Προς το περιεχόμενο

Case μεχρι 120-130 euro

Grigoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρο ένα καινούργιο case και είχα στο μυαλό μου το lian-li pc60. Oι αναγκες μου δεν είναι πολύ μεγάλες αλλα το μονο πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βάλω 4 σκληρούς και ένα dvdr μονο. αυτή τι στιγμή έχω 3 αλλα στο case που έχω είναι ο ένας πάνο στον άλλο και δε μου αρέσουν όπως είναι, μιας και το case που έχω είναι τις πλακας.

Γι'αυτο προτείνεται cases που να με ικανοποιούν σε σχέση με τους σκληρούς, δεν αποκλείω full case αλλα θα προτιμούσα midi. θα αγοραστεί από uk οποτε έχω πιο πολλές επιλογες.

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Δημοσ.

thermaltake V1000A ligo parapanw ap'oti ipologizeis sta xrhmata alla einai KOYTI!

Episis, pliroforiaka an pas na baleis polles siskeues panw mipws prepei na tsekareis kai to PSU sou??? an exeis 300Watt den nomizw na se kaliptoun...

• Super Moderators
Δημοσ.

egw 8a sou proteina to Antec P160...vevaia kanei kai 165 peripou euro alla einai poly kalo...alouminenio 6kila kai poly leitourgiko...asfalws einai kai akrws emfanisimo...twra gia ta thermaltake an kai aresoun den me entypwsiazoun prwton giati an den pareis ta alouminenia (pou einai kai ta pio akriva) einai kamia 15ara kila kai epipleon me ela ta lampakia ta hardcano kai ta upoloipa extras ta kalwdia mesa einai san makaronada...trelos xamos...

Δημοσ.

ego file me 120 euro 8a eperna ena koutaki me kati kerata mavro-kokkino pou exei sto pc store ama uparxei ligo pio megalo ap auto pou exei stin vitrina.

checkare to! einai panemorfo!

Δημοσ.

α) Xaser = Casetek + αμφιβόλου αισθητικής τροποποιησεις. Οπότε ευχαριστώ αλλά ΔΕΝ θα πάρω.

β) Casetek 1018 ή 1020. Πολύ τίμιες λύσεις για τα λεφτά τους...

Δημοσ.

Είχα δει ένα καλό case στην σελίδα του plaisio αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέριες. Μπες και ρίξε μια ματιά.

4 σκληρούς? Καλα πόσα giga είναι ο καθένας???

Δημοσ.

Εχω το casetek 1018 και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Ειναι ιδιο εσωτερικα με το xaser ΙΙΙ 1000Α, διατηροντας παραλληλα μια νορμαλ εξωτερικη εμφανιση! Εγω το ειχα παρει απο hacshop που εαν δεν κανω λαθως πρεπει να το εχει ακομα! Για ριχτου μια ματια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...