yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μου έδωσαν ένα παλιό λαπτοπ που κάποιος έπαιξε με κάποιο partition manager και δεν άνοιγε καν επειδή δεν έβλεπε σκληρό. Λέω ΟΚ, ας κάνω clean install windows 7. Βλέπει το usb, ξεκινά την εγκατάσταση (Setup is copying files) και μόλις φτάνει στην οθόνη Starting Windows παγώνει, πριν καν δείξει το λογότυπο. Δοκίμασα δε με windows 10, εκεί ξεκινά την αντιγραφή των αρχείων και μόλις την ολοκληρώσει, απλά κάνει επανεκκίνηση και ξανά από την αρχή. Σκέφτηκα μήπως είναι ελαττωματικό το usb flash και το έκανα φορματ αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Τι μου προτείνετε να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μάλλον τα έπαιξε ο δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δε νομίζω, είναι καινούργιος (τον είχαν αλλάξει πριν λίγους μήνες) και τον έλεγξα μέσω ΒΙΟS. Δεν έδειξε σφάλματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 γύρισε το bios σε uefi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frank_Drebin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δοκίμασε με usb 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Πάμε πάλι: Παροχή βοήθειας αδύνατη. Δεν είναι ίδια όλα τα μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα