Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει λίγη βενζίνη να πάρω σνακ. Είναι μεγάλη ανάγκη.

2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε

Είναι λίγο ντροπή πάντως με τη βενζίνη να δίνουν πλέον ως "δώρο" κάτι φαγώσιμο.

Λίγο κατάντια.

Δημοσ.

Ηθελα 350 ευρω τη βδομαδα καυσιμα και τωρα ειμαι κοντα στα 550. Δεν εχουμε shell εδω ευτυχως παιζει go4more με ποντους αλλιως θα επερνα το αγροτικο να γεμισω snacks την καροτσα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ηθελα 350 ευρω τη βδομαδα καυσιμα και τωρα ειμαι κοντα στα 550. Δεν εχουμε shell εδω ευτυχως παιζει go4more με ποντους αλλιως θα επερνα το αγροτικο να γεμισω snacks την καροτσα. 

Ελικόπτερο έχεις? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Ελικόπτερο έχεις? 

Οχι αγροτης μας εχει παει αιμα με τις αυξησεις και στο ρευμα και στα καυσιμα. Δεν βγαινει με τιποτα.

• Sad 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι αγροτης μας εχει παει αιμα με τις αυξησεις και στο ρευμα και στα καυσιμα. Δεν βγαινει με τιποτα.

Καλά δεν υπάρχει επιδότηση για τα καύσιμα ως Αγρότης? Δεν το λέω ειρωνικά αλλά δεν είμαι πλέον στην Ελλάδα και ξέρω ότι εδώ που είμαι τα επιδοτούν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Καλά δεν υπάρχει επιδότηση για τα καύσιμα ως Αγρότης? Δεν το λέω ειρωνικά αλλά δεν είμαι πλέον στην Ελλάδα και ξέρω ότι εδώ που είμαι τα επιδοτούν

Οχι τιποτα μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, daimosth είπε

Με 4 σνακ, δωρό 20 λίτρα καυσίμο. Αυτό θα ήταν προσφορά 😛

Καλή η προσφορά αλλά εγώ τήν προτιμώ από τήν ανάποδη! Τότε θα ήταν ακόμα καλύτερη! Σωστός ο παίκτης!..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως να κανεις παραγωγη αγαθων και υπηρεσιων οταν ολες οι επιδοτησεις για καινοτομιες πανε σε κρατικοδιαιτους? 😅

σταχτη και μπερμπερι χαχαχα

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.

Με ακινησία του αυτοκινήτου 3 μήνες έχω γλυτώσει 450€.....

Μας μαθαίνουν νέους οικονομικούς τρόπους μετακίνησης.....

Μπήκαν στο μπάτζετ των διακοπών.

Και φυσικά ΔΕΝ έδωσα και φόρους 250€....

Τόσο απλό.......

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, glxakias1990 είπε

ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ !!!!
Και δεν ειναι SHELL , δεν υπαρχει πια σε ελλαδα , ειναι coral με σημα shell τα καυσημα ειναι Avin XD

H Racing ειναι καρατσεκαρισμενο πως ερχεται απο εξωτερικο. Οι απλες ειναι απο αλλες εταιρειες και εδω απλα προσθετουν καποια εξτρα.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...