metrobooming24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Αγόρασα σήμερα το πρώτο μου air conditioning 24.000 btu. Υπάρχει περίπτωση να μπει σε Μπουάτ και αν όχι γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, metrobooming24 είπε Αγόρασα σήμερα το πρώτο μου air conditioning 24.000 btu. Υπάρχει περίπτωση να μπει σε Μπουάτ και αν όχι γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιατί στα Αθλητικά και γιατί σε μπουάτ;
metrobooming24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Τι λες παλικάρι μου είσαι στα καλά σου;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, metrobooming24 είπε Τι λες παλικάρι μου είσαι στα καλά σου; Μια χαρά είμαι. Εχεις ποστάρει στα Αθλητικά και οχι στο Μπλα Μπλα ή στο θέμα για τα κλιματιστικά. Και δεύτερον γιατί θες να βάλεις το κλιματιστικό σε μπουάτ;
Klausx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 49 λεπτά πριν, metrobooming24 είπε Αγόρασα σήμερα το πρώτο μου air conditioning 24.000 btu. Υπάρχει περίπτωση να μπει σε Μπουάτ και αν όχι γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το σωστό είναι σαν συσκευή να έχει το δικό της φις & πρίζα με ξεχωριστή γραμμή / ασφάλεια βάση κατασκευαστή εφόσον είναι και 24,000 btu. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα