Προς το περιεχόμενο

Με 20 λίτρα καυσίμων Shell V-Power δώρο 4 snacks

tuning123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν είναι κάτι σπουδαίο αλλά αξίζει η βενζίνη V-Power έχει την ίδια τιμή είναι 3 λεπτά ακριβότερη από την απλή. Χρειάζεται η κάρτα allsmart και τα πρατήρια που συμμετέχουν τα γράφουν στη σελίδα της προσφοράς.

image.jpeg.67f62934d707de50f4b78214e51fac2d.jpeg

Επεξ/σία από tuning123
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τεταρτη ειναι σήμερα,

αλλα ναι γενικα η προσφορά ισχυει και ειναι συμπαθητικη. Το πακετο που παιρνεις βεβαια ειναι ραντομ δε μπορεις να διαλεξεις πχ οτι θελω pepsi κ Lays k kitkat 

Όποιος έχει να βάλει αυτή την εποχή 45 ευρώ βενζίνη (20 λίτρα Χ 2,25 € που είναι η τιμή της) δεν έχει ανάγκη από πατατάκια και κόακόλες πάντως.

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 2

17 λεπτά πριν, k_kouts είπε

Κρίμα που δεν ανέβηκε χτες το ποστ και έβαλα το βράδυ, ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά;

https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/prosfores/prosfora-doro/

• Like 1

Έστω ό,τι η κατοστάρα στοιχίζει στη Shell 2.55 το λίτρο ενώ σε πρατήριο άλλης εταιρείας στοιχίζει 2.45.

20 λίτρα x 10 λεπτά διαφορά το λίτρο = 2 ευρώ

Υπολογίζοντας με τιμές σούπερ μάρκετ, ανάλογα τι "σνακ" θα σου δώσουν μπορεί να συμφέρει μπορεί και όχι, προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτά τα 2 ευρώ και να πάρω ό,τι θέλω από το σούπερ μάρκετ και όχι ό,τι μου "πασάρουν" από το πρατήριο. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Narayan είπε

Έστω ό,τι η κατοστάρα στοιχίζει στη Shell 2.55 το λίτρο ενώ σε πρατήριο άλλης εταιρείας στοιχίζει 2.45.

20 λίτρα x 10 λεπτά διαφορά το λίτρο = 2 ευρώ

Υπολογίζοντας με τιμές σούπερ μάρκετ, ανάλογα τι "σνακ" θα σου δώσουν μπορεί να συμφέρει μπορεί και όχι, προσωπικά θα προτιμούσα να κρατήσω αυτά τα 2 ευρώ και να πάρω ό,τι θέλω από το σούπερ μάρκετ και όχι ό,τι μου "πασάρουν" από το πρατήριο. 

δεν αφορά μονο την κατοσταρα αλλα και την Vpower 97 (2.24 εβαλα εχθες που ειχε σχεδον ίδια τιμη με την απλή - νομιζω κανα 2 λεπτα διαφορά)

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 3

Στα 45-50€ βενζίνη θα πρέπει τα 4 σνακ να κοστίζουν τουλάχιστον 4,5€ για να έχουμε το 10% ώστε να μπει στις προσφορες. Κάτι που δεν νομίζω οτι ισχύει...

• Like 1

• Moderators
3 ώρες πριν, Zus είπε

Όποιος έχει να βάλει αυτή την εποχή 45 ευρώ βενζίνη (20 λίτρα Χ 2,25 € που είναι η τιμή της) δεν έχει ανάγκη από πατατάκια και κόακόλες πάντως.

Γεμισα σημερα ενα μικρο αμαξακι και απο εκει που ηθελε 37 ευρω πριν 1-1.5 χρονο, τωρα εδωσα 68€! (οχι σελ, εχω 15 χρονια που αλλαξα εταιρια.)

Τους εδωσα δηλαδη δωρο γυρω στα 100 σνακ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Γεμισα σημερα ενα μικρο αμαξακι και απο εκει που ηθελε 37 ευρω πριν 1-1.5 χρονο, τωρα εδωσα 68€! (οχι σελ, εχω 15 χρονια που αλλαξα εταιρια.)

Είναι και ακριβότερη η τιμή που αγοράζουν και αυτοί τη βενζίνη! Το ίδιο κέρδους έχουν, η τουλάχιστον έτσι μας λένε.

Επεξ/σία από Pseudonumo

αφού δεν κερνάνε κολιβα μετά την πληρωμή πάλι καλά, εμείς φταίμε γιατί αν τα παρκάρουμε 2 εβδομάδες και δεν πάρει φόρο το κράτος μπορεί να την καταλάβει την δουλειά.

• Like 4
  • Thanks 2

52 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Είναι και ακριβότερη η τιμή που αγοράζουν και αυτοί τη βενζίνη! Το ίδιο κέρδους έχουν, η τουλάχιστον έτσι μας λένε.

Ας λενε οτι θελουν απο την στιγμη που ο τζιρος ειναι μεγαλυτερος, τοτε κερδιζουν περισσοτερα. ΤΕΛΟΣ.
Το καυσιμο ειναι ανελαστικη δαπανη σε μεγαλο ποσοστο, εχει ο εργαζομενος εναλλακτικη με αξιοπιστα ΜΜΜ; ΟΧΙ οποτε αυτοκινητο ειναι η μοναδικη λυση και δεν μπορει να μιλησει κανεις.
Καταπληκτικη ποιοτητα ζωης.

• Like 4
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δράμα αδερφέ. Έχω μηχανή με 15λιτρο ντεπόζιτο που γέμιζε με ένα 20άρικο και κάτι ψιλά. Πήγα και έβαλα προχθες για να μη μείνω 15€ με τιμή 2,25 (απλή) και συνειδητοποίησα ότι δεν γέμισε ούτε το μισό. Ξαναπήγα χθες με την προσφορά της Shell και έπρεπε να ακουμπήσω 20 ευρώ ακόμα για να γεμίσει εντελώς... 35€ σύνολο... και πάλι πατατάκια και κοακόα δεν δικαιούμουν...

PS Στο πρώτο γέμισμα η μαθηματική πράξη 15€ διά 2,25 € / λίτρο για να δω πόσα λίτρα έβαλα τελικά μας κάνει 6,666666666. Σατανικό...

Επεξ/σία από Zus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...