα θέσει), οπότε πλέον καταλαβαίνω ότι το κάνουν κι αυτό, για παν ενδεχόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Gulik said:

κι όταν καθαρά για λόγους δοκιμής πάω να παραδώσω κάτι, περνάω από τις συγκεκριμένες και βρίσκω διαθέσιμο πορτάκι

Πιστευω οτι αυτα που παραδιδεις για να δοκιμασεις, ειναι ηδη καπαρωμενα για πραγματα που θα ερθουν, κ μολις ερθει ο οδηγος θα παρει τα δικα σου κ μετα θα βαλει τα αφιχθεντε. Γιαυτο σε αφηνει να στειλεις απο εκει αλλα οχι να στειλει εκει καποιος απο αλλου. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Gulik είπε

Σωστό και όχι απλά αυτό, για παν ενδεχόμενο, εφόσον μια θυρίδα πλησιάζει στο να γεμίσει, συνήθως πλέον ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝ στις επιλογές σου, με σκοπό να μην γίνει αντίστοιχη "στραβή" με αυτή του φίλου, που ανέφερε νωρίτερα. 

Έχει τύχει πολλές φορές να μην βρίσκω συγκεκριμένα δύο θυρίδες στο website (και να τις θεωρώ μη διαθέσιμες), κι όταν καθαρά για λόγους δοκιμής πάω να παραδώσω κάτι, περνάω από τις συγκεκριμένες και βρίσκω διαθέσιμο πορτάκι (ορισμένες φορές μάλιστα μου είχε ανοίξει πορτάκι για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέγεθος δέματος από εκείνο που είχα θέσει), οπότε πλέον καταλαβαίνω ότι το κάνουν κι αυτό, για παν ενδεχόμενο. 

Ωραία όλα αυτά για όταν θέλω να παραδώσω το δέμα... Το πρόβλημα είναι ότι στην παραλαβή μου έβγαζε μια χαρά διάθεσημη τη θυρίδα και σήμερα που έφτασε το δέμα απλά το έβαλαν σε μία άλλη! Στην απόδειξη κ στο χαρτί που κόλλησα επάνω στο δέμα είχε τη διεύθυνση που είχα επιλέξει. Στο μέιλ κ στην αναζήτηση του δέματος σήμερα βρέθηκε αλλού... 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Gulik είπε

Το εχει κανει και σε εμενα αυτο , να ανοιξει μεσαιο κουτι ενω εχω βαλει μικρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

Πιστευω οτι αυτα που παραδιδεις για να δοκιμασεις, ειναι ηδη καπαρωμενα για πραγματα που θα ερθουν, κ μολις ερθει ο οδηγος θα παρει τα δικα σου κ μετα θα βαλει τα αφιχθεντε. Γιαυτο σε αφηνει να στειλεις απο εκει αλλα οχι να στειλει εκει καποιος απο αλλου. 

Ναι, παρόλ'αυτά ανοίγει αρκετές φορές πορτάκι, γι' αυτό το επεσήμανα. 

1 ώρα πριν, Despoina1983 είπε

Ωραία όλα αυτά για όταν θέλω να παραδώσω το δέμα... Το πρόβλημα είναι ότι στην παραλαβή μου έβγαζε μια χαρά διάθεσημη τη θυρίδα και σήμερα που έφτασε το δέμα απλά το έβαλαν σε μία άλλη! Στην απόδειξη κ στο χαρτί που κόλλησα επάνω στο δέμα είχε τη διεύθυνση που είχα επιλέξει. Στο μέιλ κ στην αναζήτηση του δέματος σήμερα βρέθηκε αλλού... 

Το κατάλαβα, πρόκειται καθαρά για "στραβή" ή ας το πούμε για αμέλεια του συστήματος, μπορεί να συμβεί σε κάθε τί, όχι απλά σε τέτοια υπηρεσία. Εάν, μάλιστα, έγινε τώρα σε Black Friday περίοδο, ίσως πρέπει να το δικαιολογήσουμε κάπως, αφού γενικότερα η boxnow λειτουργεί εξαιρετικά, μέχρι τώρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Despoina1983 said:

Στο μέιλ κ στην αναζήτηση του δέματος σήμερα βρέθηκε αλλού... 

24 ωρες εκανε να φτασει?

40 minutes ago, Gulik said:

ίσως πρέπει να το δικαιολογήσουμε κάπως, αφού γενικότερα η boxnow λειτουργεί εξαιρετικά, μέχρι τώρα. 

Θα λυθει με παραλληλη αυξηση των lockers , οση κ η ζητηση μεχρι να γινουμε...Φινλανδια ας πουμε που εβλεπα τα ατελειωτα κουτια στις εισοδους(λογω κλιματος) των σουπερ μαρκετς κ απορουσα ποσοι επιτελους τα εχουν επιλεξει, ολοι με αυτα βολευονται? ναι ολοι με αυτα βολευτηκαν εδω κ χρονια!

Επεξ/σία από Specs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...